Naslovna /

Zajedno sa Severinom ušli smo u modno ljeto

Zajedno sa Severinom ušli smo u modno ljeto

Petak, 6. Svibanj, 2016

Ima li nešto ljepše od šetnje u najmodernijoj obući po idličnom morskom gradu, koji je kao stvoren za snimanje najljepših fotografija?

 

Tako je i Severina, naša fatalna muza, uživala u Dubrovniku sa svojom stalnom ekipom na snimanju naše kampanje „Otkrij svoju strast“. Očaravajuća i suncem obasjana stara jezgra grada Dubrovnika ponudila je izvrsnu kulisu za seriju fotografija koje na najbolji način predstavljaju ljetne modne trendove naše obuće. Posebna pažnja usmjerena je na potpetice u brojnim verzijama, bilo da su to otvorene salonke u nježnim roza notama ili u iznimno trendi metalik zlatnoj boji s vezicama, te na drugoj strani otkačene gladijatorice s petom i vezicama sve do iznad koljena. Ovo ljeto će obilježiti neizostavne pune pete i trendi debela drvena peta koju nadopunjuju romantične resice. Resice su ovog ljeta i „must have“ modni dodatak jer na njih nailazimo i na niskim sandalama, npr. smeđim sandalama iz pliša ili s metalik detaljem i debelim potplatom.

 

Stoga, ovog ljeta umjesto minimalizma odaberite obuću s dodacima i detaljima koji će sasvim sigurno biti zvijezda vašeg stajlinga. Na fotografijama sa Severinom možemo osjetiti miris mora i zato požurite u naše trgovine po svoj omiljeni par trendi modne obuće, te se u potpunosti prepustite ljetnom uživanju.

 

Severinin odabir možete pronaći tu - Severinin odabir.
Zajedno sa Severinom ušli smo u modno ljeto Zajedno sa Severinom ušli smo u modno ljeto Zajedno sa Severinom ušli smo u modno ljeto Zajedno sa Severinom ušli smo u modno ljeto Zajedno sa Severinom ušli smo u modno ljeto Zajedno sa Severinom ušli smo u modno ljeto Zajedno sa Severinom ušli smo u modno ljeto


Akcija: do -50% NA ZATVORENU OBUĆU

Akcija: do -50% NA ZATVORENU OBUĆU

Ponedjeljak, 9. Ožujak, 2020

 Pročitaj više

Finalni sezonski popusti!

Finalni sezonski popusti!

Četvrtak, 16. Siječanj, 2020

  Pročitaj više

Izvansezonski popusti

Izvansezonski popusti

Četvrtak, 7. Studeni, 2019

  Pročitaj više

O kolačićima

Ova internetska stranica koristi kolačiće u svrhu pružanja online usluge, oglašavanje sustava i funkcionalnost da bez kolačići neće biti u mogućnosti ponuditi. Posjetom i korištenja web-odredišta pristajete na kolačiće. Više o kolačićima ...

Ispod su kolačići, kojima možete upravljati dozvole.

Dopušta kolačiće


Google Analytics
Statistika posjeta web stranica