Neka digne ruku onaj tko ne poznaje legendarne Crocs natikače! One su ljeti, zajedno s japankama, jedna od najtraženijih obuća za djecu i odrasle.

To je obuća, za koju prije dva desetljeća, kada je započeo njen uspon prema vrhu popisa najpopularnijih cipela, nitko ne bi ni sanjao da će tako brzo osvojiti žene, djecu i muškarce. Bilo je to daleko od elegantne obuće ili obuće koja bi uljepšavala stopala i modne kombinacije. No, cijeli je svijet ubrzo shvatio njihove druge osobine i praktičnost. Crocs natikače i japanke vole sve generacije.

 

 

Djeca i roditelji ih obožavaju

Na pitanje koju obuću kupiti djeci za ljeto najčešći odgovor su Crocs natikače za djecu. Otporne na vodu, jednostavne za obuvanje i održavanje. S njima vaši mali prijatelji ljeti bez brige mogu skakati po blatnjavim lokvama, igrati se u pješčanicima s pijeskom, a čak im ni crveno istarsko tlo ne može ništa!

 

 

Dilema: Crocs natikače ili japanke?

Što se tipične ljetne obuće tiče, postoje ljubitelji japanki i ljubitelji natikača. Marka Crocs toga je itekako svjesna, pa su japanke vrlo brzo postale popularne među natikačama i istog su trenutka postale najomiljenija ljetna obuća. Zbog praktičnosti i udobnosti većina vlasnika natikača često se odlučuje i za japanke i za natikače.

 

Kakve će se Crocsice nositi ovog ljeta?

Crocs natikače svake godine impresioniraju svojom ljestvicom boja. Ova će sezona oduševiti sve djevojke ukrasnim detaljima na bijelim i rozim Crocs natikačama, a dječake će osvojiti motivima morskih pasa, neobičnim čudovištima i popularnim motivima iz crtane serije Cars.

 

U kolekciji ženskih Crocsica ove godine naravno ostaju klasična plava, crna i crvena kojima su se ovog ljeta pridružile ružičasta, tamno ružičasta i jarko zelena. Kod muških natikača i dalje prevladavaju nijanse plave, sive i crne.

 

 

 

Post nema komentara.