Sezona vjenčanja i maturalnih večeri  u punom je jeku, ali ove godine pripremite se na to da svaki dan može biti posebna prilika. I to zahvaljujući prekrasnim sandalama i sandalama koje su ukrašene kamenčićima, kristalima i šljokicama. Kolekcije ove zaista prekrasne obuće od koje će vam doslovno srce zaigrati već se mogu pronaći u Mass trgovinama diljem Hrvatske i na www.mass-shoes.com. Neke su cipele potpuno posute njima, dok druge imaju samo sjajni detalj. Nekad se vjerovalo da je ovako elegantna ženska obuća prikladna samo za večer, za neka gala događanja i doista posebne prilike kada nosimo večernju odjeću. No, srećom, modni trendovi se neprestano mijenjaju pa su tako zadnjih sezona cipele sa šljokicama zapravo postale obuća koja se može nositi i tijekom dana bez brige da ćete izgledati malo previše dotjerano. Osjećate li da svom outfitu trebate dodati dašak glamura, privući pažnju, izraziti svoj jedinstveni stil i modni ukus, onda je ova svjetlucava obuća savršen izbor za vas.

 

Više je više!

Ovo proljeće i ljeto zaboravite na skromnost. Svi volimo minimalizam, u to nema sumnje. Klasika se smatra vječnom i sigurnim je odabirom, a lijepe i jednostavne cipele uvijek su dobrodošli dodatak našim ormarima. Ali ponekad možemo i odahnuti. Barem u ovim toplim i razigranim danima koji su pred nama zaboravite na poznatu rečenicu koju obožavaju ljubitelji minimalističkih modnih komada: "Manje je više." Mi kažemo da može više, čak i više. Zato smo police Mass trgovina diljem Hrvatske napunili salonkama, sandalama, polusandalama i japankama od kojih će vam doslovno zastati dah. Zaista postoji nešto posebno u cipelama s kamenčićima i kristalima koji prekrasno hvataju svjetlost i daju posebne efekte. Čak i tako jednostavnu modnu kombinaciju podižu na novu razinu i svakom komadu odjeće dodaju ono nešto. Teksture za cijeli izgled, zapravo služe kao središnji dio našeg modnog kompleta i olakšavaju nam razmišljanje o tome kako svojoj odjeći dodati završni detalj. Svestrane su, jer sa svjetlucavim cipelama uvijek ste spremni ostaviti dojam. Danju u njima izgledate baš šik, ali nikad se, barem u ljetnim danima, ne zna kada će se popodnevno druženje pretvoriti u večernju zabavu... A tada cipele sa svjetlucavim sjajem postaju neizostavne.

                                           

 

Kako da nosimo svjetlucave cipele tijekom dana?

Prije samo nekoliko sezona sigurno niste mogli zamisliti da natikače i sandale sa svjetlucavim sjajem možete kombinirati i uz sasvim normalnu dnevnu odjeću. No zapravo, ovo je jedna od najefektnijih kombinacija, prikladna za razne prigode. Svjetlucave cipele vrhunac su svakog poslovnog outfita, savršene su kada se želimo malo dotjerati za izlazak i naravno prve su cipele koje nam padaju na pamet kada tražimo nešto prikladno, ako smo pozvane na vjenčanje , maturalnu večer ili neke posebne obljetnice. Jednom kada ih imate kod kuće, u svom ormaru, postaju onaj "it" predmet na koji ćete uvijek prvo pomisliti kada slažete svoj omiljeni proljetni ili ljetni outfit.

Prednost ovih prekrasnih cipela je u tome što pristaju uz gotovo sve stilove i boje odjeće. Monokromatske, jednobojne kombinacije uvijek su šik. Svjetlucave ružičaste cipele i ružičasti kostim ili crna haljina i salonke koje svjetlucaju zahvaljujući kamenčićima, a zlatne i srebrne cipele posute kristalima uvijek čine poseban efekt. Prelistajte kolekcije brendova obuće UPCollection, Steve Madden, Nine West, Guess i Tamaris za najljepše sandale, salonke i polusandale sa šljokicama.

                                

 

Kombinacija najljepših boja i detalja ove sezone

Kombinirate li obuću sa šljokicama, kamenčićima i kristalima uz najpopularnije trendove ove sezone, onda ste riješili vječnu žensku dilemu - Što odjenuti? Kombinirajte ih s najljepšim bojama ove sezone, poput fuksije i oceansko plave, a lijepo dolaze i uz crne sandale. I ove se godine u kolekcijama sjajne obuće puno pažnje posvećuje detaljima. Jedan od doista upečatljivih ukrasa su ukosnice na šarenim sandalama i polusandalama koje su posute kamenčićima.

                                           

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Post nema komentara.