PREUZIMANJE U TRGOVINI

Omogućujemo vam naručivanje proizvoda u odabranoj trgovini. Tako svoju narudžbu možete preuzeti u trgovini koja vam najviše odgovara.

Ako imamo proizvod dostupan u odabranoj trgovini, moći ćete ga preuzeti isti ili sljedeći dan. U slučaju da proizvodi koje ste naručili u odabranoj trgovini nisu dostupni, preuzimanje se čeka u roku od 3-5 dana.

U svakom slučaju, e-poštom ćete biti obaviješteni o mogućem datumu preuzimanja.

Svoju narudžbu možete preuzeti u bilo kojoj trgovini Mass!

Kada naručite proizvode u trgovini, imate mogućnost plaćanja:

- Narudžbu možete platiti prije preuzimanja karticom ili 

- narudžbu možete platiti po preuzimanju u trgovini (karticom ili gotovinom).

Na web trgovini možete provjeriti zalihu veličine u trgovinama. Prikaz zaliha po trgovinama je informativan. Jedini način na koji možemo jamčiti da će vas proizvod čekati u odabranoj trgovini je online rezervacija (nije potrebno plaćanje). U protivnom se može dogoditi da proizvod nije više na zalihi zbog online ili fizičke prodaje. Stoga Vam savjetujemo da izvršite online rezervaciju proizvoda u trgovini u kojoj ga želite preuzeti i na taj način osigurate da će Vas proizvod čekati. Zadržavamo pravo da se određeni proizvod ne može isporučiti zbog nedosljednosti sustava.

Ako želite vratiti ili zamijeniti artikl, kojeg ste preuzeli u trgovini trebate popuniti ovaj obrazac i slati artikle koje vračate na adresu MASS SHOES d.o.o. – WEB SHOP – Odjel za zamijene i povrate, Antuna Mihanovića 9, 47000 Karlovac.