Tamaris 799,00kn

 

Ako ove zime s torte želite pokupiti najbolju modnu kremu, u svoj ormar s cipelama morate pustiti cipele za pješačenje odnosno vojničke čizme s uzorkom geparda. Zašto? Zato što su vojničke čizme nesumnjivo najpopularnija obuća sezone, a životinjski uzorci naj kul modni motivi svih godišnjih doba. Onda, što čekate? Da bi odluka bila još za nijansu sigurnija, mogu vam namignuti kako su cipele za pješačenje s uzorkom geparda jedan od češće fotografiranih detalja kad govorimo o uličnoj modi u svim većim modnim prijestolnicama.

 

Tamaris 799,00kn
Tamaris 799,00kn


Kako nositi vojničke čizme s uzorkom geparda?

  1. ZA DOMIŠLJAT ULIČNI STIL

Ako svojim izgledom svijetu želite poručiti da uistinu vladate svim zakonitostima vrhunskog uličnog stila, cipele obujte uz hlače od trapera boyfriend kroja, jednostavnu dolčevitu ili pulover s kapuljačom i prevelik muški krojen kaput u boji devine dlake. Za točku na »i« ove nonšalantno fotogenične kombinacije na glavu možete nataknuti sportsko pokrivalo sa štitnikom ili, što je još bolje, damski šešir srednje širokog oboda. Ako više volite svjetlije nijanse boja, istu kombinaciju možete izvesti i s traper hlačama i puloverom u bijeloj boji. Ove iste cipele također možete nositi kad se u naše krajeve vrati proljeće. Kaput zamijenite kožnom jaknom u stilu 90-ih godina, dolčevitu s bijelom majicom kratkih rukava i hlače trapericama koje onda u skladu s vremenom mogu biti i poderane.

Tamaris 799,00kn

2. S CRNOM BOJOM NE MOŽETE POGRIJEŠITI

Vojničke čizme s uzorkom geparda izvrsno pristaju uz crnu boju. Crna od glave do gležnjeva i cipele kojima u modnom svijetu nema premca. Možete odabrati upravo svaku odjeću u crnoj boji. Pripijene crne hlače, crnu dolčevitu i dug crni kaput. Izvrsno! Mini crna haljina i crni sako. Vrlo seksi! Dulja plisirana suknja i debeli vuneni crni pulover. Moderno!

Post nema komentara.