Možemo samo zamisliti kako će vaša djeca skakati i vrištati od uzbuđenja kada im pokažete naše kolekcije dječjih cipela za ovo proljeće i ljeto! Kolekcija sadrži motive njihovih omiljenih likova iz crtića, filmova i igrica. Svako dijete ima svog omiljenog animiranog junaka, a roditelji vrlo dobro znaju što to znači! Potraga po trgovinama i web shopovima da biste pronašli cipele, igračke i odjeću s likom Frozen ili Spidermana.

Imajući na umu dječji entuzijazam i kako bi vam pomogli u pretrazi, na Internet trgovini pripremili smo zaista široku ponudu dječje obuće, od japanki Havaianas do Disneyevih sandala, papuča i tenisica, koje će djevojčice i dječake odvesti u šareni svijet njihovih crtanih likova.

 

Za školo i za vrtić

Vaše male princeze sigurno će odmah poželjeti imati Disney tenisice s motivom sestara Else i Ane iz filma Frozen ili slatke Minnie. Carsi i Spiderman su pak bezvremenski motivi kojima su se divile cijele generacije dječaka. Za još brže i lakše oblačenje i skidanje cipela možete odabrati modele na „čičak“ ili visoke platnene tenisice s unutarnjim patentnim zatvaračem za one najmlađe.

 

Za more

Vaše će djevojke ove godine u more moći zakoračiti u velikom stilu, a ružičaste cipele za vodu s motivom Minnie definitivno će biti neizostavan pratitelj za na plažu. Dječaci će zasigurno htjeti provesti cijeli dan u zatvorenim Cars natikačama koje podsjećaju na popularne Crocs natikače.

 

 

Post nema komentara.