Obuća na špic ove godine nedvojbeno doživljava pravu renesansu. Balerinke na špic, salonke i polusandale modni su hit koji svojim elegantnim izgledom daju šik odmak u stajlingu za toplije dane. Profinjeni špicasti oblik, naglašen različitim bojama, uzorcima i detaljima, svakom outfitu daje suptilnu oštrinu i sofisticiranost. Ravne cipele s tankom petom i špicom oduvijek su smatrane simbolom elegancije, ženstvenosti i profinjenosti. Ove godine pridružile su im se i špic balerinke i polusandale, koje su također u središtu pozornosti u kolekcijama ženske obuće za proljeće i ljeto na www.mass-shoes.com. U naše ormare unose dašak oštrine i svekolike elegancije, a mogu se nositi uz sve odjevne stilove. Primjerice, balerinke i špic sandale savršeno se mogu kombinirati uz traperice za casual look ili pak uz elegantne haljine za svečanije događaje kao što su vjenčanja, maturalne večeri i druge formalne prigode. Njihov jednostavan, ali sofisticiran dizajn naglašava ženstvenost stajlinga pa ne čudi da su već sada postale jedan od najtraženijih modnih komada ove sezone.

 

Cipele u životinjskim uzorcima

Životinjski uzorci u modi oduvijek su simbolizirali odvažnost i snagu, no isprepliću se i sa sofisticiranošću kada su špic cipele u pitanju. Balerinke, salonke i polusandale u leopard ili zebra uzorku atraktivan su spoj moderne elegancije i odvažne originalnosti. Obućom iz kolekcije UPCollection svakom outfitu dodajemo šik element, dok balerinke na špic i polusandale životinjskog uzorka unose svježinu i istovremeno suptilnu oštricu u naše ljetne ormare. Odlično se slažu s crnom i svijetlom odjećom, mogu se poigrati s kontrastima, a za još veći efekt mogu se kombinirati s drugim uzorcima, poput prugica i točkica.

                                                      

 

Srebrne i zlatne špic cipele za luksuzan stil

Metalik boje unose dašak luksuza i modernosti u modu. Balerinke i polusandale u zlatnoj, srebrnoj ili "rose gold" boji mogu se nositi uz sve boje odjeće, od svijetlih do tamnih, a posebno se dobro slažu s još jednim ovogodišnjim vrućim modnim trendom - bijelim trapericama. Kombinacijom bijelih traperica i balerinki ili polusandala u metalik nijansama stvaramo bezvremensku eleganciju koja je apsolutno savršena za ljetne večeri. Zlatne ili srebrne špic cipele također su odličan dodatak minimalističkom stilu odijevanja i onaj su modni komad koji se može nositi od jutra do mraka. Tijekom dana lako se mogu uklopiti u razne stajlinge, sve od ležernijih do elegantnih modnih kombinacija. Balerinke i polusandale na špic postaju ključni dio ormara i s njima pouzdano možete stvoriti atraktivan i moderan "look".

                                               

 

Razigrana elegancija sa šarenim salonkama

Šarene salonke ove godine ne mogu se zaobići jer uljepšavaju svojim živahnim izgledom i šarenim uzorcima koji svaki styling čine razigranijim. Šarene cipele s petom svestrane su i mogu se uključiti u razne modne kombinacije, od minimalističkih do ekstravagantnijih. U trgovinama Mass možete pronaći široku ponudu visokih salonki koje su dostupne u nizu zanimljivihttps://www.mass-shoes.com/zenska-obuca/vrsta/zenske-salonkeh uzoraka, od geometrijskih do životinjskih i cvjetnih uzoraka koji u toplije dane dodaju razigranost i energiju outfitu. Možemo ih nositi u različitim prilikama, možemo ih kombinirati uz traperice za svaki dan, a ako ih obučemo uz hlače ili dugu suknju, možemo i zaokružiti svoj poslovni look. Sa šarenim salonkama možemo biti stvarno kreativni i dati si oduška. Elegantne su to cipele koje opuštaju, ali i pružaju neograničene mogućnosti igranja s modom. Ako želimo da naše cipele budu istaknute, možemo ih kombinirati s odjećom u svjetlijim nijansama, a cipele možemo naglasiti i dodacima, poput torbe u nekoj od boja u uzorku.

                                             

 

Mary Jane balerinke u špic ove su godine must have

Balerinke Mary Jane ove su godine neizostavne u proljetnim stilovima. One su jedan od najklasičnijih modela ženskih cipela, a prepoznaju se po remenu preko rista. Ovaj element balerinke čini zaista simpatičnim, ali istovremeno i iznimno ženstvenim te su popularan dodatak mnogim modnim kombinacijama. Balerinke Mary Jane na špic moderna su verzija ove kultne cipele, šiljasti vrh dodaje samo dašak oštrine i modernosti, dok remen daje razigranost i dašak nostalgije. Lakirane varijante balerinki pridonose profinjenosti našeg outfita, ali su i odličan izbor za sve žene koje žele izbjeći visoke pete, ali ne žele žrtvovati svoj izgled nauštrb udobnosti.

                                             

 

 

Post nema komentara.