1. Besplatna dostava*

*Dostava je BESPLATNA za sve narudžbe u vrijednosti 25 EUR (188,36 HRK) i više. U slučaju, da je ukupna vrijednost manja od 25 EUR (188,36 HRK) se obračunava dostava 3,99 EUR (30,06 KN).

Za vrijeme promotivnih kampanja na webu se u košarici trošak dostave obračunava poslije promocije (odnosno na ukupno vrijednost košarice poslije popusta).

 

2. Tko dostavlja?

Dostavljamo u suradnji s dostavnom službom DPD ili GLS (ugovorni partneri).

DPD i GLS prate načela transparentnosti i pažljivog postupanja s osobnim podacima u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka (engl. General Data Protection Regulation – GDPR) i Zakonom o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka. Više o DPD obradi osobnih podataka primatelja pročitajte na https://www.dpd.com/hr/hr/zastita-podataka/. Više o DPD obradi osobnih podataka primatelja pročitajte na https://gls-group.eu/HR/hr/zastita-osobnih.  

Moguća je i dostava na GLS paketomate. U tom slučaju kod plaćanja moguće je samo plaćanje karticom. Plaćanje gotovinom na GLS paketomatima nije moguće.

 

3. Rok dostave

Proizvodi naručeni u internetskoj trgovini Mass kreću na put u najkraćemu mogućem roku. Ako proizvode imamo na zalihi u skladištu, isporučuju se već isti dan. Općenito, internetska trgovina Mass omogućuje dostavu najkasnije u roku od 3 do 5 radnih dana od dana primitka narudžbe. 
Dostava na otoke može trajati i do 14 dana. Tijekom praznika i vikendom rok dostave produžuje se za broj neradnih dana.

 

4. Način dostave

Iz internetske trgovine Mass možete primit jednu narudžbu u različitim paketima. Mass isporučuje pakete djelomično, što znači, da možete u slučaju narudžbe više artikla dobiti i više paketa. Djelomične isporuke radimo zbog toga, da dobijete sve naručene proizvode što prije. 

U svakom slučaju, dostava je za vas BESPLATNA iznad 25 EUR. 

 

5. Preuzimanje narudžbe

Pošiljku na odabranoj adresi možete preuzeti osobno ili je u vaše ime može preuzeti opunomoćenik, zakonski zastupnik ili skrbnik. Ako u vrijeme dostave niste na navedenoj adresi, DPD ili GLS će vam poslati poruku s uputama o tome gdje možete preuzeti paket ili kome se možete obratiti da bismo vam ponovno dostavili paket.

Kod nardužbe možete odabrati i direktnu dostavu na GLS paketomate. 

Vašu narudžbu možete preuzeti u trgovini - u tom slučaju možete svoju narudžbu:

  • platiti prije preuzimanja (moguće je isključljivo plaćanje karticama) ili
  • platiti kod preuzimanja u trgovini (u tom slučaju moguće je plačanje sa sredstvima kao i u trgovini). U slučaju da ste odabrali preuzimanje u trgovini i plaćanje u trgovini vaša narudžba vas čeka 3 dana. Poslije toga vaša narudžba će biti otkazana. 

6. Dostava na području cijele Hrvatske

Naši partneri pakete dostavljaju na adresu navedenu pri slanju narudžbe. Svojem profilu možete dodati željeni broj različitih adresa za dostavu. To znači da pri svakom naručivanju možete odabrati odgovarajuće mjesto dostave.

Budući da dostavna služba proizvode dostavlja tijekom radnog vremena, možete se odlučiti i za dostavu na bilo koje drugo ime ili adresu – primjerice, na radno mjesto. Ako je odabrana dostava na službenu adresu, dostavljač će paket isporučiti ovlaštenoj osobi za preuzimanje pošiljki u poduzeću.

Ako u trenutku dostave niste na predviđenome mjestu (poduzeće, ured, bolnica, studentski ili učenički dom itd.), dostavljač će ostaviti poruku s uputama za daljnje postupanje. Obično je dovoljno posjetiti najbliže mjesto preuzimanja, a možete ih i nazvati kako bi vam pošiljku ponovno besplatno dostavili.

Dostava proizvoda naručenih iz internetske trgovine Mass Shoes (www.mass-shoes.com) dostupna je isključivo u Hrvatskoj.

 

7. Postupanje s oštećenim pošiljkama (odštete)

Ako nakon što vam DPD ili GLS dostavi paket utvrdite da su proizvod ili fizička pošiljka oštećeni, da u pošiljci nešto nedostaje ili da su na pošiljci vidljivi znakovi otvaranja, možete pokrenuti postupak traženja odštete. Štetu je potrebno prijaviti u roku od 7 kalendarskih dana od datuma primitka paketa na elektroničku poštu info@mass-hr.com. Za prijavu štete trebat će nam i fotografije paketa, ambalaže (unutarnje i vanjske), oštećenog proizvoda i naljepnice DPD-a ili GLS-a te opis oštećenja. S referentom se također možete dogovoriti o preuzimanju oštećenog paketa na svojoj adresi.