Crvene cipele spadaju među one modne dodatke koji oplemenjuju garderobu svake žene. Vašem izgledu s lakoćom dočaraju više samopouzdanja, a uobičajenoj kombinaciji odjeće više modne odvažnosti. Crvene cipele, naravno, izvrstan su par vašem crvenom ružu. Ali pažnja, crvene cipele u neprimjerenim kombinacijama mogu brzo promijeniti ulogu – od vašeg najboljeg prijatelja do vašeg neprijatelja. Da se s njima ne pretvorite u modnu gubitnicu, crvene cipele uvijek nosite kao mrvicu začina koji obogati vaš stil, dok ćete se u ime modnog bontona morati oduprijeti iskušenju da njima naglasite već ionako modno proglašen i ekstravagantno zavodljiv orkestar.

 

UP Collection 259,00KN

UP Collection 259,00KN

  1. Ako u vašem ormaru dominiraju neutralne nijanse poput pješčane, sive, crne, tamnoplave i bijele, crvene cipele jedan su od spasitelja koji će vaš izgled ponijeti od sigurne dosade do prave modne akcije. Osobito ako uz spomenute boje obujete crvene cipele u svjetlijim nijansama.
  2. Crvene cipele također sjajno pristaju svim neutralnim uzorcima u kombinaciji svijetlih i tamnih boja. Crvene salonke bit će kao naručene kada nosite haljinu ili bluzu na točkice, prugasti pulover ili kaput s crno- bijelim uzorkom tvida.
  3. Svoje crvene cipele nosite sa „svakodnevnom” odjećom. Izvrsno će izgledati u društvu tamnoplavih traperica. Crvene cipele prava su odluka kada svoj svakodnevni izgled želite začiniti dozom profinjenosti.
  4. Crvene cipele možete nositi s crvenom odjećom, ali pripazite da nisu potpuno iste nijanse. Kod srodne ljestvice boja slijedite pravila kontrasta. Crvene cipele tamnijih tonova nosite u društvu boje fuksije. Živo crvene cipele s ružičastom i svjetlije crvene nijanse u kombinaciji s narančastom odjećom.
  5. Ne pretjerujte s crvenom. Crvene cipele možete uskladiti s crvenom bojom ruža i eventualno torbice, i tu se priča s crvenom završava. Kako se usklađenost ne bi promijenila u pretjerivanje, kada obujete crvene cipele, neka crveni šal, crvene naušnice, crveni remen i crvene sunčane naočale ostanu kod kuće.

UP Collection 259,00KN

Post nema komentara.