Naslovna /

Ara - We love fashion and function

Ara - We love fashion & function!

Ponedjeljak, 16. Listopad, 2017

Ideja opuštenih svakodnevnih modnih kombinacija donijela je revoluciju i u poslovnu modu koja s vremenom postaje sve udobnija i jednostavnija. Lagani i prilagodljivi materijali, koji omogućavaju udobnost, igraju odlučujuću ulogu kod odabira bez obzira na situaciju za koju su odabrani. Udobnost je na prvom mjestu- i u slobodno vrijeme, tijekom kupovine, u uredu, u kazalištu ili na koncertu.

 

Ove jeseni koračamo u udobnoj sportskoj obući – čak i kad je povišenog potplata (tzv. high-tops). Sportska obuća je odličan odabir za sve koji vole uživati u udobnom koraku, a istovremeno vole biti u trendu. Novi patentirani potplat Dynergy s odličnim bočnim pojačanjima, omogućava četvrtu dimenziju udobnosti. Takav potplat imaju i neki odabrani modeli salonki i čizmi. Bitan dio kolekcije čine i moderne čizme s brojim modnim detaljima.

 

Oduševljava i paleta boja nove kolekcije – od iznimno crne, do plave, smeđe, pa sve do metalnih i konjak nijansi. Ara cipele napravljene su od vrhunskih materijala, a njihove atraktivne boje kolekciju čine još zanimljivijom i privlačnijom. »Točka na i« su krzneni detalji, zanimljivi uzorci, zakovice, značke i broševi.

 

Dekorativni detalji, kao što su kopče, zatvarači i ornamenti s malim ogledalcima, te elementi od emajliranog nakita i remenčići u metalnim nijansama, ovim cipelama daju dašak mladosti. Moderni printevi, 3-D materijali i ulošci s mrežicom omogućavaju disanje i udobnost tijekom ljetnih temperatura. Ara obuća poznata je po udobnosti i tome je ostala vjerna i u novoj kolekciji za jesen/zimu 2017. Ovu kolekciju dodatnu nadopunjuje još jedan bitan modni dodatak – torbice. Bez ovog dodatka ženama je nezamisliva bilo koja kombinacija, pa ARA kolekcija torbica donosi raznolik izbor za svaku prigodu – veće, manje, clucth, hobo, cross-body i još niz drugih modela torbica.

 

Fashion & Function je slogan Are
Udodnost je potrebna i bitna kad je riječ o obući. Kako bi vaša stopala bila odmorena i na kraju radnog dana, Ara u svom redovnom progamu nudi više nego druga obuća. Ara osigurava širok izbor različitih modela, pri čemu su zadovoljeni različiti stilovi. Udoban korak omoigućava izbor širine stopala, a birati možete između širina G, H i K. Savjetujemo vam da odvojite vrijeme i potražite svoju odgovarajuću veličinu, a pritom ne zaboravite da Ara u svojoj ponudi ima i međubrojeve. Odabir je nadograđen funkcionalnim karakteristikama, kvalitetom izrade i vrhunskim materijalima. Uz moderan dizajn, koji je uspješno uklopljen u dugu tradiciju ARA obuće, cipele Ara pravi su odabir za sve kojima je prioritet udoban korak.

 

Ara je njemačko obiteljsko poduzeće čija je tradicija izrade udobne obuće započela još 1949. godine u Njemačkoj. Danas Ara okuplja više poduzeća, među kojima su najznačajniji: ara, Loyd, Legero i Salamander. Godišnje proda više od 7 milijuna para obuće.

 

Obuća Ara osigurava udobnost, moderan izgled i kvalitetne materijale. Trendi dizajn, najbolji materijali i najnovije inovacije – razlog za odabir Ara obuće je potpuno jasan!
Ara - We love fashion & function! Ara - We love fashion & function! Ara - We love fashion & function! Ara - We love fashion & function!


Akcija: do -50% NA ZATVORENU OBUĆU

Akcija: do -50% NA ZATVORENU OBUĆU

Ponedjeljak, 9. Ožujak, 2020

 Pročitaj više

Finalni sezonski popusti!

Finalni sezonski popusti!

Četvrtak, 16. Siječanj, 2020

  Pročitaj više

Izvansezonski popusti

Izvansezonski popusti

Četvrtak, 7. Studeni, 2019

  Pročitaj više

O kolačićima

Ova internetska stranica koristi kolačiće u svrhu pružanja online usluge, oglašavanje sustava i funkcionalnost da bez kolačići neće biti u mogućnosti ponuditi. Posjetom i korištenja web-odredišta pristajete na kolačiće. Više o kolačićima ...

Ispod su kolačići, kojima možete upravljati dozvole.

Dopušta kolačiće


Google Analytics
Statistika posjeta web stranica