Kažu da čuda nastaju tamo gdje ima mnogo ljubavi. Da ti je život blistav i sve djeluje nekako lakše kada u srcu zaista osjećaš ljubav -  kada naprosto svaki svoj potez činiš s ljubavlju! Ovog proljeća, unesi ljubav u srce sa svakim svojim korakom iz dana u dan, uz novu Converse kolekciju CRAFTED WITH LOVE i dozvoli da te zanesu ljupko izvezena srca, neočekivani otisci poljubaca i ostale šare.

 

superge Conversesuperge Conversesuperge Converse

 

Chuck 70 s izvezenim poljupcima i "love me" ispisom dodaju poseban pečat Chuck 70 silueti. Ove Chuck 70 s platformom kombiniraju prepoznatljive karakteristike Chuck Tailor-a koje dobro znamo I volimo s  skrivenom etiketom na jeziku. Ova silueta inspirirana je praznikom ljubavi I čini da tokom cjele godine širite ljubav!
Ove tenisice izrađene od organskog platna koji omogućava premium izgled i osećaj, nasljedile su  detalje poput logoa na peti, od legendarnog modela iz 1970-ih. Isprobajte ove tenisice sa štampanim poljupcima na đonu za dodatnu dozu ljubavi. ❤

 

superge Converse superge Converse

 

Izvezena srca i jarko ružičasti detalji donose ljubav Chuck platformi. Ove tenisice sad kombiniraju dobro poznate karakteristike Chuck Tailora koje volite s detaljima izvezenim s ljubavlju i neočekivanim sjajem boja. Osim toga, lagani EVA jastučići u gazištu omogućavaju ti lakoću udobnosti!.

Neka svaki tvoj korak od sada bude napravljen sa ljubavju!

 

 

 

 

Post nema komentara.