Darovna kartica

Kupuj po
Mogućnosti kupnje
Cijena
  1. Više...
Filteri
24 36 48
Prema većim vrijednostima
  1. Dodajte na listu želja
    Darovna kartica
    Od 10,00 EUR do 300,00 EUR
    Od 75,34 HRK do 2.260,35 HRK
  2. Dodajte na listu želja
    Darovna kartica
    Od 10,00 EUR do 300,00 EUR
    Od 75,34 HRK do 2.260,35 HRK
24 36 48
Prema većim vrijednostima
POSTUPNO KORIŠTENJE
PROVJERI STANJE
KLASIČNA i E-KARTICA 
KORISTI NA WEBU i/ili U TRGOVINI

Provjeri stanje na kartici

Korisnici Mass poklon kartice mogu provjeriti stanje svoje kartice online u bilo kojem trenutku. Unesite crtični kod i sigurnosni kod (PIN) koji se nalaze na stražnjoj strani fizičke Mass poklon kartice ili na prednjoj stran Mass e-darovne kartice, u odgovarajuća polja. Poklon kartice kupljene prije 7. 12. 2022. ne mogu se iskoristiti online, a također nije moguće provjeriti njihovo stanje.
Gift card example

Najčešća pitanja

Gdje mogu kupiti Mass darovnu karticu?

Darovnu karticu možete kupiti putem web stranice www.mass-shoes.com  ili osobno u radno vrijeme Mass trgovina.

Radno vrijeme trgovina Mass možete pogledati ovdje: https://www.mass-shoes.com/prodajna-mjesta

Putem web stranice www.mass-shoes.com moguće su sljedeće kombinacije kupnje i plaćanja Mass darovne kartice:

  1. Kada kupite fizičku darovnu karticu u kombinaciji s drugim proizvodima ili se odlučite kupiti samo fizičku darovnu karticu online, možete odabrati dostavu na odabranu adresu (i putem toga plaćanje kreditnom karticom, predračunom ili pouzećem) ili odaberite preuzimanje i plaćanje u trgovini.
  2. Kada obavite online kupnju e-darovne kartice u kombinaciji s proizvodima, nudimo dostavu na odabranu adresu (uključujući plaćanje kreditnom karticom i predračunom). E-poklon karticu ćete dobiti na e-mail adresu istovremeno s računom.
  3. Kada naručite samo e-poklon karticu online, dopuštamo vam plaćanje kreditnom karticom ili putem predračuna. E-poklon karticu ćete dobiti na svoju e-mail adresu obično isti radni dan, istovremeno s računom.
Gdje mogu koristiti Mass darovnu karticu?

Mass darovnu karticu, koja je izdana od 7.12.2022 dalje možete koristiti u 28 Mass trgovina u Hrvatskoj: https://www.mass-shoes.com/prodajna-mjesta i online na www.mass-shoes.com

Starije kartice koje su izdane do 7. prosinca 2022. mogu se iskoristiti samo u fizičkim trgovinama – starije kartice se ne mogu iskoristiti u online trgovini.

Prilikom kupnje u online trgovini odabranu narudžbu možete platiti samo 1 darovnom karticom odjednom.

Koliko vremene imam za iskoristivost Mass darovne kartice?

Mass darovna kartica vrijedi 2 godine od datuma kupnje (vrijedi za sve kartice izdane od 7.12.2022). Postaje aktivna odmah nakon kupnje. Nevažećom postaje kada se iskoristi cijeli iznos kredita koji se nalazi na darovnjoj kartici (dopuna nije moguća).

Poklon kartice koje su izdane prije 7. prosinca 2022. imaju neograničeno važenje.

Koliko novca mogu staviti na Mass darovnu karticu?

Na Mass darovnu karticu možete učitati vrijednost između 10 EUR (75,34 HRK*) i 300 EUR (2.260,35 HRK*). U slučaju kupnje u fizičkoj trgovini vrijednost može biti veća od 300 EUR.

Ako je vrijednost kupnje niža od kreditne vrijednosti darovne kartice, preostali iznos se bilježi na darovnoj kartici i može se koristiti pri sljedećoj kupnji sve dok se ne iskoristi cijeli iznos. Kredit se može koristiti postupno.

U slučaju korištenja darovne kartice online (plaćanje darovnom karticom) nije moguće postupno korištenje kredita.

Kod online kupnje, prilikom plaćanja darovnom karticom u obzir se uzima cjelokupni iznos kredita.

Postupno korištenje NIJE moguće sa starijim darovnim karticama (izdanim do 7. prosinca 2022.), gdje je moguće korištenje samo u fizičkim trgovinama.

Ukoliko je vaša kupnja veća od iznosa kredita na kartici, preostali iznos potrebno je platiti gotovinom, predračunom ili bankovnom karticom (ovisno o opcijama plaćanja u trgovini ili online).

Mass poklon kartica je nezamjenjiva za gotovinu te nije moguće preuzeti preostali iznos u gotovini.

*Tečaj 1 EUR=7,5345 HRK

Mogu li Mass darovnu karticu pokloniti drugoj osobi?

Mass darovnu karticu možete pokloniti bilo kome jer nije personalizirana i prenosiva je. Prijenosom prava na darovni kartici novi imatelj stječe sva prava koja je imao prethodni imatelj. Izdavatelj Mass darovne kartice nije dužan provjeravati identitet pojedinca i nije odgovoran za bilo kakvu zlouporabu darovne kartice.

Svakim prihvaćanjem Mass darovne kartice ovlašteni imatelj pristaje i potvrđuje upoznatost sa sadržajem važećih Općih uvjeta korištenja Mass poklon kartice, koji su objavljeni na www.mass-shoes.com/opci-uvjeti-poslovanja-mass-poklon-karticom, a koji reguliraju prava i obveze ovlaštenih imatelja iz naslova posjedovanja i korištenja Mass darovne kartice.

Koje Mass darovne kartice mogu odabrati?

Možete birati između 2 (dva) gotova motiva Mass darovnih kartica (bijeli - opći i crveni - ljubav).

Koliki je trošak kupnje Mass darovne kartice?

Vaš trošak kupnje u svakom slučaju (kupnja u trgovini ili online kupnja) jednak je novčanoj vrijednosti koju učitate na darovnu karticu (kredit).

Odlučite li se za online kupnju (GLS ili DPD - dostava s osiguranom vrijednošću paketa), u slučaju dostave darovne kartice na odabranu adresu, osim vrijednosti kredita snosite i trošak poštarine, ako je vrijednost punjenja darovne kartice odnosno vrijednost cjelokupne online kupovine manja od 25 eur (188,36 HRK*).

U slučaju kupnje e-darovne kartice trošak kupnje jednak je trošku kredita.

*Tečaj 1 EUR=7,5354 HRK. 

Poklon trebam odmah! Što je e-darovna kartica Mass?

Mass elektronska darovna kartica je 'last minute' dar! Prilikom narudžbe (kada vama pošaljemo RAČUN) dobivate PDF dokument koji možete poslati e-mailom, isprintati ili spremiti na telefon.

Trošak kupnje jednak je vrijednosti kredita koji učitate na e-darovnu karticu.

Ako plaćate kreditnom karticom dobijete e-darovnu karticu istog dana, ukupno sa računom (osim ako vaša narudžba uključuje neki drugi proizvod, a obrada narudžbe je potrebna i za druge proizvode), a ako koristite plaćanje po predračunu, e-darovnu karticu dobit ćete kada će sredstva biti položena i vidljiva na Mass bankovnom računu.

E-darovna kartica će stoga stići na vašu e-mail adresu zajedno s RAČUNOM nakon obrade plaćanja.

Mogu li provjeriti vrijednost na Mass darovnoj kartici?

Da, vrijednost Mass darovne kartice možete provjeriti na svim Mass prodajnim mjestima i putem online stranice www.mass-shoes.com/darovna-kartica.

Status darovnih kartica izdanih od 7. prosinca 2022. nadalje možete provjeriti samo online. Za kartice izdane prije 7. prosinca 2022. stanje možete provjeriti samo u fizičkim trgovinama.

Prilikom provjere stanja potrebno je unijeti brojeve na bar kodu te dodatno unijeti PIN broj koji se nalazi i na fizičkoj i na e-darovnoj kartici.

Darovna kartica povezana je s internim sustavom Mass trgovina. Ukoliko kartični sustav ne radi zbog privremenog prekida internetske veze ili druge tehničke greške, nije moguće provjeriti iskoristivost ili kupnju Mass darovne kartice (do ponovnog uspostavljanja sustava).

Izgubljena/uništena Mass darovna kartica. Što učiniti?

Ako izgubite Mass darovnu karticu, nemate pravo na zamjenu.

U slučaju oštećene darovne kartice na mjestu bar koda, imatelj i dalje može obaviti kupnju, ali bar kod mora biti čitljiv kako bi ga trgovac mogao ručno upisati u kartični sustav.

Izdavatelj Mass darovne kartice ne snosi odgovornost za gubitak ili krađu Mass darovne kartice te bilo kakvu moguću štetu nastalu neovlaštenim raspolaganjem darovnom karticom i neovlaštenim korištenjem iznosa na darovnoj kartici.

U slučaju narudžbe e-darovne kartice i upisa pogrešne e-mail adrese, Mass ne snosi odgovornost za štetu nastalu ovakvom vrstom pogreške od strane kupca.

Imam staru Mass darovnun karticu. Mogu li njome kupovati u Mass trgovinama i na web shopu?

Staru Mass darovnu karticu (izdana do 7.12.2022) još uvijek možete iskoristiti u Mass trgovinama ali nije iskoristiva i online.

Valjanost stare Mass poklon kartice je neograničena. Kod starih darovnih kartica nije moguće djelomično korištenje. 

Stare, papirnate bonove (poklon bonove) moguće je iskoristiti samo u fizičkim trgovinama.

Imam reklamaciju. Kome se mogu obratiti?

U slučaju grešaka i nejasnoća vezanih uz transakciju pri kupnji Mass darovne kartice, kupac rješava problem na Mass prodajnom mjestu na kojem je izvršio kupnju darovne kartice i na kojem je na darovnu karticu stavio željeni iznos kredita ili prijeko info@mass-hr.com ako se radi o online kupnji. 

Prilikom reklamacije kupac je dužan dostaviti račun odn. račun za kupnju primljen prilikom kupnje Mass darovne kartice ili račun prilikom kupnje putem interneta. Reklamacije nisu moguće bez računa o kupnji. Reklamacije su moguće 1 mjesec nakon kupnje Mass darovne kartice (rok počinje od dana kupnje navedenog na računu).

Imatelj Mass darovne kartice može se u slučaju prigovora obratiti i Mass kontakt centru (info@mass-hr.com).

U slučaju online plaćanja pri kupnji Mass darovne kartice, kupac ima pravo na povrat novca u roku od 14 dana od dana kupnje. Povrat novca možete zatražiti u fizičkim Mass trgovinama ili kontaktirati na info@mass-hr.com, gdje ćemo vam rado pomoći.

Povrat darovne kartice

Povrat novca dopuštamo samo za darovne kartice kupljene putem internetske trgovine www.mass-shoes.com. Rok povrata je 14 dana od dana kupnje. Povrat novca moguće je izvršiti uz dokaz o kupnji u Mass trgovinama ili putem kontakta na info@mass-hr.com.

Povrat novca nije moguć u slučaju kupnje u fizičkoj trgovini. Darovna kartica je oblik kredita, stoga je nije moguće vratiti, a također je nije moguće zamijeniti za gotovinu.

Kome se mogu obratiti za dodatna pitanja?

Ako trebate dodatne informacije, a niste pronašli odgovor na web stranici, pošaljite e-mail sa svojim pitanjem na info@mass-hr.com.

 

 

Ključne informacije o darovnim karticama

Mass darovna kartica je sredstvo plaćanja u plastičnom ili elektroničkom obliku (pdf dokument), opremljeno bar kodom, koje se koristi za plaćanje proizvoda u Mass trgovinama i u internet trgovini www.mass-shoes.com.

Mass darovnu karticu možete kupiti i/ili iskoristiti u svim Mass trgovinama u Hrvatskoj ili na web stranici www.mass-shoes.com/darovna-kartica. Darovna kartica vrijedi 2 godine od datuma kupnje.

Pri kupnji u Mass trgovini ili online (www.mass-shoes.com) na darovnu karticu možete učitati odabranu vrijednost u iznosu od 10 EUR (75,34 HRK*) do 300 EUR (2.260,35 HRK*). U slučaju kupnje u Mass fizičkim prodavaonicama moguća je i kupnja darovne kartice u vrijednosti većoj od 300 EUR. 

Darovna kartica je namijenjena za bezgotovinsko plaćanje i ne može se zamijeniti za gotovinu.

Izdavatelj Mass darovne kartice je poduzeće:

Mass Shoes d.o.o., Lijepe naše 6, 49290 Klanjec.

Kupnjom ili prihvaćanjem bilo koje Mass darovne kartice kupac/primatelj prihvaća Opće uvjete poslovanja s Mass darovnom karticom koji su dostupni ovdje www.mass-shoes.com/opci-uvjeti-poslovanja-mass-poklon-karticom.

*Tečaj 1 EUR=7,5345 HRK.

 

 

 

Filteri
Mogućnosti kupnje

DODATNO -20% na OTVORENU OBUĆU!