Zamjena

Zamjena

Nastojimo vam osiguravati najbolju kvalitetu proizvoda priznatih svjetskih proizvođača po pristupačnim cijenama. Istovremeno smo svjesni da ponekad morate zamijeniti artikl jer vam iz određenog razloga ne odgovara. Pomoći ćemo vam riješiti poteškoće s takvim proizvodom.

1. Tko je web kupac?

Web kupci ste svi kupci koji kod kupnje niste imali kontakta sa proizvodom. Web kupci ste svi kupci koji ste napravili kupnju na internetskoj trgovini i odabrali jednog od sljedećih načina plačanja i dostave:

 • Plačanje karticom putem interneta & dostava na odabranu adresu
 • Plačanje karticom putem interneta & preuzimanje artikla u odabranoj trgovini
 • Plačanje karticom ili gotovinom pouzećem i dostava na odabranu adresu
 • Plačanje predračunom & dostava na odabranu adresu

Web kupac ima pravo na zamjeni artikla u roku od 100 kalendarskih dana (vrijedi za web narudžbe od 26.10.; prije tog vrijedi rok 15 dana) bez navedbe razloga za zamjenu. Rok za zamjenu počinje 1 dan poslije izdanog računa za vašu narudžbu

 

2. Tko je fizićki, maloprodajni kupac?

Fizički, maloprodajni kupci ste svi koji ispunjavate sljedeće značajnosti kupnje:

 • Kupac koji odabere internetsku rezervaciju t.j. odabere plačanje u trgovini & preuzimanje u trgovini (plačanje u trgovini je moguće gotovinom ili karticom)
 • Kupac koji napravi običajnu kupnju u trgovini.

Fizićki, maloprodajni kupac ima pravo na zamjeni u roku od 15 kalendarskih dana isključljivo u fizićkim trgovinama. Zamjene putem pošte za fizićke kupnje nisu moguće.

 

3. Što znači REZERVACIJA?

Rezervacija je primjer kupnje gdje kupac plača u trgovini. REZERVACIJA je internetska rezervacija kod koje odaberete preuzimanje i plačanje u trgovini.

 

4. Kako mogu zamjeniti artikl ako sam web kupac?

 

a) Web kupac & ZAMJENA U TRGOVINI

Preporučujemo, da web kupci artikl BESPLATNO zamijenite u bilo kojoj Mass trgovini u roku od 100 dana (sve narudžbe od 26.10.2020; narudžbe prije toga datuma imaju rok 15 dana).

Zamjena nije moguća u trgovini Mass Designer Outletu Zagreb i drugim outletima Mass.

U ovom slučaju ćete zajedno s našim zaposlenicima moći pronaći proizvod u odgovarajućoj veličini ili modelu koji vam odgovara. Kod mijenjanja proizvoda obavezno je priložiti račun.

Preporučujemo vam, da prije zamjene provjerite zalihu odabranih artikala na web shopu (kik na Zalihe u trgovinama kod pojedinačnog artikla).

Omogučavamo vam:

 • ZAMJENU broj za broj,
 • ZAMJENU za drugi artikl, model…. Ako za zamjenu odaberete jefitniji artikl vam za razliku izdajemo bone Mass.

 

b) Web kupac & ZAMJENA PUTEM POŠTE

Druga mogućnost zamjene je putem internetskog sučelja na www.mass-shoes.com. Slijedite uputama u nastavku i šaljite artikl na našu adresu prijeko poštanske/dostavne službe po vašem izboru.

Putem pošte moguča je samo zamjena broj za broj. Ako želite vaš artikl zamijeniti za drugi model ili artikl onda vašeg zahtjeva za zamjenu putem pošte nećemo moči potvrditi. U tom primjeru jedina mogučnost je zamjena u trgovini ili povrat artikla i nova narudžba (novog artikla).

U slučaju zamjene nećemo vam vratiti novac jer ćemo vam poslati proizvod u broju koji vam odgovara, a također ne trebate ponovo naručivati ​​proizvod. U ovom slučaju vam nećemo naplatiti troškove isporuke novog proizvoda na vašu adresu.

Upute za zamjenu pošiljke (ove upute NE VRIJEDE ZA KUPNJE PUTEM PREUZIMANJA U TRGOVINI):

IMATE PROFIL/REGISTRIRANI STE na mass-shoes.com

 • Prije što artikl šaljete na našu adresu logirajte se u vaš profil.
 • U profilu odaberite narudžbu kod koje želite zamijeniti proizvod.
 • Odaberite mogućnost "Povrat".
 • Odaberite artikle koje mjenjate i popunite sva polja za zamjenu.
 • U polje PORUKA zapišite za koji broj želite zamijeniti vaš artikl.
 • Završite zahtjev putem klika "Pošalji zahtjev".
 • Spakirajte artikle u ambalažu koja je pogodna za transport (predlažemo vam da koristite transportno pakiranje u kojem ste primili paket, jer je prilagođeno za zamjenu proizvoda). Originalno pakiranje proizvoda koji sadrži obuću ne smije se oštetiti ili prekriti ljepljivom trakom.
 • Šaljite artikl kojeg vračate na MASS SHOES d.o.o. – WEB SHOP – Odjel za zamijene i povrate, Antuna Mihanovića 9, 47000 Karlovac.
 • Paket pošaljite prijeko odabrane poštanske/dostavne službe.

NEMATE PROFILA (kupovali ste kao GOST) na www.mass-shoes.com

 • Prije što pošaljete artikl na našu adresu za zamjenu posjetite internetsku poveznicu: ZAMJENA GOST   
 • Upišite sve potrebne podace: broj narudžbe (možete je pronaći u e-mail poruki u kojoj ste dobili potvrdu narudžbe), prezime na kojeg je bila napravljena narudžba (pazite kakvo prezime ste upotrijebili kod slanja narudžbe) i e-adresa sa kojom ste napravili narudžbu.
 • Vaša narudžba će se otvoriti i na tom koraku odaberete što želite zamijeniti.
 • Potvrdite zahtjev.
 • Spakirajte artikle u ambalažu koja je pogodna za transport (predlažemo vam da koristite transportno pakiranje u kojem ste primili paket, jer je prilagođeno za zamjenu proizvoda). Originalno pakiranje proizvoda koji sadrži obuću ne smije se oštetiti ili prekriti ljepljivom trakom.
 • Šaljite artikl kojeg mjenjate na MASS SHOES d.o.o. – WEB SHOP – Odjel za zamijene i povrate, Antuna Mihanovića 9, 47000 Karlovac.
 • Paket pošaljite prijeko odabrane poštanske/dostavne službe.

Primanje vašog zahtjeva za zamjenu potvrdit ćemo prijeko elektronske poruke na vašu e-adresu. Poslije primanja artikla koje želite zamijeniti i obradi zahtjeva vam šaljemo poruku o potvrdi/odbitku vašeg zahtjeva putem e-pošte.

c) Zamjena u primjeru preuzimanje u trgovini & plačanja karticom na webu

Ako ste odabrali preuzimanje vaše narudžbe u trgovini i platili ste vašu narudžbu karticom na webu onda možete artikle BESPLATNO zamijeniti u bilo kojoj trgovini Mass.

Druga mogučnost je mjenjanje artikla putem pošte – u tom sljučaju trebate popuniti obrazac kojeg možete nači OVDJE. Popunjen obrazac i artikle za zamjenu šaljite na adresu MASS SHOES d.o.o. – WEB SHOP – Odjel za zamijene i povrate, Antuna Mihanovića 9, 47000 Karlovac.

Putem pošte moguča je samo zamjena broj za broj. Ako želite vaš artikl zamijeniti za drugi model ili artikl onda vašeh zahtjeva za zamjenu putem pošte nećemo moči potvrditi. U tom primjeru jedina mogučnost je zamjena u trgovini ili povrat artikla i nova narudžba (novog artikla).

 

5. Kako mogu zamjeniti artikl ako sam fizićki kupac?

Preporučujemo, da artikl zamijenite u bilo kojoj Mass trgovini u roku od 15 dana. U ovom slučaju ćete zajedno s našim zaposlenicima moći pronaći proizvod u odgovarajućoj veličini ili modelu koji vam odgovara. Kod mijenjanja proizvoda obavezno je priložiti račun.

Fizički, maloprodajni kupci ste svi, koji ste kupnju napravili:

 • U trgovini.
 • Putem internetske rezervacije – odabrali ste preuzimanje i plaćanje u trgovini.

Preporučujemo vam, da prije zamjene provjerite zalihu odabranih artikala na web shopu (kik na Zalihe u trgovinama kod pojedinačnog artikla).

Omogučavamo vam:

 • ZAMJENU broj za broj,
 • ZAMJENU za drugi artikl, model…. Ako za zamjenu odaberete jefitniji artikl vam za razliku izdajemo bone Mass.

Zamjena nije moguća u trgovini Mass Designer Outletu Zagreb i drugim outletima Mass. Zamjena putem pošte NIJE MOGUČA za fizićke kupce

 

6. Trošak povrata

Jedini trošak za potrošača u vezi s odustajanjem od ugovora jest trošak vraćanja artikla ako odaberete mjenjanje putem pošte. Trošak zamijene zavisi od službe koji sami odaberete za dostavu artikla na Mass adresu.

Potrošač plaća troškove vraćanja robe odabranom poštarinu ili logističkoj službi koju odabere za slanje paketa na našu adresu. Troškove uvijek snosi kupac. Pošiljke s otkupninom ne prihvaćamo.

 

7. Kakav proizvod mogu zamijeniti?

Potrošač trgovcu mora vratiti/zamijeniti proizvod koji je neoštećen, nenošen, neupotrebljavan i u nepromijenjenoj količini te u originalnom pakiranju (originalnoj ambalaži). Potrošač proizvode ne smije slobodno upotrebljavati do odustajanja od ugovora. Proizvod se ne može vratiti bez neoštećene originalne ambalaže.