Naslovna /

MODNA PRIČA MASS-a IZ ROVINJA

Modna priča Mass-a iz Rovinja

Četvrtak, 13. Travanj, 2017

U atmosferi suncem okupani mediteranski dragulj grad Rovinj ovog je puta bio idealna kulisa za snimanje naše ljetne kampanje sa Severinom.

 

Zavodljiva Severina u našoj se novoj kolekciji ljetne obuće u potpunosti uskladila s prirodnim ljepotama tajanstvenog Rovinja, što se i vidi na making off fotografijama sa snimanja drugog dijela kampanje. U elegantnim i chic sportskim kombinacijama odgovarajuće obuće Severina ponovno najavljuje vruče modno ljeto, a svojim je seksipilom uspjela zasjeniti i ljepote samog Rovinja. Fatalna pjevačica fascinirala je svojim izborom trendi obuće u bojama ljeta, a koja će sasvim sigurno biti nezaobilazna za duge ljetne dane i tople romantične noći.
Zasluge za ovu modnu priču idu i provjerenoj ekipi profesionalaca na čelu s fotografkinjom Jelenom Balić. Za šminku je bila zadužena Dajana Pajkić, modni stajling je odabrao Petar Trbović, a frizuru je osmislio Martin Posavec.

 

Severinin izbor obuće, kao i ostali široki i raznoliki izbor modnih marki obuće iz nove Mass kolekcije za ljeto 2017. nalazi se već na policama svih Mass trgovina.
Modna priča Mass-a iz Rovinja Modna priča Mass-a iz Rovinja Modna priča Mass-a iz Rovinja Modna priča Mass-a iz Rovinja Modna priča Mass-a iz Rovinja


Akcija: do -50% NA ZATVORENU OBUĆU

Akcija: do -50% NA ZATVORENU OBUĆU

Ponedjeljak, 9. Ožujak, 2020

 Pročitaj više

Finalni sezonski popusti!

Finalni sezonski popusti!

Četvrtak, 16. Siječanj, 2020

  Pročitaj više

Izvansezonski popusti

Izvansezonski popusti

Četvrtak, 7. Studeni, 2019

  Pročitaj više

O kolačićima

Ova internetska stranica koristi kolačiće u svrhu pružanja online usluge, oglašavanje sustava i funkcionalnost da bez kolačići neće biti u mogućnosti ponuditi. Posjetom i korištenja web-odredišta pristajete na kolačiće. Više o kolačićima ...

Ispod su kolačići, kojima možete upravljati dozvole.

Dopušta kolačiće


Google Analytics
Statistika posjeta web stranica