1. POVRAT U TRGOVINI

Preporučujemo, da web kupci artikl BESPLATNO vratite u bilo kojoj Mass trgovini u roku od 100 kalendarskih dana.

Povrat nije moguć u trgovini Mass Designer Outletu Zagreb i drugim outletima Mass. Za proizvode koje ste kupili u trgovini Mass nije moguće napraviti povrata u trgovini Skechers i obrnuto.

Kod povrata proizvoda obavezno je priložiti račun.

Ako ste prilikom online kupnje odabrali plaćanje pouzećem (kupnju ste platili kuriru), povrat ćete dobiti u trgovini. Ako to nije moguće, povrat sredstava izvršiti će se pomoću obrasca na kojem morate unijeti broj računa (IBAN) na koji želite primiti povrat.

Ako ste prilikom online kupnje odabrali plaćanje predračunom, povrat sredstava izvršiti će se pomoću obrasca na kojem morate unijeti broj računa (IBAN) na koji želite primiti povrat.

Ako ste prilikom online kupnje odabrali plaćanje karticom, povrat sredstava izvršiti će se na karticu kojom je kupnja plaćena. Povrat sredstava biti će proveden kroz 14 dana, ovisno o banci.

Ako ste prilikom online kupnje odabrali plaćanje darovnom karticom, povrat sredstava biti će napravljen na darovnu karticu.

Određeni zahtjevi obrađuju se u sjedištu tvrtke. Vaš zahtjev bit će obrađen u najkraćem mogućem roku, a mi ćemo vam vratiti novac u roku od 14 dana od obrade zahtjeva.

Povrat novca u roku od 100 dana za kupljene proizvode dostupan je samo web kupcima.

2. POVRAT PUTEM POŠTE (samo za web kupnje)

Druga mogućnost povrata je putem internetskog sučelja na www.mass-shoes.com. Slijedite uputama u nastavku i šaljite artikl na našu adresu prijeko poštanske/dostavne službe po vašem izboru.

Upute za povrat pošiljke:

a.) IMATE PROFIL/REGISTRIRANI STE na mass-shoes.com

 • Prije što artikl šaljete na našu adresu logirajte se u vaš profil.
 • U profilu odaberite narudžbu kod koje želite vratit proizvod.
 • Odaberite mogućnost "Povrat".
 • Odaberite artikle koje vračate i popunite sva polja za povrat.
 • U polje broj računa zapišite broj vašeg bankovnog računa ako ste narudžbu plaćali pouzećem ili putem predračuna. Ako ste platili karticom onda ćemo vam vratiti novac na broj kartice sa kojom ste napravili kupnju.  
 • Završite zahtjev putem klika "Pošalji zahtjev".
 • Spakirajte artikle u ambalažu koja je pogodna za transport (predlažemo vam da koristite transportno pakiranje u kojem ste primili paket, jer je prilagođeno za povrat proizvoda). Originalno pakiranje proizvoda koji sadrži obuću ne smije se oštetiti ili prekriti ljepljivom trakom.
 • Šaljite artikl kojeg vračate na MASS SHOES d.o.o. – WEB SHOP – Odjel za zamijene i povrate, Antuna Mihanovića 9, 47000 Karlovac.
 • Paket pošaljite prijeko odabrane poštanske/dostavne službe.

 

b.) NEMATE PROFILA (kupovali ste kao GOST) na www.mass-shoes.com

 • Prije što pošaljete artikl na našu adresu za povrat posjetite internetsku poveznicu: POVRAT GOST   
 • Upišite sve potrebne podace: broj narudžbe (možete je pronaći u e-mail poruki u kojoj ste dobili potvrdu narudžbe), prezime na kojeg je bila napravljena narudžba (pazite kakvo prezime ste upotrijebili kod slanja narudžbe) i e-adresu sa kojom ste napravili narudžbu.
 • Vaša narudžba će se otvoriti i na tom koraku odaberete što želite vratiti.
 • U polje broj računa zapišite broj vašeg bankovnog računa ako ste narudžbu plaćali pouzećem ili putem predračuna. Ako ste platili karticom onda ćemo vam vratiti novac na broj kartice sa kojom ste napravili kupnju.  
 • Potvrdite zahtjev
 • Spakirajte artikle u ambalažu koja je pogodna za transport (predlažemo vam da koristite transportno pakiranje u kojem ste primili paket, jer je prilagođeno za povrat proizvoda). Originalno pakiranje proizvoda koji sadrži obuću ne smije se oštetiti ili prekriti ljepljivom trakom.
 • Šaljite artikl kojeg vračate na MASS SHOES d.o.o. – WEB SHOP – Odjel za zamijene i povrate, Antuna Mihanovića 9, 47000 Karlovac.
 • Paket pošaljite prijeko odabrane poštanske/dostavne službe.

Primanje vašeg zahtjeva za povrat potvrdit ćemo prijeko elektronske poruke na vašu e-adresu. Poslije primanja artikla koje želite vratiti i obradi zahtjeva vam šaljemo poruku o potvrdi/odbitku vašeg zahtjeva putem e-pošte.

3. Trošak povrata

Jedini trošak za potrošača u vezi s odustajanjem od ugovora jest trošak vraćanja artikla ako odabere mijenjanje putem pošte. Trošak zamjene zavisi o službi koju sami odaberete za dostavu artikla na Mass adresu.

Potrošač plaća troškove vraćanja robe odabranoj dostavnoj službi koju odabere za slanje paketa na našu adresu. Troškove uvijek snosi kupac. Pošiljke s otkupninom ne prihvaćamo.

 

4. Kakav proizvod mogu vratiti?

Potrošač trgovcu mora vratiti proizvod koji je neoštećen, nenošen, neupotrebljavan i u nepromijenjenoj količini te u originalnom pakiranju (originalnoj ambalaži). Potrošač proizvode ne smije slobodno upotrebljavati do odustajanja od ugovora. Proizvod se ne može vratiti bez neoštećene originalne ambalaže.

 

5. Na koji ćete mi način vratiti troškove vraćenog proizvoda?

 • Ako vraćate artikl u odabranoj trgovini onda vam vraćamo novac u trgovini ili sa bankovnom naplatom putem broja kartice sa kojom ste napravili naplatu kupnje.
 • Iznos izvršenih uplata, uključujući troškove dostave (ako vam naplaćujemo dostavu), vraća se u najkraćem mogućem roku, a najkasnije u roku od 14 dana od dana primitka obavijesti o odustajanju od ugovora i od primitka artikla.
 • Mass shoes d.o.o. primljene uplate vraća potrošaču na broj kartice sa kojom je napravljena naplata kupnje. U slučaju da ste narudžbu platili pouzećem ili predračunom kupnju vraćamo na broj vašeg bankovnog računa. Ako je narudžba plaćena darovnom karticom, povrat se vrši na darovnu karticu.
 • U slučaju djelomičnog povrata (kada želite vratiti samo odabrane proizvode iz vaše narudžbe), kupcu se vraća samo iznos vraćenog proizvoda, a ne i poštarina (ako vam naplaćujemo dostavu).
 • Prilikom odustajanja od ugovora kad je bio upotrijebljen kôd za popust, ta se sredstva smatraju popustom i korisniku se vrača samo uplaćeni iznos.

Povrat izvršenih uplata provodi se nakon što fizički primimo sve proizvode koji su predmet povrata i pregledamo ispunjavaju li uvjete navedene u odjeljku „Kakav proizvod mogu vratiti”.


6. Oštećenje proizvoda pri dostavi

Ako vam je paket dostavio DPD ili GLS i utvrdite da su artikl ili fizička pošiljka oštećeni, da u njoj nedostaje sadržaj ili da pokazuje znakove otvaranja, možete pokrenuti postupak traženja odštete. Štetu je potrebno prijaviti u roku od 7 kalendarskih dana od datuma primitka paketa na elektroničku poštu info@mass-hr.com. Prilikom prijave štete trebat ćemo i fotografije paketa, (unutarnje) ambalaže, oštećenog proizvoda i DPD/GLS naljepnice kao i opis oštećenja. S referentom se također možete dogovoriti o preuzimanju oštećenog paketa na vašoj adresi.

UPOZORENJE: AKO NEMATE ORIGINALNU AMBALAŽU, NE MOŽETE SE POZIVATI NA OŠTEĆENJA NASTALA TIJEKOM TRANSPORTA!

Nastojimo vam osiguravati najbolju kvalitetu proizvoda priznatih svjetskih proizvođača po pristupačnim cijenama. Istovremeno smo svjesni da ponekad morate vratiti artikl jer vam iz određenog razloga ne odgovara. Pomoći ćemo vam riješiti poteškoće s takvim proizvodom.

 

Rokovi za povrat ovisi o vrsti kupaca ili o vrsti kupnje (rezervacija ili internetska kupnja)

 

1. Tko je web kupac?

Web kupci ste svi kupci koji kod kupnje niste imali kontakta sa proizvodom. Web kupci ste svi kupci koji ste napravili kupnju na internetskoj trgovini i odabrali jednog od sljedećih načina plačanja i dostave:

 • Plačanje karticom putem interneta & dostava na odabranu adresu
 • Plačanje karticom putem interneta & preuzimanje artikla u odabranoj trgovini
 • Plačanje karticom ili gotovinom pouzećem i dostava na odabranu adresu
 • Plačanje predračunom & dostava na odabranu adresu

Web kupac ima pravo na povratu artikla u roku od 100 kalendarskih bez navedbe razloga za povrat. Rok za povrat počinje 1 dan poslije izdanog računa za vašu narudžbu.  

 

2. Tko je fizićki, maloprodajni kupac?

Fizički, maloprodajni kupci ste svi koji ispunjavate sljedeće značajnosti kupnje:

 • Kupac koji odabere internetsku rezervaciju t.j. odabere plaćanje u trgovini & preuzimanje u trgovini (plaćanje u trgovini je moguće gotovinom ili karticom)
 • Kupac koji napravi običajnu kupnju u trgovini.

Fizički, maloprodajni kupac ima pravo na povratu u roku od 2 kalendarska dana isključivo u fizičkim trgovinama. Povrati putem pošte za fizičke kupnje nisu moguće.