Naslovna /

Trendi zima uz Severinu

Trendi zima uz Severinu

Petak, 13. Listopad, 2017

Na modnim fotografijama naše glavne trendove i zapovijedi za obuću iz jesensko-zimske sezone još jednom uljepšava fatalna muza naše kampanje „Budi izvan okvira“.

 

Prvi vizuali kampanje dali su nam naslutiti najnovije jesenske trendove, a u svojem zavodljivom stilu Severina blista i u obući namijenjenoj za nešto hladnije dane. I iako se radi o obući primjerenoj za iznimno niske temperature, pogled na ove fotografije zagrije svaku pomisao na zimu. Severinine dugačke noge idealno nadopunjuje nezaobilazna obuća sezone, koja je već dostupna na policama svih Mass trgovina. Ove godine jednostavno nećete moći zaobići visoke čizme koje sežu iznad koljena, s petom ili bez pete, s visokom ili debelom petom, a koje odlikuju posebni materijali kao što su baršun, traper ili vuneni, pleteni materijali. Pobrinite se da u vašem ormaru budu barem jedne gležnjače s debelom petom i metalnim dodacima. Severina se također oduševila gležnjačama, naročito toplim gležnjačama s ovogodišnjim top dodatkom – umjetnim krznom koje iz unutrašnjosti cipele izvire van gležnjače.

 

Zimska obuća iz Massa omogućava vam niz neograničenih stilskih kombinacija, pa će ova zima biti sve samo ne dosadna.
Trendi zima uz Severinu Trendi zima uz Severinu Trendi zima uz Severinu Trendi zima uz Severinu


Akcija: do -50% NA ZATVORENU OBUĆU

Akcija: do -50% NA ZATVORENU OBUĆU

Ponedjeljak, 9. Ožujak, 2020

 Pročitaj više

Finalni sezonski popusti!

Finalni sezonski popusti!

Četvrtak, 16. Siječanj, 2020

  Pročitaj više

Izvansezonski popusti

Izvansezonski popusti

Četvrtak, 7. Studeni, 2019

  Pročitaj više

O kolačićima

Ova internetska stranica koristi kolačiće u svrhu pružanja online usluge, oglašavanje sustava i funkcionalnost da bez kolačići neće biti u mogućnosti ponuditi. Posjetom i korištenja web-odredišta pristajete na kolačiće. Više o kolačićima ...

Ispod su kolačići, kojima možete upravljati dozvole.

Dopušta kolačiće


Google Analytics
Statistika posjeta web stranica