Naslovna / Tehnologija obuće /

Ulošci za bolji osjećaj

Tehnologija obuće

 • Ulošci za bolji osjećaj

  Jesu li vaše cipele malo prevelike? Imate li poteškoća sa znojenjem ili vas bole noge? Odaberite pravi unutrašnji uložak! Unutrašnji ulošci obično su izrađeni od kože ili pluta. Cipele, koje su prevelike za pola broja možete popraviti pravim uloškom. To će vam omogućiti bolje prianjanje i ugodan osjećaj cijeli dan.

  Noge se znoje gotovo svakome od nas. Stoga su prikladni ulošci koji odstranjuju znoj iz stopala i na taj im način osiguravaju svježinu. Gornji sloj sa rupicama apsorbira višak vlage, a uloške je moguće oprati u perilici za rublje.

  Da li vam je zimi uvijek hladno za noge kada izađete van? Odaberite tople i izolirane uloške od vune. Oni dodatno izoliraju cipele, kako bi se održavala toplina u unutrašnjosti.

  Ortopedski ulošci mogu popraviti teškoće kod nepravilnosti stopala i držanja tijela. Mogu smanjiti bolove u leđima, koljenima i kukovima. Ortoped vam može izraditi uloške po mjeri.

 • Ulošci sa gelom

 • Umirujući ulošci EVA

 • Zajamčena udobnost - Gore-Tex©

 • Tajanstveni Vibram®

 • Ponuda membrana

MASS Shoes Tips & Tricks

Pročitaj savjete

Njega obuće

Pročitaj savjete

Njega stopala

Pročitaj savjete

Konverter veličine brojeva cipela

Pročitaj savjete

Pet pravila za isprobavanje cipela

Pročitaj savjete

O kolačićima

Ova internetska stranica koristi kolačiće u svrhu pružanja online usluge, oglašavanje sustava i funkcionalnost da bez kolačići neće biti u mogućnosti ponuditi. Posjetom i korištenja web-odredišta pristajete na kolačiće. Više o kolačićima ...

Ispod su kolačići, kojima možete upravljati dozvole.

Dopušta kolačiće


Google Analytics
Statistika posjeta web stranica