Uske traperice, baloner i uz to, naravno, bajkerske gležnjače! Ovo je obuća koja već dugo nije rezervirana samo za tinejdžere i alternativce. Riječ je o modnoj obući koja je idealna za hladnije dane i za raznovrsne modne stilove. Uz bajkerske gležnjače vaš će stajling biti »cool« i svestran.

U Mass trgovinama i na Mass webshopu u ponudi su ponovno legendarne »Marte« odnosno gležnjače robne marke Dr.Martens – od žutih, bijelih do crnih lakiranih. Ove sezone ponuda ovakve obuće nadopunjena je i velikim izborom modela drugih robnih marki.

Uz već spomenute bijele, crne i žute »Marte«, izuzetno moderne su i gležnjače s krokodilskim uzorkom na predjelu pete, crvene lakirane gležnjače za nešto »upadljiviji« stajling, bajkerske čizme sa crvenim vezicama ili s kopčom.

U našoj ponudi svatko može pronaći idealan par vojničkih gležnjača za sebe. One koji teže podnose hladnoću zasigurno će impresionirati činjenica da ove jeseni bajkerske gležnjače nisu samo gležnjače već i čizme.

 

Ne smijemo zaboraviti ni na cipele s platformom – trend koji ove godine prevladava baš kod svih modela, pa tako i kod bajkerskih gležnjača.

Post nema komentara.