Došli su hladni dani, a ljubiteljice čizama i gležnjača napokon su došle na svoje. Sve ljubiteljice mode znaju da čizme i gležnjače daju poseban štih svakom stylingu i mogu se kombinirati uz razne kombinacije. Brojni modeli čizama i gležnjača savršenih za nezaboravne jesenke kombinacije nalaze se na policama Mass trgovina i na webshopu.

Donosimo tri ideje kako čizme i gležnjače iskombinirati u nezaboravnu jesensku kombinaciju.

Monokromatski stil – najveći trend jeseni

Kombinacije u kojima je svaki komad obojen istom bojom, stil je koji će obilježiti nadolazeću jesen. Na policama Mass trgovina sve je u znaku neodoljive monokromatske obuće. Čar takvog stylinga je u tome što se željena boja može uskladiti u svim njezinim nijansama, a pritom se može poigrati I s detaljima. Ne samo da su monokromatske kombinacije svestrane i u pravilu gotovo uvijek izgledaju elegantno i chic, njihova je najveća prednost to što s tek nekoliko komada odjeće možemo stvoriti mnoge kombinacije. 

                  Nepogrešiva klasika

Za ljubiteljice klasičnog stylinga na policama Mass-a mogu se pronaći klasične i elegantne čizme. Za dodatni dašak elegancije odaberite čizme na potpeticu. Izbor čizama s potpeticom u Mass-u zaista je bogat. Najelegantnije su one s tankim i visokim potpeticama koje su posebno pogodne za kraće suknje ili za klasična poslovna odijela jer one takav modni izgled čine manje strogim. Modeli s debelom i robustnom potpeticom prikladni su za žene koje obožavaju stabilnost. Čizme neće biti ništa manje elegantne, ali će biti puno ugodnije jer se mogu nositi i preko uskih hlača.

                                         

Odvažno i hrabro

Za sve one odvažnije koji se svojim stilom vole isticati i isprobavati nešto drugačije predlažemo statement visoke čizme. One koje će se sigurno plijeniti poglede su Liu Jo visoke čizme koje dolaze u različitim modelima i bojama. Ove će čizme i od najjednostavnije kombinacije napraviti styling za pamćenje.

                                     

 

 

Post nema komentara.