Akcija: Do -50 % NA ZATVORENU OBUĆU

PROVJERI POPUSTE

 Akcija: Do -50 % NA ZATVORENU OBUĆU

PROVJERI POPUSTE

Naslovna /

MASS klub

MASS KLUB

 

Želite biti BESPLATNO obaviješteni o popustima i ostalim pogodnostima u trgovinama MASS?
Od BESPLATNIH SMS poruka možete se uvijek odjaviti. U slučaju da se želite odjaviti o primanja obavijesti mailom, pošaljite zahtjev na klub@mass-shoes.com.

 

Opći uvjeti članstva u MASS klubu

Članovi MASS kluba primat će obavijesti o novostima i pogodnostima kluba, te informacije i savjete koji su povezani sa sadržajem djelovanja kluba. Članovi mogu biti obaviješteni putem e-mail adrese, telefonski ili pismenim putem poštom na adresu koju su naveli prilikom registracije u klub odnosno na kontaktne podatke koje su ostavili u nekoj od prethodnih interakcija. Članovi kluba bit će obaviješteni i o novostima poslovanja i ponudama. Neki sadržaji i kratkotrajne ponude i pogodnosti za članove kluba bit će objavljene samo na web stranici www.mass-shoes.com ili na vanjskim kanalima (televizija, Facebook, radio,…..)

Učlanjenje u klub je besplatno, a za članstvo se ne plaća članarina.

Članovi prilikom učlanjenja izjavljuju da su upoznati s Općim uvjetima članstva u MASS klubu i da se s njima u cijelosti slažu. Svojim potpisom daju suglasnost da MASS SHOES d.o.o. upotrebljava njihove osobne podatke u svrhu direktnog marketinga, te dozvoljavaju upotrebu prikupljenih osobnih podataka i podataka o kupnji za potrebe istraživanja potrošačkih navika i direktnog marketinga. Na taj način članovi kluba bit će obaviješteni o novostima poslovanja i ponudama. Član kluba može otkazati članstvo pisanom obavijesti u bilo kojem trenutku, bez obrazloženja. MASS SHOES se obvezuje da će s podacima postupati u skladu s važećim Zakonom o zaštiti osobnih podataka Republike Hrvatske.

 

Članstvo u MASS klubu je slobodan izbor i može se otkazati:
- Putem izjave za raskid članstva koju možete poslati s e-mail adrese koju ste naveli prilikom registracije na mail adresu klub@mass-shoes.com
- Pisanom izjavom o prekidu članstva (pošaljite nam vlastoručno potpisanu izjavu da izlazite iz MASS kluba i raskidate članstvo u njemu, na adresu Lijepe naše 6, 49290 Klanjec uz naznaku „za marketing“). Izjava treba sadržavati ime i prezime i kontakt koji ste naveli u pristupnici.

Nakon potvrde o prestanku članstva s liste korisnika u članstvu kluba brišemo sve vaše osobne podatke. Raskid članstva podrazumijeva i prestanak primanja svih obavijesti namijenjenih članovima kluba.
 


1. SMS OBAVIJESTI
Za BESPLATNE SMS obavijesti mogu se prijaviti korisnici svih mobilnih operatera.
Prijavom na SMS obavijesti dozvoljavate da vas poduzeće MASS SHOES d.o.o. obavještava o aktualnim promocijskim odnosno prodajnim akcijama i ostalim marketinškim sadržajima. Sve poruke koje vam šalje MASS su BESPLATNE. Mjesečno će vam biti poslana do 4 SMS-a. Od primanja BESPLATNIH SMS poruka možete se odjaviti bilo kada - ODJAVA.


Privatnost i zaštita podataka:

MASS SHOES d. o. o. se obvezuje da će s podacima korisnika postupati u skladu sa z zakonom o zaštiti osobnih podataka. Podatke za Mass Shoes d.o.o. obrađuje ugovoreni izvođač poduzeće 7S d.o.o..

 

Informacije i upiti o SMS funkciji
Svoje upite o SMS funkciji pošaljite na dolje navedenu adresu:
Tel: 00 386 1/620-36-14
e-pošta: info@7-s.si
faks: 00 386 1/620-36-26

Za sva ostala opća pitanja i upute - info@mass-shoes.com

 

2. MAILING
Za obavijesti putem maila možete se prijaviti preko web stranice www.mass-shoes.com. Odmah po prijavi zaprimit ćete na potvrdu povratni mail da se slažete s uvjetima.
S prijavom za obavještavanje preko maila dozvoljavate da vas poduzeće Mass Shoes d.o.o. obavještava o aktualnim promocijskim odnosno prodajnim akcijama i ostalim marketinškim sadržajima. Mjesečno će vam biti poslane najviše 4 mail obavijesti. Od primanja maila možete se odjaviti bilo kada i to tako da pošaljete zahtjev na email adresu klub@mass-shoes.com ili kliknite ovdje.

 

Privatnost i zaštita podataka:
MASS Shoes d. o. o. se obvezuje da će s podacima korisnika postupati u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka. Podatke za Mass Shoes d.o.o. obrađuje ugovoreni izvođač poduzeće Plenum IT d.o.o..

 O kolačićima

Ova internetska stranica koristi kolačiće u svrhu pružanja online usluge, oglašavanje sustava i funkcionalnost da bez kolačići neće biti u mogućnosti ponuditi. Posjetom i korištenja web-odredišta pristajete na kolačiće. Više o kolačićima ...

Ispod su kolačići, kojima možete upravljati dozvole.

Dopušta kolačiće


Google Analytics
Statistika posjeta web stranica