Naslovna /

KAKO PETE UČINITI UDOBNIMA?

KAKO PETE UČINITI UDOBNIMA?

Nedjelja, 3. Ožujak, 2019

Visoke pete: teško je s njima živjeti, a bez njih također ne možemo, jer su prije svega seksi i neophodne za prave 'modne mačke'. Većina nas ima svoje omiljene visoke pete, kojih se ne želimo odreći, barem ne dok ne iskušamo sve trikove koje ih učine udobnijima. Ovdje je nekoliko savjeta da njihovo nošenje ne bude samo podnošljivo nego i ugodno:

 

-Masivna peta
Za svakodnevnu uporabu izbjegavajte tanke pete jer u takvim cipelama stopalo nije stabilno, zbog čega se mogu brzo pojaviti bolovi.

Masivnija i stabilnija peta neće značiti samo manje umorne noge, nego će i pokazati vašu modnu osviještenost, budući da su takve cipele sve omiljenije i među modnim ’influencericama’ i svim generacijama žena.

 

- Izbjegavajte tanke potplate i izaberite platformu
Tanki potplati često dovode do bolova na prednjem dijelu stopala. Mnogo su ugodnije cipele s petom koje imaju nešto deblji potplat. Rješenje i ujedno pravi modni hit predstavljaju platforme, koje ublaže pritisak tijekom hodanja, dok guma na potplatu apsorbira pritisak, zbog čega je hod u petama mnogo udobniji.

 

- Probaj cipele koje pokriju veći dio stopala
Što je više pokriven gornji dio stopala, hod u petama bit će manje bolan. Ako su za ostala godišnja doba u tom stilu najprikladnije gležnjače, u ljetnim ih mjesecima možemo zamijeniti salonkama koje imaju traku oko gležnja ili preko gornjeg dijela stopala. Tako fiksiramo stopalo i olakšamo hod jer nam se cipele ne izuvaju.

 

- Uporaba flastera i uložaka za cipele
U Massu su vam dostupni najrazličitiji dodaci, koji dodatno olakšavaju vaš korak i čine ga najudobnijim. Pamučni flanel s pričvrsnom stražnjom stranom možete izrezati u željeni oblik i pričvrstiti ga trajno, zbog čega će vaš hod biti udobniji, a vaša osjetljiva stopala bolje zaštićena.
I silikonski ulošci, koje podesite na prednji dio potplata, ublažavaju pritisak stopala, a time i bol. Stopalo čine i stabilnijim jer ne klizi naprijed, čime izbjegavamo trenje i nastanak žuljeva.

DokumentiPrijavite se da biste pristupili dokumentima.

Prijavi se
KAKO PETE UČINITI UDOBNIMA? KAKO PETE UČINITI UDOBNIMA?


Obožavamo pastelne boje koje nas podsjećaju na omiljene sladolede

Obožavamo pastelne boje koje nas podsjećaju na omiljene sladolede

Srijeda, 25. Ožujak, 2020

Iako snježno bijele tenisice nikada ne izlaze iz mode, ovog će proljeća imati jaku konkurenciju sa svojim pastelnim sestrama. Trendovi ... Pročitaj više

 Ako birate samo jedan par obuće, birajte tenisice

Ako birate samo jedan par obuće, birajte tenisice

Petak, 13. Ožujak, 2020

Da moramo izabrati samo jedan par obuće koje želimo ovog proljeća, to bi definitivno bile – tenisice! Koliko su popularne ... Pročitaj više

Obožavamo tenisice s ravnim, debelim potplatom

Obožavamo tenisice s ravnim, debelim potplatom

Utorak, 10. Ožujak, 2020

Za sve one koji žele dobiti nekoliko centimetara uz pomoć obuće, stižu dobre vijesti! Naime, nema potrebe da cijeli dan provedete ... Pročitaj više

O kolačićima

Ova internetska stranica koristi kolačiće u svrhu pružanja online usluge, oglašavanje sustava i funkcionalnost da bez kolačići neće biti u mogućnosti ponuditi. Posjetom i korištenja web-odredišta pristajete na kolačiće. Više o kolačićima ...

Ispod su kolačići, kojima možete upravljati dozvole.

Dopušta kolačiće


Google Analytics
Statistika posjeta web stranica