Gležnjače su obuća na koju pomislimo čim nestanu topli ljetni dani i počnu hladnija jutra, a nakon njih i sve hladniji dani. Već prošle jeseni jedna od najtraženijih cipela u trgovinama i online trgovini bile su Mass bež, odnosno "off white" gležnjače. No, ove je godine ova obuća ponovno ključni komad jesenske ženske garderobe. Dakle, vrijeme je za shopping i pozivamo vas da upoznate najljepše modele gležnjača u neutralnim bojama.

 

Elegantne gležnjače

Ove je godine elegancija u obući neizostavan trend koji se nalazi i u kolekcijama gležnjača. Ukrašene dodacima kao što su remenčići, krzno i uzorci logotipa, ove cipele neutralne boje posebno su chic i trebale bi poslužiti kao inspiracija za elegantan jesenski stajling. Možete ih kombinirati s čipkastim haljinama sličnih, neutralnih boja, i pritom se i poigrati s kontrastima i odjevnim materijalima. Jesenska dobitna modna kombinacija svakako su elegantne gležnjače s piramidalnom petom.     

 

Gležnjače s kvadratnom petom

 Kada želite da vaša modna kombinacija bude nešto posebno, ali se ne možete odlučiti kako to postići, imamo jednostavno rješenje za vas. Bež gležnjače s četvrtastom petom. Možete ih kombinirati s odjećom u sličnim nijansama i monokromatskim stajlingom postići odličan efekt. Druga opcija su zemljane nijanse odjeće koje ističu ove cipele. I ne, još nije gotovo! Možete birati između gležnjača s tankim ili robusnim potplatom s četvrtastom petom. Sve ovisi o tome kakav učinak želite postići svojim izgledom.

                                   

 

Robusne gležnjače

Trend obuće koji je dominirao prošle sezone i koji još uvijek traje! Robusne gležnjače i čizme u neutralnim bojama, poput bež i svijetlosmeđe, neizostavna su obuća za jesenske dane. S njima se možemo igrati i kreirati različite outfite, a za dodatni efekt možete odabrati i one s rezanim gumenim potplatom. Kombiniramo ih s pletenim haljinama i suknjama za ženstveniji izgled, izvrsne su za ležerne modne kombinacije s trapericama i dugim kaputima, a zasigurno ne možete pogriješiti ako ih kombinirate uz hlače u boji kože.           

                                  

 

Gležnjače s platformom

Gležnjače s debelim potplatom na prvi su pogled odbojne, no nakon što se naviknete na ovu iznimno udobnu i svestranu obuću, bez nje više nećete moći zamisliti jesenski stajling. Gležnjače s platformom, kao što su Steve Madden, ove godine doživljavaju preporod. Između ostalo, popularne su jer modnom stilu dodaju pravu količinu oštrine. Možete ih nositi uz kratke suknje, duge haljine ili ih naglasiti tajicama s različitim uzorcima.

                                   

 

Post nema komentara.