Cipele odavno više nisu samo modni dodatak kojemu je jedino bitno da su udobne i da ističu našu odjeću. Zapravo, već neko vrijeme je upravo suprotno. One su vrhunac našeg stila i nije neobično prilagoditi izbor svoje garderobe prekrasnom paru novih „hot“ sandala ili tenisica koje smo nedavno kupili. Zapravo, modni trendovi već dugo nisu usmjereni samo na odjeću, već i na obuću i torbice. Mnogi popularni brendovi obuće koji se nalaze i u online trgovini Mass su upravo oni modeli koji diktiraju kakvu ćemo odjeću nositi uz cipele. Međutim, nisu usredotočeni samo na određeni oblik ili boju. Uzorci i drugi detalji također su važni. Bottega pletenica jedan je od onih uzoraka koje ćemo često sresti ovog proljeća i ljeta u kolekcijama nove obuće na mass-shoes.com.

Prelistate li online modne časopise ili tražite najnovije trendove, već na prvu jasno je da je Bottega pletenica “it” trend ove sezone. To je uzorak koji je već preplavio Instagram profile influencerica i sve lokacije modnih prijestolnica. Neizostavan je za sofisticirane 'stylinge'. Sa cipelama i torbom s Bottega pletenicom u trenu se postiže luksuzan outfit. Ovaj geometrijski uzorak, kojeg karakterizira poseban način pletenja, doista je nešto posebno i doslovno vlada cijelim ‘stylingom’. Stoga bi naš savjet za kombinacije s obućom i torbicama u Bottega uzorku bio da ne pretjerujete u kombiniranju s drugim uzorcima i strukturama. Kod 'stylinga' s ovim cipelama držite se načela da je ponekad manje više. Ali bez brige da ćete zbog toga biti ograničeni odabirom odjeće. Uzorak pletenice u bojama jednostavan je za kombiniranje. Cipele i torbicu u ovom uzorku možete nositi i s jakim i pastelnim bojama, a savršen je  i za monokromatske ‘stylinge’.

         

Elegancija sa ili bez potpetice

Bez sumnje ćete izgledati elegantno u natikačama s detaljem Bottega pletenice, bez obzira jeste li više naklonjeni cipelama na petu ili sandalama s ravnim potplatom. Ovaj uzorak je sam po sebi toliko upečatljiv i chic da se ne morate mučiti s odabirom odjeće. U kolekcijama cipela Mass najviše Bottega uzoraka pronaći ćete kod brendova Steve Madden i Upcollection.

Kako nositi elegantne natikače s Bottega pletenicom? Natikače s petom nosite uz svileni kombinezon, kožnu suknju, a ‘casual outfit’ možete stvoriti odjenete li uz njih traperice. Tako ih primjerice najradije nosi i popularna pjevačica Rihanna. Za nenametljiv, luksuzan izgled, u kojem ćete se osjećati i vrlo ugodno, natikače s ravnim potplatom mogu se kombinirati s jednobojnom košuljom. Odaberite torbicu u istoj nijansi kao i cipele, a uz to si možete priuštiti i tanak, minimalistički remen.

 

’Casual’ s dozom luksuza

Čak su i natikače, koje imaju više sportski izgled, ove godine "dobile" uzorak Bottega pletenice. A ako su se do prije nekog vremena ‘casual’ natikače činile obućom koju nosimo samo na odmoru, veseli nas što to više nije tako. Ponajviše zato što smo dobili još jednu mogućnost da obogatimo svoje svakodnevne modne kombinacije. Jer, ideje kako se odjenuti i obući nikada ne mogu presušiti! Bonus ovih cipela je i da su vrlo udobne. I zato je već sada jasno da će one biti neizostavne i ovog proljeća. Kako kombiniramo ‘ležerne’ natikače s Bottega pletenicom uz odjeću? Najbolje pristaju uz sve vrste hlača, posebno uz kraće modele. Uz to slobodno iskombinirate jednostavan, jednobojni pleteni pulover. Savjet za ljubiteljice suknji: isprobajte malo drugačiji 'styling' i kombinirajte svoje nove Replay natikače uz suknja-hlače. Začudit ​​ćete se koliko je takav 'outfit' svestran.

  

Dvostruki učinak

Ako se malo našalimo, “da jedan je kao nijedan”, dvije Bottega pletenice su one koje će se pobrinuti da vaš ‘outfit’ ne prođe nezapaženo. Riječ je o dvostrukom remenu, karakterističnom i po tome što osigurava da obuća lijepo prianja uz stopalo. Natikače tako postaju još udobnije.

Bottega pletenica u trendi bojama

Ove godine nećemo moći izbjeći cipele u pastelnim bojama, a iznimka nisu ni natikače ovog karakterističnog i bogatog uzorka. Posebno svijetloplava boja jako lijepo naglašava Bottega pletenicu. Takve natikače možete kombinirati s bijelom odjećom ili pomoću njih izraditi pastelni monokromatski ‘styling’ uz odijelo u istoj nijansi. Kombinaciju oživite bluzom ili topićem u ružičastoj boji. Natikače u konjak boji mogu se nositi na sve boje odjeće, crna je vječni klasik, a geometrijski uzorak lijepo razbija monotoniju. Bež natikače ljeti će biti obuća koja će posebno naglasiti vaša preplanula stopala.

   

Torbice koje nadograđuju svaki stil

Modni dodaci koji privlače pažnju su u modi. A s njima možemo složiti stvarno upečatljive 'outfite'. To se odnosi i na torbice s uzorkom pletenice Bottega, izvrsnom modnom komadu koji će vam olakšati odluku kako oživjeti, osvježiti ili nadograditi svoj stil odijevanja. Kao što je slučaj s obućom u ovom uzorku, pravila za styling torbica s geometrijskim uzorkom predlažu da izbjegavajte miješanje različitih uzoraka. Tkane torbice veliki su trend ovog proljeća i ljeta pa ćete na njih naići praktički posvuda, a novu kolekciju već možete pronaći u našoj online trgovini.

Post nema komentara.