Naslovna /

Pet pravila za isprobavanje cipela

Pet pravila za isprobavanje cipela

  1. Zahtijevajte pravu veličinu. Veličine nisu uvijek iste jer ponekad dosta variraju kod različitih proizvođača i modela. Ako ste kod neke robne marke obuće našli pravu veličinu za sebe, možete je nositi i u budućnosti.
  2. Imajte na umu da se stopala umore. Ako probate cipele ujutro i onda opet navečer, vidjet ćete da to nije isto. To je sasvim normalno, budući da noge nateknu tijekom dana. Stoga odaberite cipele u kojima će vam biti udobno cijeli dan.
  3. Uvijek probajte obje cipele! Svi imamo jednu nogu veću od druge, stoga probajte obje cipele da kasnije ne bi imali problema.
  4. Provjerite da li vam veličina cipela stvarno odgovara. Važno je da ne klize s nogu, jer može se dogoditi da nasred ceste ostanete bez njih.
  5. Napravite nekoliko koraka. Cipele često djeluju lijepo na nogama, što se može promijeniti kada ustanete. Kod hodanja ćete ustanoviti da li cipele pravilno pristaju vašim nogama.

  MASS Shoes Tips & Tricks

  Pročitaj savjete

  Njega obuće

  Pročitaj savjete

  Njega stopala

  Pročitaj savjete

  Tehnologija obuće

  Pročitaj savjete

  Konverter veličine brojeva cipela

  Pročitaj savjete

  O kolačićima

  Ova internetska stranica koristi kolačiće u svrhu pružanja online usluge, oglašavanje sustava i funkcionalnost da bez kolačići neće biti u mogućnosti ponuditi. Posjetom i korištenja web-odredišta pristajete na kolačiće. Više o kolačićima ...

  Ispod su kolačići, kojima možete upravljati dozvole.

  Dopušta kolačiće


  Google Analytics
  Statistika posjeta web stranica