Vrste plaćanja

Vrste plaćanja

1. Na koje sve načine možete plaćati?

U internetskoj trgovini Mass svojim kupcima omogućujemo plaćanja karticama MasterCard®, Mastercard Electronic, Visa, Visa Electron, Visa Premium, V Pay, Maestro, Discover, DinaCard i Diners.

Maestro Mastercard Visa Diners

Karticom možete platiti nakon što budete preusmjereni na internetsko sučelje za sigurno plaćanje. Prvo rezerviramo sredstava, a plaćanje provodimo tek nakon što provjerimo stanje na zalihi i mogućnosti isporuke.

2. Jednokratno plaćanje i plaćanje na rate

U internetskoj trgovini www.mass-shoes.com imate mogućnost jednokratnog plaćanja karticama Maestro, Mastercard, Visa, Discover, DinaCardi, Diners te mogućnost obročnog plaćanja od dvije rate do 12 rata karticama Mastercard standard, Mastercard gold, Mastercard go!, Mastercard platinum, Visa Business i Visa Avenue Mall te na 6 rata karticama Diners, Maestro i Visa (MB+). Navedeno vrijedi za kartice Zagrebačke banke, Privredne banke i Erste banke.

Minimalan iznos za obročno plaćanje karticama Mastercard standard, Mastercard gold, Mastercard go!, Mastercard platinum, Visa Business i Visa Avenue Mall jest 100,00 kn, a maksimalan 60.000,00 kn.

Minimalan iznos za obročno plaćanje karticama Maestro i Visa jest 200,00 kn.

3. Terećenje kartice

Kartica korisnika u trenutku potvrde narudžbe još nije terećena za navedeni iznos. Trošak se najavljuje nakon provjere podataka. Društvo Mass Shoes d.o.o. provjerava raspoloživost naručenih proizvoda. Tek kada korisnikova pošiljka bude spremna za isporuku, Mass Shoes d.o.o. naplatit će transakciju i teretiti korisnikovu karticu za potreban iznos. Iznos terećenja kartice može biti jednak autoriziranom iznosu ili manji od njega ako korisniku iz nekog razloga nije moguće isporučiti sve naručene proizvode, o čemu će korisnik biti prethodno obaviješten.

4. Račun

Račun za kupnju primit ćete u tiskanom (fizičkom) obliku uz narudžbu u dostavljenom paketu. Račun se priprema u poslovnoj jedinici u kojoj pripremamo proizvode i šaljemo ih na vašu adresu.

5. Sigurnost pri plaćanju

Društvo Mass Shoes, d.o.o. upotrebljava WSPay™ za online plaćanja.

WSPay je siguran sustav za online plaćanje, plaćanje u realnom vremenu kreditnim i debitnim karticama te drugim načinima plaćanja. WSPay kupcu i trgovcu osigurava siguran upis i prijenos upisanih podataka o karticama, što potvrđuje i certifikat PCI DSS koji ima WSPay.

WSPay upotrebljava SSL certifikat 256-bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite pri upisu i prijenosu podataka.

Radi zaštite vaših podataka sustav WSPay™ ne dopušta naplatu većeg iznosa kao ni uvid u broj vaše kartice. Mass vidi samo broj transakcije koji se šalje na naplatu ili otkazivanje narudžbe koju iz nekog razloga ne možemo isporučiti.

Podaci o karticama kupca NE NALAZE se u bazi podataka društva Mass Shoes d.o.o , već samo i isključivo na poslužitelju banke. Društvo Mass Shoes nema uvid u bankovne podatke kupca.

Unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kartice zaštićen je najvišim sigurnosnim standardima koje osigurava sustav za online autorizaciju kartica WSpay™ u skladu sa zahtjevima kartičara i kartičarskih brendova te standarda PCI DSS. Autorizacija kartica i naplata karticama provode se sustavom WSpay™ za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu.

Djelatnici Massa ni u jednom trenutku nemaju pristup broju vaše kartice – dostupan im je samo broj autorizirane transakcije, što omogućuje naplatu cijelog ili djelomičnog iznosa dogovorene transakcije ili otkazivanje iz razloga dogovorenih s kupcem.

Sustav WSpay™ primjenjuje najviše standarde zaštite i privatnosti podataka. Svi korisnici sustava WSpay™ uključeni su u 3D secure zaštitu, čime se korisnicima jamči sigurna kupnja u internetskoj trgovini. Brojevi kreditnih kartica kupaca ne čuvaju se u sustavu, a sam upis zaštićen je SSL enkripcijom podataka.

Sustav WSpay™ kontinuirano radi na povećanju sigurnosti, što potvrđuje certifikat o usklađenosti sa standardom PCI DSS. Standardom PCI Data Security Standard (PCI DSS) definiraju se sigurnosne mjere za obradu, spremanje i prenošenje (komunikaciju) kartičnih podataka.

wspay

SIGURNOST PLAĆANJA NA INTERNETU
Sigurno plaćanje uz sustav WSpay