Buce, skijaške čizme, čizme za snijeg – kako god ih zvali, voljeli ih ili ne – bez njih ne možemo! Zimi su one svakako najtopliji i najbolji izbor obuće. U njima bezbrižno hodamo i po dubokom snijegu i po gradskoj bljuzgi. Izoliraju hladnoću, obično su visoke kako bi nas još bolje grijale i kako ne bi u njih upadao snijeg, ali one nisu samo funkcionalne, one su itekako moderne!

 

Ima ih zaista različitih, svatko ih može ukomponirati u svoj stil – bilo da su ukrašene raznim kopčama, patentnim zatvaračima, posute šljokicama ili osvježene raznim bojama. Odlično izgledaju uz pripijene tamne traperice i džempere, ali i vunene haljine uz debele čarape. Osim toga, sjajno će izgledati i uz popularna vunena odijela.

 

M&G J.TEX 899,00 KN

 

Dakle, čak i robusne buce mogu izgledati itekako elegantno ako se pravilno kombiniraju. Iako smo odavno kalendarski zakoračili u zimu, ono najhladnije vrijeme tek je pred nama, pa ako još niste, požurite u Mass po najljepše modele i prezimite najhladnije doba godine u toplom i u trendu!

 

Skandia-Sympatex 899,00 

 

Post nema komentara.