default
MASS

MASS je ljubav kojoj jednostavno ne možete odoljeti!

Da između žena i cipela postoji neka tajna veza oduvijek je poznato, stoga ne čudi ni činjenica da glazbenica Severina Vučković ni treću godinu za redom nije odoljela prihvatiti glavnu ulogu u MASS najnovijoj modnoj kampanji. Ovu modnu priču donosi nam renomirani hrvatski fotograf Marko Grubišić koji će novim fotografijama pokušati razotkriti misterioznu vezu između žene i cipela i sa Severinom prikazati najnovije trendove kada je u pitanju obuća. A fotografije će pokazati da nema boljeg izbora za MASS ambasadoricu od Severine kao prave modne ikone i istinske ljubiteljice cipela.


MASS, popularan lanac kvalitetne obuće svjetski renomiranih robnih marki, za ovu sezonu svim ljubiteljima obuće ponudit će pregled najnovijih svjetskih trendova neovisno jeli riječ o sportskim , dnevnim ili večernjim prilikama. Kao i kod odjeće, tako i kod obuće postoje modni trendovi i upravo MASS osluškujući potrebe svojih kupaca na svoje police donosi skriven predmet želje svake žene.

Osim bogatog izbora za žene, MASS nudi cipele i modne dodatke za muškarce, mlade i djecu svih uzrasta. U MASS- u obitelj može pronaći sve na jednom mjestu tako da je u vrlo kratkom roku na hrvatskom tržištu postao nezaobilazna destinacija svih željnih kvalitetnih, lijepih i udobnih cipela za sva godišnja doba.

 

Među brandovima koje možete pronaći u MASS prodavaonicama nalaze se svjetski poznati proizvođači obuće poput : Nike, Adidas, Fred Perry, Replay, Desigual, Tom Tailor, Converse, Skechers, Reebok, Puma, Merrell, Panama Jack, Gas, Pakros, S'Oliver, Bussola, Creator, Simmy, Mustang, Helly Hansen, TBS, Superfit, Mass i brojni drugi... Sve to je dovoljno velik razlog za posjetu trgovinama MASS. 

 
Sve Massove prodavaonice kojih trenutno ima više od 15, uz raznoliku i kvalitetnu ponudu poznate su i po savršenom izgledu koji je u mnogim prodavaonicama korak ispred svjetskih trendova. Prodajna mjesta dizajnirana su tako da se klijenti osjećaju ugodno i pružaju udoban način kupovanja. Tome svakako pridonose stručno osposobljene i ljubazne prodavačice.

 

Dobrodošli u MASS, mjesto poznatih robnih marki, odakle ćete uvijek otići u modernoj, elegantnoj ili sportskoj obući.

 

 

 

 

 

 MASS na