Finalni popusti: finalnih -20% na odabrane artikle

Finalni popusti: finalnih -20% na odabrane artikle

 

Naslovna /

MODNA PRIČA MASS-a IZ ROVINJA

Modna priča Mass-a iz Rovinja

Četvrtak, 13. Travanj, 2017

U atmosferi suncem okupani mediteranski dragulj grad Rovinj ovog je puta bio idealna kulisa za snimanje naše ljetne kampanje sa Severinom.

 

Zavodljiva Severina u našoj se novoj kolekciji ljetne obuće u potpunosti uskladila s prirodnim ljepotama tajanstvenog Rovinja, što se i vidi na making off fotografijama sa snimanja drugog dijela kampanje. U elegantnim i chic sportskim kombinacijama odgovarajuće obuće Severina ponovno najavljuje vruče modno ljeto, a svojim je seksipilom uspjela zasjeniti i ljepote samog Rovinja. Fatalna pjevačica fascinirala je svojim izborom trendi obuće u bojama ljeta, a koja će sasvim sigurno biti nezaobilazna za duge ljetne dane i tople romantične noći.
Zasluge za ovu modnu priču idu i provjerenoj ekipi profesionalaca na čelu s fotografkinjom Jelenom Balić. Za šminku je bila zadužena Dajana Pajkić, modni stajling je odabrao Petar Trbović, a frizuru je osmislio Martin Posavec.

 

Severinin izbor obuće, kao i ostali široki i raznoliki izbor modnih marki obuće iz nove Mass kolekcije za ljeto 2017. nalazi se već na policama svih Mass trgovina.
Modna priča Mass-a iz Rovinja Modna priča Mass-a iz Rovinja Modna priča Mass-a iz Rovinja Modna priča Mass-a iz Rovinja Modna priča Mass-a iz Rovinja


Finalni sezonski popusti!

Finalni sezonski popusti!

Četvrtak, 16. Siječanj, 2020

  Pročitaj više

Izvansezonski popusti

Izvansezonski popusti

Četvrtak, 7. Studeni, 2019

  Pročitaj više

Dodatni Popusti Outlet Zagreb

Dodatni Popusti Outlet Zagreb

Ponedjeljak, 10. Lipanj, 2019

    Pročitaj više

O kolačićima

Ova internetska stranica koristi kolačiće u svrhu pružanja online usluge, oglašavanje sustava i funkcionalnost da bez kolačići neće biti u mogućnosti ponuditi. Posjetom i korištenja web-odredišta pristajete na kolačiće. Više o kolačićima ...

Ispod su kolačići, kojima možete upravljati dozvole.

Dopušta kolačiće


Google Analytics
Statistika posjeta web stranica