Vrijeme je za MASSPRODAJU! 

Vrijeme je za MASSPRODAJU!

Naslovna /

Ara predstavlja

Opuštena, moderna i udobna - ARA

Petak, 12. Svibanj, 2017

»Sportska i moderna« slogan je koji najbolje opisuje novu kolekciju proljeće/ljeto 2017. Sportski stil je trend koji je nosiv i u slobodno vrijeme kao i prilikom formalnih kombinacija, a upravo to ARA modele čini izuzetno ugodnima i udobnima.

 

Bijela boja je ovog ljeta izuzetno bitna boja, a nova ARA kolekcija uz bijelu sadrži i mnogo srebrne boje i rose-gold nijansi, kao i njihove razne kombinacije. Paletu boja zaokružuju i siva, različiti prirodni tonovi, nude, taupe, roza, plava, crvena i pinot boja. Ljetne boje dodatno naglašavaju raznoliki materijali kolekcije. Metalne boje, zmijski uzorci u prirodnim bojama i višebojni uzorci, također igraju bitnu ulogu, a kolekcija sadrži i puno »laserskih rezova« koji joj daju trendi izgled i prozračnost.

 

Dekorativni detalji, kao što su kopče, zatvarači i ornamenti s malim ogledalcima, te elementi emajliranog nakita i vezice metalnog izgleda, ovoj obući daju dašak mladenačkog izgleda. Moderni printevi, 3-D materijali i ulošci s mrežicom omogućavaju disanje stopala i udobnost za ljetne temperature. ARA obuća prepoznatljiva je po udobnosti i tome je ostala vjerna i u novoj kolekciji za proljeće/ljeto 2017. Ovu kolekciju nadopunjavaju i trendi komadi, odnosno torbice, bez kojih je ženama svijet nezamisliv. ARA kolekcija obuhvaća torbice za različite prigode – veće, manje, clutch, hobo, pouch, cross-body i ostale.

 

ARA obuća omogućava potpunu prilagodbu obuće stopalu, kao i visoki stupanj udobnosti. ARA tradicionalno njeguje najviše standarde udobnosti i klasike, a nešto odvažniji modeli i razigrani materijali ovu obuću čine modernom i atraktivnom.

 

Najznačajnija karakteristika ARA obuće je udobnost. ARA obuća to omogućava svojim kupcima zahvaljujući širokoj ponudi različitih modela. Za udoban korak zaslužna je mogućnost odabira širine kalupa, pri čemu se može birati između širina G, H i K. Savjetujemo vam da odvojite vrijeme i potražite svoju odgovarajuću veličinu jer ARA u svojoj ponudi ima i veličine s polovinama. Odabir je nadograđen s raznim funkcijskim karakteristikama, kvalitetnom izradom i vrhunskim materijalima. S modernim dizajnom, koji je odlično ukomponiran u dugu tradiciju obuće ARA, cipele ARA su pravi odabir za sve kojima je bitna udobnost koraka.

 

Ponuda ARA obuće podijeljena je u tri veće skupine: Ara, Ara muško i Jenny. Robna marka ARA namijenjena je ženama i uključuje klasične cipele, cipele s posebnim naglaskom na udobnost, te torbice kao odličan stilski dodatak uz cipele. Jenny linija je cjenovno povoljnija i usprkos tome nudi udobnost i vrhunsku ARA kvalitetu.

 

ARA je njemačko obiteljsko poduzeće koje je s tradicijom izrade udobnih cipela započelo 1949. godine u Njemačkoj. Danas u grupi ARA objedinjuje nekoliko poduzeća, a najznačajnija među njima su ara, Loyd, Legero i Salamander. Godišnje se proda preko 7 milijuna para obuće.

 

Obuća ARA osigurava udobnost, moderan izgled i kvalitetan materijal. Trendi boje, najbolji materijali i najnovije inovacije, dovoljan su razlog za odabir ARA obuće!
 
Opuštena, moderna i udobna - ARA Opuštena, moderna i udobna - ARA Opuštena, moderna i udobna - ARA


Masstyle jesen/zima 2018

Masstyle jesen/zima 2018

Utorak, 9. Listopad, 2018

 Pročitaj više

Severna i MASS u modnu jesen

Severna i MASS u modnu jesen

Srijeda, 26. Rujan, 2018

Počela je razigrana modna jesen.   U sezonu je veselo uskočila i fatalna zvijezda Severina, koja u našoj novoj modnoj ... Pročitaj više

Ara - Jeste li već spremni za novu modnu sezonu?

Ara - Jeste li već spremni za novu modnu sezonu?

Četvrtak, 20. Rujan, 2018

Žene najradije nose cipele u kojima se osjećaju udobno i za koje znaju da ih predstavljaju, dok u isto vrijeme kradu poglede. Najviše ... Pročitaj više

O kolačićima

Ova internetska stranica koristi kolačiće u svrhu pružanja online usluge, oglašavanje sustava i funkcionalnost da bez kolačići neće biti u mogućnosti ponuditi. Posjetom i korištenja web-odredišta pristajete na kolačiće. Više o kolačićima ...

Ispod su kolačići, kojima možete upravljati dozvole.

Dopušta kolačiće


Google Analytics
Statistika posjeta web stranica