Njihov povratak proljetnim modnim trendovima ne čudi jer su balerinke poznate po svojoj svestranosti, udobnosti i bezvremenskoj eleganciji. Na www.mass-shoes.com već možemo pronaći najnovije kolekcije prekrasnih balerinki koje će zasigurno osvježiti i uljepšati svaku proljetnu garderobu. Ove godine možemo se pripremiti za pravu eksploziju balerinki, jer ćemo ih sretati na svakom koraku. Ove ženske cipele su više od same obuće - one su ikonski modni komad koji dodaje dašak elegancije našoj odjeći, a istovremeno pruža udobnost za svakodnevno nošenje. Njihova popularnost seže daleko u prošlost, u 1950-e i 1960-e, kada je u modi udobnost počela dolaziti u prvi plan. Balerinke su se tada pojavile kao šik i udobna alternativa visokim petama, a od tada su postale neizostavan predmet u ormarima mnogih žena diljem svijeta. Prikladne su za razne prigode i zapravo se mogu uklopiti u svaku modnu kombinaciju, mogu se nositi i uz elegantne i uz ležerne kombinacije.

U prodavaonicama Mass, kolekcije ženske obuće vrve prekrasnim balerinkama koje prate sve ovogodišnje proljetne modne trendove. Od klasičnih modela s okruglim vrhom do onih sa špicom, kao i onih s dodanim remenčićima oko gležnjeva - izbor je uistinu raznolik. Na taj način možemo bez brige odabrati svoj par balerinki koji najbolje odgovara našem osobnom stilu i modnom ukusu. Mogu se nositi uz suknje, haljine i traperice, savršene su i kao cipele za posao i kao cipele za slobodno vrijeme. Njihova svestranost doista je nenadmašna, zbog čega su postale neizostavan komad u ormaru svake žene. Osim udobnosti i svestranosti, ne smijemo zaboraviti ni raznolikost modela koji se nalaze u kolekcijama balerinki na www.mass-shoes.com. Od klasičnih, jednobojnih modela do cipela s uzorcima i raznim sofisticiranim detaljima. Stoga vas pozivamo da istražite kolekcije balerinki na našoj web stranici. Sigurni smo da ćete pronaći svoj par koji će savršeno pristajati vašoj proljetnoj garderobi.

 

Klasične balerinke s modernim prizvukom

Klasični modeli balerinki sa špicom ili okruglim vrhom ostaju neizostavan dio proljetne garderobe jer spajaju profinjenost klasičnog stila s modernim štihom. Balerinke u špic posebno su popularne zbog svog elegantnog izgleda koji svakom stajlingu daje dašak glamura i profinjenosti. Njihova sofisticirana oštrina i elegancija čine ove balerinke savršenim izborom za svečanije i poslovne prilike u kojima su poželjni "ozbiljniji" outfiti. Tamaris balerinke na špic, UPCollection, Caprice i Tommy Hilfiger jedni su od najšarmantnijih predstavnika ove vrste obuće. S druge strane, klasične balerinke s okruglim vrhom ostaju ključna stvar u ormaru zbog svoje svestranosti i udobnosti. Idealan su izbor za kreiranje opuštenih, ali i dalje elegantnih lookova prema najnovijim modnim trendovima. Njihov jednostavan oblik i dizajn omogućuju nam da ih lako kombiniramo uz razne odjevne komade, od traperica do suknji, a s njima lako dodajemo suptilan šarm svakom outfitu.

                                       

 

 

Za sve ukuse i prilike

Raznolikost kolekcija koje zadovoljavaju sve, pa i zahtjevne modne ukuse, jedno je od najatraktivnijih obilježja balerinki koje možete pronaći na www.mass-shoes.com. Ove cipele se nalaze u mnogim materijalima i uzorcima. Ove su godine, primjerice, vrlo moderne crne ili bež lakirane balerinke koje su odličan izbor za svečana događanja. Kombiniraju se uz večernju odjeću, udoban su i lijep izbor za događanja poput vjenčanja i maturalnih večeri, ali naravno, možemo ih koristiti i za nadogradnju svakodnevne odjeće u onu elegantniju. Klasični modeli balerinki od glatke kože idealni su za svaki dan jer nude spoj udobnosti i profinjenosti.

Balerinke od brušene kože daju nešto opušteniji izgled, dok pletene balerinke unose svježinu i razigranost u vašu proljetnu garderobu. Nedvojbeno su i detalji na balerinkama ono što čini razliku i daje poseban šarm svakom paru. Balerinke tamnog vrha, u stilu legendarne modne marke Chanel, oduševljavaju svojom suptilnom profinjenošću i mogu se nositi i za "ozbiljnije" prilike. Nalaze se u kolekcijama brendova Caprice i Creator. Tigrasti uzorci, metalik detalji, detalji od kamenčića i vrpci daju dašak odvažnosti i razigranosti te uljepšavaju svakodnevni look. Odabir detalja možemo prilagoditi osobnom stilu i trenutnom raspoloženju jer su mogućnosti gotovo neograničene. Kolekcije balerinki Vagabnod, Camper, Gioseppo i Nine West pune su modela za sve ukuse i prilike.

                                     

 

Povratak stila Mary Jane

Povratak stila obuće Mary Jane jedan je od najuzbudljivijih modnih trendova ove sezone, koji se nalazi i u balerinkama. Ovaj stil ima prepoznatljiv remen koji se zakopčava preko rista, a u kombinaciji s udobnošću balerinki stvara savršen spoj klasičnog i modernog izgleda. Stil cipela Mary Jane ove je godine doživio preporod i postao jedan od glavnih trendova u obućarskoj modi koji ne bi trebao nedostajati u našem ormaru. U prodavaonicama Mass možemo pronaći različite interpretacije ovog klasičnog stila različitih brendova cipela, od minimalističkih i sofisticiranih modela do odvažnijih i istaknutijih modela. Mary Jane stil balerinki savršena je inspiracija za kreiranje unikatnih modnih kombinacija i donosi uistinu ugodno osvježenje u našu proljetnu garderobu.

 

                                       

Post nema komentara.