Pronaći prave cipele za pravu odjevnu kombinaciju nije mačji kašalj. Casual tenisice zapravo su uvijek pravi izbor – ali moraju biti vješto iskombinirane. Bezvremenski, minimalistički, elegantno – tako najbolje brinemo o savršenom izgledu i upravo zato casual tenisice zaslužuju biti dijelom svake garderobe.

 

 

Ovog proljeća ne možemo proći bez lakih, casual tenisica. Pogotovo ako je sneaker dizajniran na tako decentan, nenametljiv i jednostavan način. Nepristran, neokrnjen i još uvijek casual. Ovaj sneaker će vas uvjeriti na suptilan način.

 

 

Suzdržane boje, kao što su crna, siva, navy ili bijela, savršeno se slažu s umjerenim izgledom. Našoj cjelokupnoj odjevnoj kombinaciji daju posebnu notu, ali unatoč tome ostaju odmjerene.

 

 

Što može poći po zlu s običnom sivom cipelom? Baš ništa! Pogotovo ako je cipela tako decentna, neprimjetna i jednostavna kao što je ovaj Bugatti. Izvrstan odabir!

U cipelama morate se osjećati ugodno, ali ne budite previše casual – vaše cipele uvijek moraju biti čiste i dobro njegovane. Kod casual sneakera, koji privlači toliko pogleda kao što je ovaj, to je još važnije. Ostavite prošlogodišnje festivalske tenisice kod kuće.

 

 

Post nema komentara.