Vrste plaćanja

1. Kakve vrste plaćanja omogućavamo?

U internetskoj trgovini Mass svojim kupcima omogućujemo isključljivo kartična plaćanja. Moguće je plaćanje karticama MasterCard®, Mastercard Electronic, Visa, Visa Electron, Visa Premium, V Pay, Maestro, Discover, DinaCard i Diners.

Maestro Mastercard Visa Diners

Karticom možete platiti nakon što budete preusmjereni na internetsko sučelje za sigurno plaćanje. Prvo vam napravimo rezervaciju sredstava, i tek nakon provjerimo zalihu i mogućnosti isporuke sprovedemo plaćanje.

2. Jednokratno plaćanje i plaćanje na rate

Na web shopu www.mass-shoes.com imate mogućnost jednokratnog plaćanja putem Maestro, Mastercard, Visa, Discover, DinaCardi Diners karticama te mogućnost obročnog plaćanja na 2-12 rate putem Mastercard standard, Mastercard gold, Mastercard go!, Mastercard platinum, Visa Business i Visa Avenue Mall karticama i na 6 rata putem Diners kartica te Maestro i Visa (MB+). Vrijedi za kartice Zagrebačke banke, Privredne banke i Erste banke.

Minimalni iznos za obročno plaćanje sa Mastercard standard, Mastercard gold, Mastercard go!, Mastercard platinum, Visa Business i Visa Avenue Mall karticama je 100,00 kn, a maksimalni 60.000,00 kn.  

Minimalni iznos za obročno plaćanje Maestro i Visa karticama je 200,00 kn.

3. Terećenje kartice

Kartica korisnika u trenutku potvrde narudžbe još nije terećena za navedeni iznos. Podaci su provjereni i najavljen je trošak. Mass Shoes d.o.o. provjerava raspoloživost naručenih proizvoda. Tek kada korisnikova pošiljka bude spremna za isporuku, Mass Shoes d.o.o. će naplatiti transakciju i teretiti korisnikovu karticu za potreban iznos. Iznos terećenja kartice može biti jednak ili manji autoriziranom ukoliko korisniku iz nekog razlog nije moguće isporučiti sve naručene proizvode o čemu će korisnik biti prethodno obaviješten.

4. Račun

Račun za kupnju primit ćete u tiskanom (fizičkom) obliku uz narudžbu u dostavljenom paketu. Račun je pripremljen u poslovnoj jedinici gdje pripremamo artikle i šaljemo ih prema vašoj adresi. 

5. Sigurnost pri plaćanju

Mass Shoes, d.o.o. koristi WSPay za online plaćanja.

WSPay je siguran sustav za online plaćanje, plaćanje u realnom vremenu, kreditnim i debitnim karticama te drugim načinima plaćanja. WSPay kupcu i trgovcu osiguravaju siguran upis i prijenos upisanih podataka o karticama što podvrđuje i PCI DSS certifikat koji WSPay ima. WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.

Radi zaštite Vaših podataka, WSPay™ sustav ne dopušta naplatu većeg iznosa niti uvid u broj Vaše kartice. Mass vidi samo broj transakcije koji se šalje na naplatu ili otkazivanje narudžbe koju zbog nekog razloga ne možemo ispuniti.

Podaci o karticama kupca NE NALAZE se u bazi podataka Mass Shoes d.o.o , već samo i isključivo na serveru banke. Mass Shoes nema uvid u bankovne podatke kupca.

Za autorizaciju i naplatu kartica koristimo sustav WSPay™. Unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kartice zaštićen je najvišim sigurnosnim standardima koje osigurava WSpay™ sustav za on-line autorizaciju kartica u skladu sa zahtjevima kartičara i kartičarskih brendova te PCI DSS standarda. Autorizacija i naplata kartica radi se korištenjem sustava WSpay™ za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu.

Djelatnici Mass-a ni u jednom trenutku nemaju pristup broju vaše kartice, dostupan im je samo broj autorizirane transakcije što omogućuje naplatu cijelog ili djelomičnog iznosa dogovorene transakcije ili otkazivanje iz razloga dogovorenih s kupcem.

WSpay™ sustav koristi najviše standarde zaštite i privatnosti podataka. Svi korisnici WSpay™-a su uključeni u 3D secure zaštitu, čime se jamči sigurna kupnja korisnicima web shopa. Brojevi kreditnih kartica kupaca se ne čuvaju na sustavu a sami upis se štiti SSL enkripcijom podataka.

WSpay™ sustav radi kontinuirano na povećanju sigurnosti, što potvrđuje certifikat o usklađenosti s PCI DSS standardima. PCI Data Security Standard (PCI DSS) je norma koja definira sigurnosne mjere za obradu, spremanje i prenošenja (komunikaciju) kartičnih podataka.

 

wspay

SIGURNOST PLAĆANJA NA INTERNETU
Sigurno plaćanje uz WSpay sustav