AKCIJA: do -50% na sve torbe!

AKCIJA: do -50% na sve torbe!

 

Naslovna /

Zajedno sa Severinom ušli smo u modno ljeto

Zajedno sa Severinom ušli smo u modno ljeto

Petak, 6. Svibanj, 2016

Ima li nešto ljepše od šetnje u najmodernijoj obući po idličnom morskom gradu, koji je kao stvoren za snimanje najljepših fotografija?

 

Tako je i Severina, naša fatalna muza, uživala u Dubrovniku sa svojom stalnom ekipom na snimanju naše kampanje „Otkrij svoju strast“. Očaravajuća i suncem obasjana stara jezgra grada Dubrovnika ponudila je izvrsnu kulisu za seriju fotografija koje na najbolji način predstavljaju ljetne modne trendove naše obuće. Posebna pažnja usmjerena je na potpetice u brojnim verzijama, bilo da su to otvorene salonke u nježnim roza notama ili u iznimno trendi metalik zlatnoj boji s vezicama, te na drugoj strani otkačene gladijatorice s petom i vezicama sve do iznad koljena. Ovo ljeto će obilježiti neizostavne pune pete i trendi debela drvena peta koju nadopunjuju romantične resice. Resice su ovog ljeta i „must have“ modni dodatak jer na njih nailazimo i na niskim sandalama, npr. smeđim sandalama iz pliša ili s metalik detaljem i debelim potplatom.

 

Stoga, ovog ljeta umjesto minimalizma odaberite obuću s dodacima i detaljima koji će sasvim sigurno biti zvijezda vašeg stajlinga. Na fotografijama sa Severinom možemo osjetiti miris mora i zato požurite u naše trgovine po svoj omiljeni par trendi modne obuće, te se u potpunosti prepustite ljetnom uživanju.

 

Severinin odabir možete pronaći tu - Severinin odabir.
Zajedno sa Severinom ušli smo u modno ljeto Zajedno sa Severinom ušli smo u modno ljeto Zajedno sa Severinom ušli smo u modno ljeto Zajedno sa Severinom ušli smo u modno ljeto Zajedno sa Severinom ušli smo u modno ljeto Zajedno sa Severinom ušli smo u modno ljeto Zajedno sa Severinom ušli smo u modno ljeto


Akcija: Sve torbe do -50% - BEZ IZNIMKE!

Akcija: Sve torbe do -50% - BEZ IZNIMKE!

Srijeda, 16. Listopad, 2019

 Pročitaj više

FINALNI SEZONSKI POPUSTI

FINALNI SEZONSKI POPUSTI

Utorak, 23. Srpanj, 2019

 Pročitaj više

Počeli su veliki sezonski popusti!

Počeli su veliki sezonski popusti!

Ponedjeljak, 1. Srpanj, 2019

  Pročitaj više

O kolačićima

Ova internetska stranica koristi kolačiće u svrhu pružanja online usluge, oglašavanje sustava i funkcionalnost da bez kolačići neće biti u mogućnosti ponuditi. Posjetom i korištenja web-odredišta pristajete na kolačiće. Više o kolačićima ...

Ispod su kolačići, kojima možete upravljati dozvole.

Dopušta kolačiće


Google Analytics
Statistika posjeta web stranica