Vrijeme je za MASSPRODAJU!

Vrijeme je za MASSPRODAJU!

Naslovna /

NOVA MODNA PRIČA SA SEVERINOM

Nova modna priča sa Severinom

Ponedjeljak, 26. Veljača, 2018

U novoj modnoj kampanji „Lijepe iz svakog kuta“ novu kolekciju MASS obuće već osmu godinu za redom predstavlja SEVERINA.

 

Svojom elegancijom i seksipilom Severina je opet uspjela nadmašiti sve dosadašnje stajlinge. Ovog puta se priča događala u urbanom stanu u samom centru Zagreba. Pozirajući u najprivlačnijim modelima obuće iz nove kolekcije Mass obuće Severina ponovno osvaja i fascinira. Različite modne kombinacije i obuća naglašavaju glavne modne trendove za nadolazeću sezonu – od sportskog „šik“ stila, pa sve do drskih i elegantnih kombinacija. Fotografije sa snimanja kampanje ponovno razotkrivaju Severinu kao pravu modnu kameleonku za što je zaslužna i provjerena ekipa profesionalaca – fotografije potpisuje Jelena Balić, za make up se pobrinula vizažistica Dajana Pajkić, a modni stajling je odabrao Petar Trbović.


Široki i raznoliki izbor svjetski poznatih robnih marki obuće iz nove kolekcije za proljeće 2018. nalazi se već na policama trgovina u svim Mass trgovinama.
Nova modna priča sa Severinom Nova modna priča sa Severinom Nova modna priča sa Severinom


Akcija letak 05-2019

Akcija letak 05-2019

Petak, 17. Svibanj, 2019

 Pročitaj više

Masstyle jesen/zima 2018

Masstyle jesen/zima 2018

Utorak, 9. Listopad, 2018

 Pročitaj više

Severna i MASS u modnu jesen

Severna i MASS u modnu jesen

Srijeda, 26. Rujan, 2018

Počela je razigrana modna jesen.   U sezonu je veselo uskočila i fatalna zvijezda Severina, koja u našoj novoj modnoj ... Pročitaj više

O kolačićima

Ova internetska stranica koristi kolačiće u svrhu pružanja online usluge, oglašavanje sustava i funkcionalnost da bez kolačići neće biti u mogućnosti ponuditi. Posjetom i korištenja web-odredišta pristajete na kolačiće. Više o kolačićima ...

Ispod su kolačići, kojima možete upravljati dozvole.

Dopušta kolačiće


Google Analytics
Statistika posjeta web stranica