Vrste plaćanja

Vrste plaćanja

Vrste plaćanja

1. Na koje sve načine možete plaćati?

U internetskoj trgovini Mass svojim kupcima omogućujemo plaćanja karticama MasterCard®, Mastercard Electronic, Visa, Visa Electron, Visa Premium, V Pay, Maestro, Discover, DinaCard i Diners.

Maestro Mastercard Visa Diners

 

Karticom možete platiti nakon što budete preusmjereni na internetsko sučelje za sigurno plaćanje. Prvo rezerviramo sredstava, a plaćanje provodimo tek nakon što provjerimo stanje na zalihi i mogućnosti isporuke.

Omogućujemo i plačanje pouzećem što znaći, da iznos narudžbe platite dostavnoj službi GLS/DPD gotovinom.

Vašu narudžbu možete platiti i u trgovini ako odaberete preuzimanje u trgovini. U tom slučaju uplata se napravi u odabranoj trgovini gdje dobijete i račun. U trgovini možete platiti sa karticom ili gotovinom, sa jednokratnom uplatom ili na rate.

Dopuštamo i plaćanje putem predračuna - kada odaberete ovaj način plaćanja, dobit ćete e-mail s uputama za plaćanje.

2. Jednokratno plaćanje i plaćanje na rate

U internetskoj trgovini www.mass-shoes.com imate mogućnost jednokratnog plaćanja karticama Maestro, Mastercard, Visa, Discover, DinaCardi, Diners te mogućnost obročnog plaćanja od 2 rate do 6 rata karticama Diners. Navedeno vrijedi za kartice Zagrebačke banke, Privredne banke i Erste banke. Kod plaćanja pouzećem obročno plaćanje na rate nije moguće. 

Uvjeti plaćanja na rate:

60 eur = 2 rate

90 eur  = 3 rate

150 eur = 4 rate

200 eur = 5 rata

250 eur = 6 rata

Minimalan iznos za obročno plaćanje karticama Diners jest 20 eur, a maksimalan 8.000,00 eur.

Minimalan iznos za obročno plaćanje karticama Maestro i Visa jest 30 eur.

3. Kako se vrši plaćanje?

Plaćanje karticom

Plaćanje izvršavamo prvo rezerviranjem sredstava na vašoj kartici, što znači da stvarnu uplatu ne izvršavamo odmah. Kada provjerimo dostupnost proizvoda iz vaše narudžbe u našem skladištu, sredstva se prikupljaju naplaćujući vam samo iznos kupnje za proizvode koji su stvarno na zalihi. U slučaju da proizvoda koji ste naručili nema na skladištu, obavijestit ćemo vas.

Plaćanje pouzećem

U slučaju pouzeća, naplatit ćemo vam iznos proizvoda koji ćemo vam dostaviti. Kupnju ćete platiti dostavnoj službi GLS/DPD. U slučaju djelomične isporuke, plaćate samo proizvode koje primite.

Plaćanje u poslovnici

Možete odabrati kupnju u odabranoj Mass trgovini i plaćanje tamošnjih proizvoda (karticom ili gotovinom). U tom slučaju, vaša vas narudžba čeka 3 dana od primitka obavijesti, nakon čega će se vaša narudžba automatski izbrisati i na vašu e-mail adresu primit ćete obavijest o otkazivanju. Ako preuzmete proizvode u trgovini i kupnju platite unaprijed karticom, proizvodi vas čekaju do daljnjeg.

Plaćanje putem predračuna

Kupnju možete platiti predračunom. Nakon potvrde narudžbe, poslat ćemo Vam podatke za plaćanje putem e-maila. Rok plaćanja je 1 radni dan od narudžbe. Nakon ovog roka, poništit ćemo vašu narudžbu ako ne primimo uplate. Primjer:
• ako narudžbu izvršite u ponedjeljak (radni dan) tada očekujemo plaćanje u roku od 1 radnog dana (tj. utorak). Ako ne primimo uplatu, automatski ćemo otkazati vašu narudžbu.
• Ako narudžbu izvršite u petak poslijepodne ili vikendom ili praznikom, plaćanje očekujemo sljedeći radni dan (npr. ponedjeljak). U suprotnom, automatski ćemo otkazati vašu narudžbu.

4. Terećenje kartice

Kartica korisnika u trenutku potvrde narudžbe još nije terećena za navedeni iznos. Trošak se najavljuje nakon provjere podataka. Društvo Mass Shoes d.o.o. provjerava raspoloživost naručenih proizvoda. Tek kada korisnikova pošiljka bude spremna za isporuku, Mass Shoes d.o.o. naplatit će transakciju i teretiti korisnikovu karticu za potreban iznos. Iznos terećenja kartice može biti jednak autoriziranom iznosu ili manji od njega ako korisniku iz nekog razloga nije moguće isporučiti sve naručene proizvode, o čemu će korisnik biti prethodno obaviješten.

U slučaju plaćanja pouzećem, naplatit će vam se količina proizvoda koje ćemo vam dostaviti. Kupnju ćete platiti dostavnoj službi DPD.

 

5. Račun

Račun za kupnju primit ćete putem e-poruke. Račun se šalje direktno na vašu e-mail adresu (uvijek provjerite Spam/Neželea e-pošta). U slučaju da odaberete preuzimanje  narudžbe u trgovini dobijete račun kada pokupite svoj paket u trgovini. 

 

6. Sigurnost pri plaćanju

Društvo Mass Shoes, d.o.o. upotrebljava WSPay™ za online plaćanja.

WSPay je siguran sustav za online plaćanje, plaćanje u realnom vremenu kreditnim i debitnim karticama te drugim načinima plaćanja. WSPay kupcu i trgovcu osigurava siguran upis i prijenos upisanih podataka o karticama, što potvrđuje i certifikat PCI DSS koji ima WSPay.

WSPay upotrebljava SSL certifikat 256-bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite pri upisu i prijenosu podataka.

Radi zaštite vaših podataka sustav WSPay™ ne dopušta naplatu većeg iznosa kao ni uvid u broj vaše kartice. Mass vidi samo broj transakcije koji se šalje na naplatu ili otkazivanje narudžbe koju iz nekog razloga ne možemo isporučiti.

Podaci o karticama kupca NE NALAZE se u bazi podataka društva Mass Shoes d.o.o , već samo i isključivo na poslužitelju banke. Društvo Mass Shoes nema uvid u bankovne podatke kupca.

Unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kartice zaštićen je najvišim sigurnosnim standardima koje osigurava sustav za online autorizaciju kartica WSpay™ u skladu sa zahtjevima kartičara i kartičarskih brendova te standarda PCI DSS. Autorizacija kartica i naplata karticama provode se sustavom WSpay™ za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu.

Djelatnici Massa ni u jednom trenutku nemaju pristup broju vaše kartice – dostupan im je samo broj autorizirane transakcije, što omogućuje naplatu cijelog ili djelomičnog iznosa dogovorene transakcije ili otkazivanje iz razloga dogovorenih s kupcem.

Sustav WSpay™ primjenjuje najviše standarde zaštite i privatnosti podataka. Svi korisnici sustava WSpay™ uključeni su u 3D secure zaštitu, čime se korisnicima jamči sigurna kupnja u internetskoj trgovini. Brojevi kreditnih kartica kupaca ne čuvaju se u sustavu, a sam upis zaštićen je SSL enkripcijom podataka.

Sustav WSpay™ kontinuirano radi na povećanju sigurnosti, što potvrđuje certifikat o usklađenosti sa standardom PCI DSS. Standardom PCI Data Security Standard (PCI DSS) definiraju se sigurnosne mjere za obradu, spremanje i prenošenje (komunikaciju) kartičnih podataka.

wspay

SIGURNOST PLAĆANJA NA INTERNETU
Sigurno plaćanje uz sustav WSpay