Modne natikače dugo su očekivani trend još od proljetnih predstavljanja novih kolekcija ženske obuće. Ovog ljeta to će biti top obuća koja će biti zaslužna za mnogo zanimljivih stajlinga.

Među ključnim trendovima koji će ove godine zasigurno osvojiti srca modnih entuzijastica, ali i svih onih koji vole udobnu i lijepu obuću, nalaze se i neki već poznati modeli, a koji ovog puta dolaze u osvježenoj izvedbi.

Upečatljive natikače s platformom

Ova vrsta obuće pojavljuje se u ljetnim kolekcijama već nekoliko posljednjih sezona, no ove je godine taj trend doslovno eksplodirao i brendovi su ga dodatno nadogradili. Platformu naglašavaju detalji poput linija, uzoraka i logotipa na bočnim stranama potplata, poseban fokus je na bijelim potplatima i espadrilama. Potplati dodaju nekoliko centimetara visine i savršena su kombinacija uz romantične ljetne haljine i suknje.

 

Natikače s kvadratno obliku

Riječ je o „must have“ obući ove sezone i ovog će ljeta biti potpuni hit. Posebne su zbog četvrtastog oblika pete i svaki styling u njima odmah postaje elegantniji uz malu dozu drskosti.

Drske i robusne sandale

Svatko tko voli privlačnu obuću zasigurno će biti impresioniran „chunky“ Replay natikačama. One su i ove godine poželjne za razne modne kombinacije. Modeli ove popularne obuće već su prošle sezone osvježeni s detaljima na gornjem dijelu, a osim natpisa i logotipa, one su za nadolazeću sezonu ukrašene još i perlicama, šljokicama i kamenčićima. Savršeno za šarene i jednobojne ljetne stajlinge.

Detalji, detalji, detalji

Ovog će ljeta sve biti u znaku detalja. To je modni trend kojem se posvetila posebna pažnja, naročito kod brendova Upcollection, Tom Tailor i Gextop. Mnogo je detalja poput kamenčića, srebra i zlata, na gornjem dijelu obuće nalaze se zanimljivi uzorci, kombinacije sa životinjskim printevima i ove godine iznimno moderan kožni uzorak.

 

Elegantne „flat“ sandale

Minimalizam je uvijek "in", a ako želite da vaš ljetni styling bude chic, ravne natikače s ravnim potplatom savršeni su izbor. Nenametljivo elegantne, ove godine ukrašene popularnim detaljima poput zanimljivih, a istovremeno diskretnih kopči ili kamenčića, vrhunac su minimalističke obuće.

 

 

Post nema komentara.