PREUZIMANJE U TRGOVINI

Omogućujemo vam naručivanje proizvoda u odabranoj trgovini. Tako svoju narudžbu možete preuzeti u trgovini koja vam najviše odgovara.

Ako imamo proizvod dostupan u odabranoj trgovini, moći ćete ga preuzeti isti ili sljedeći dan. U slučaju da proizvodi koje ste naručili u odabranoj trgovini nisu dostupni, preuzimanje se čeka u roku od 3-5 dana.

U svakom slučaju, e-poštom ćete biti obaviješteni o mogućem datumu preuzimanja.

Svoju narudžbu možete preuzeti u bilo kojoj trgovini Mass!

Kada naručite proizvode u trgovini, imate mogućnost plaćanja:

- Narudžbu možete platiti prije preuzimanja karticom ili 

- narudžbu možete platiti po preuzimanju u trgovini (karticom ili gotovinom).

 

Ograničenja rezervacije i plaćanja u trgovini

Kupac istovremeno može imati otvorenu 1 rezervaciju gdje je odabrao plaćanje u trgovini. Do izvršenja rezervacije (online narudžbe s plaćanjem u trgovini) nije moguće izvršiti druge online narudžbe u obliku rezervacije. Ali moguči su svi ostali oblici online narudžbe uz plaćanje unaprijed.

U slučaju da sustav detektira da kupac više puta nije prihvatio online rezervaciju ili ju je više puta otkazao, ovakav način online naručivanja (rezervacije) bit će onemogućen. Ova vrsta ograničenja prvenstveno potiče odgovoran način kupovine. U tom slučaju kupcu su na raspolaganju svi ostali oblici online narudžbe, pri čemu može odabrati plaćanje karticom, PayPal-om, poklon karticom, avansnim računom ili pouzećem.

Kupac može odabrati plaćanje u trgovini prilikom rezervacije 1 proizvoda. Ukoliko kupac ima više od 1 proizvoda (2 ili više) u online narudžbi, potrebno je plaćanje unaprijed (karticom, PayPal, darovnom karticom, predračunom ili pouzećem).

Na web trgovini možete provjeriti zalihu veličine u trgovinama. Prikaz zaliha po trgovinama je informativan. Jedini način na koji možemo jamčiti da će vas proizvod čekati u odabranoj trgovini je online rezervacija (nije potrebno plaćanje). U protivnom se može dogoditi da proizvod nije više na zalihi zbog online ili fizičke prodaje. Stoga Vam savjetujemo da izvršite online rezervaciju proizvoda u trgovini u kojoj ga želite preuzeti i na taj način osigurate da će Vas proizvod čekati. Zadržavamo pravo da se određeni proizvod ne može isporučiti zbog nedosljednosti sustava.

Ako želite vratiti ili zamijeniti artikl, kojeg ste preuzeli u trgovini trebate popuniti ovaj obrazac i slati artikle koje vračate na adresu MASS SHOES d.o.o. – WEB SHOP – Odjel za zamijene i povrate, Antuna Mihanovića 9, 47000 Karlovac.