Naslovna /

NOVA MODNA PRIČA SA SEVERINOM

Nova modna priča sa Severinom

Ponedjeljak, 26. Veljača, 2018

U novoj modnoj kampanji „Lijepe iz svakog kuta“ novu kolekciju MASS obuće već osmu godinu za redom predstavlja SEVERINA.

 

Svojom elegancijom i seksipilom Severina je opet uspjela nadmašiti sve dosadašnje stajlinge. Ovog puta se priča događala u urbanom stanu u samom centru Zagreba. Pozirajući u najprivlačnijim modelima obuće iz nove kolekcije Mass obuće Severina ponovno osvaja i fascinira. Različite modne kombinacije i obuća naglašavaju glavne modne trendove za nadolazeću sezonu – od sportskog „šik“ stila, pa sve do drskih i elegantnih kombinacija. Fotografije sa snimanja kampanje ponovno razotkrivaju Severinu kao pravu modnu kameleonku za što je zaslužna i provjerena ekipa profesionalaca – fotografije potpisuje Jelena Balić, za make up se pobrinula vizažistica Dajana Pajkić, a modni stajling je odabrao Petar Trbović.


Široki i raznoliki izbor svjetski poznatih robnih marki obuće iz nove kolekcije za proljeće 2018. nalazi se već na policama trgovina u svim Mass trgovinama.




Nova modna priča sa Severinom Nova modna priča sa Severinom Nova modna priča sa Severinom


Finalni sezonski popusti!

Finalni sezonski popusti!

Četvrtak, 16. Siječanj, 2020

  Pročitaj više

Izvansezonski popusti

Izvansezonski popusti

Četvrtak, 7. Studeni, 2019

  Pročitaj više

Dodatni Popusti Outlet Zagreb

Dodatni Popusti Outlet Zagreb

Ponedjeljak, 10. Lipanj, 2019

    Pročitaj više

O kolačićima

Ova internetska stranica koristi kolačiće u svrhu pružanja online usluge, oglašavanje sustava i funkcionalnost da bez kolačići neće biti u mogućnosti ponuditi. Posjetom i korištenja web-odredišta pristajete na kolačiće. Više o kolačićima ...

Ispod su kolačići, kojima možete upravljati dozvole.

Dopušta kolačiće


Google Analytics
Statistika posjeta web stranica