Obuća za vodu

Kupuj po
Mogućnosti kupnje
NOVO
 1. Više...
Robna marka
Veličina
Cijena
 1. Više...
Boja
Material
 1. Više...
Značajnost obuće
 1. Više...
Filteri
24 36 48
Prema većim vrijednostima
 1. Dodajte na listu želja
  Getwet
  15,99 €
  Crna
  Plava
  Plava
 2. Dodajte na listu želja
  Getwet
  15,99 €
  Crna
  Plava
  Plava
 3. Dodajte na listu želja
  Getwet
  15,99 €
  Crna
  Plava
  Plava
24 36 48
Prema većim vrijednostima

Muška obuća za vodu

U prethodnim desetljećima, cipele za vodu bile su nužna stvar kada ste sa obitelji otišli na odmor. Tko se ne sjeća sandala za vodu od gume u plavoj ili prozirnoj boji? Nažalost, takvim su se sandalama obično brzo uništile kopče (zbog slane vode), postale su postale zahrđale i uglavnom neupotrebljive za sljedeću sezonu.

Danas je relativno malo sličnih sandala za vodu (iako ih još uvijek ima - možete ih vidjeti ovdje) te je vidljiv napredak u ovoj vrsti obuće. Za plivanje vam ne treba puno, samo kupaći kostim, a tome dodajte cipele za vodu, koje će vas zaštititi čak i ako uđete u vodu ili samo plivate, i prelazite oštro kamenje, što može biti vrlo opasno za vaša stopala.

 

Neopren

Cipele za vodu danas su uglavnom izrađene od neoprena. Prednost ovakvih materijala je prvenstveno udobnost jer neopren ne pritišće stopalo, fleksibilan je i gotovo neuništiv (slana voda mu u većini slučajeva ne šteti).

Cipele za vodu su danas zatvorenije – imaju manje utora kako u obuću ne bi ulazili kamenčići. Teže ćete spriječiti prodiranje pijeska, ali ne brinite - neoprenske cipele su pogodne i za pranje u perilici, ali ne i sa omekšivačem.

Teva i GetWet dva su brenda kod kojih ćete pronaći obuću za vodu.

 

GetWet obuća za vodu

Ako tražite obuću izrađenu od neoprena posebno za plivanje, GetWet obuća za vodu je najbolji izbor. Vaše nove cipele za vodu GetWet zasigurno će vam dobro doći kada sa svojim supom ili gliserom krenete na obližnji otok i tamo ćete prvo pristati između stijena koje su obrasle algama i školjkama, skliske su i postoji opasnost od porezotina.

 

Moderno i u vodu

Marka Teva nije samo sinonim za udobne sandale, već je to i obuća s kojom možemo zakoračiti u vodu. Osim toga, ove su sandale postale i komad obuće koji u posljednje vrijeme možemo nositi svaki dan. Za šetnju plažom možete ih nositi uz kratke hlače, ispod možete obući kupaći kostim, pa kada poželite samo se „bacite“ u vodu. Nema straha da će vam se uništiti cipele.

Pokažite više