Zamjena i povrat:

  • Kupljeni proizvod možete zamijeniti u bilo kojoj Mass poslovnici u Hrvatskoj u roku 31 dana od kupnje (vrijedi od 1.12.2021), uz predočenje računa, slipa ili bankovnog ispisa kao dokaza o kupnji. Proizvode koje ste kupili u trgovini Mass nije moguće zamijeniti u trgovini Skechers i obrnuto. 
  • Povrate iznosa za nenonošene i neoštećene proizvode prihvaćamo u roku od 2 dana, uz predočenje računa. Za proizvode koje ste kupili u trgovini Mass nije moguć povrat u trgovini Skechers i obrnuto. 
  • Proizvod koji želite zamijeniti/vratiti mora biti neoštećen, nenošen, nekorišten, u nepromijenjivom obliku i u originalnoj, neoštećenoj ambalaži.

Reklamacija:

  • Proizvod možete reklamirati u zakonskom roku u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača. Proizvode koje ste kupili u trgovini Mass nije moguće reklamirati u trgovini Skechers i obrnuto. 
  • Proizvod koji reklamirate mora biti očišćen. Kao dokaz o kupnji potrebno je priložiti račun.
  • Po primitku proizvoda kojeg želite reklamirati, trebat ćete zajedno s prodavačem u trgovini ispuniti reklamacijski zapisnik, a zatim će proizvod biti predan u obradu izvođaču ovlaštene struke.
  • U slučaju nesporne reklamacije kupcu ćemo pismeno odgovoriti u roku od 15 dana od primitka reklamacije. U suprotnom slučaju, u roku od 15 dana primit ćete obavijest da smo proizvod predali na obradu izvođaču ovlaštene struke.
  • Možebitno odbijanje reklamacije bit će utemeljeno shodno mišljenju izvođača ovlaštene struke. U slučaju mogućeg neslaganja imate mogućnost nastavka procesa reklamacije shodno Zakonu o zaštiti potrošača.
  • Preuzimanje proizvoda neutemeljene reklamacije moguće je isključivo u trgovini u kojoj je reklamacija bila predana na obradu.
  • Zapisnike i proizvode iz obrade čuvamo 2 godine od datuma podneska reklamacije u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača. Prava kupca iz prvog odlomka prestaju istekom roka od dvije godine od dana kada je o stvarnoj pogrešci obavijestio prodavača. 

Prijenos proizvoda iz druge trgovine
Ukoliko vašeg željenog proizvoda ili tražene veličine u danom trenutku nemamo u vašoj najbližoj Mass trgovini, prijenos istoga možete dogovoriti s našim prodavačicama. Odabrani proizvod ćete u roku od 3 do 5 radnih dana moći isprobati u željenoj trgovini kako biste tako lakše donijeli odluku o kupnji.

Plaćanje s darovnim karticama
Mass darovnu karticu možete iskoristiti u bilo kojoj našoj trgovini u Hrvatskoj. Darovna kartica je prenosiva i možete je pokloniti odabranoj osobi. Više o darovnoj kartici: www.mass-shoes.com/darovna-kartica

U primjeru pronađene darovne kartice molimo vas da istu dostavite u vašu najbližu Mass trgovinu ili nas o tome obavijestite na info@mass-hr.com.

Darovnu karticu moguće je upotrijebiti i za plaćanje proizvoda u online trgovini mass-shoes.com, osim u slučaju ako odaberete plaćanje pouzećem u trgovini.

Pohvale i pritužbe
U svakoj našoj trgovini možete pronaći knjigu pohvala i pritužbi u koju možete upisati svoje opaske. Vaše opaske i pohvale možete bilo kada poslati i na e-mail adresu info@mass-hr.com

Uvjeti poslovanja OUTLET Mass
Popusti i ponuda mogu biti različiti od outleta do outleta. Visina popusta i vrste obuće ovise o lokaciji outleta, datumu kada je outlet otvoren i o raspoloživim zalihama. Ponuda vrijedi do rasprodaje zaliha. Nenošene proizvode mijenjamo u roku od 3 dana od kupnje, uz predočenje računa i u originalnoj ambalaži. Reklamacije su moguće samo uz predočenje računa (slipa, bankovnog ispisa kao dokaza o kupnji).