Dobitnice nagradnog natječaja TAMARIS:

ANJA SLIS (sudjelovala prijeko Instagram profila @mass.shoes)

SANJA PORENTA (sudjelovala prijeko Facebook profila @massObuca)

Čestitamo!

 

 

Nagradna igra TAMARIS – od 18.4. do 23.4.2022.

PRAVILA I UVJETI PROMOCIJE »Tamaris«
Nagradna igra nije ni na koji način povezana s Facebookom i ni na koji način nije sponzorirana, podržana ili organizirana od strane društvene mreže Facebook. Primatelj podataka koje je sudionik stavio na raspolaganje nije Facebook, već Mass Shoes d.o.o., kao vlasnik Facebook stranice Mass. Sadržaj nagradne igre isključiva je odgovornost organizatora - ne Facebooka. Facebook ne preuzima nikakvu odgovornost u vezi s nagradnom igrom.

Kako i gdje se provodi nagradna igra?
Nagradna igra se provodi na Facebook stranici www.facebook.com/MASSObuca i na Instagram profilu https://www.instagram.com/mass.shoes/ od 18.4.2022 do 23.4.2022 do 23:59.

Po završetku nagradne igre izvući ćemo 1 dobitnika/cu na Facebook profilu Mass Obuća i 1 dobitnika/cu na Instagram profilu Mass Shoes, a koji će dobiti jednokratni popust od 300 KN koji se može iskoristiti pri kupnji 1 odabranog para Tamaris mokasina. Proizvodi koji su dostupni u nagradnoj igri nalaze se na linku: https://www.mass-shoes.com/zene/vrsta/mokasinke/tamaris.

Popusti i akcije se ne zbrajaju. Dobitnik može iskoristiti ili popust od 300 KN ili osnovni popust na proizvod. Nikako oboje. Nagradu je potrebno iskoristiti najkasnije do 5.5.2022. u odabranoj Mass trgovini (mjesto preuzimanja dogovaraju dobitnik i Mass.) Mjesto preuzimanja nagrada (odabrana trgovina) dogovaraju dobitnik i organizator nagradne igre naknadno.

Tko može sudjelovati u nagradnoj igri?
U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi koji komentiraju objavu. Time potvrđuju da su upoznati s pravilima i uvjetima nagradne igre. U nagradnoj igri ne smiju sudjelovati djelatnici Mass Shoes d.o.o. i članovi njihovih obitelji.

Tko organizira nagradnu igru i dijeli nagrade?
Organizator nagradne igre je tvrtka Mass Shoes d.o.o., Lijepe naše 6, Klanjec, koja i dodjeljuje nagradu. O preuzimanju nagrade dobitnici će biti obaviješteni putem Facebooka i Instagrama (ispod komentara) te na https://www.mass-shoes.com/blog/akcije-i-vijesti.  Nagrada (popust) nije zamjenjiva za novac i nije prenosiva.

Kako i gdje se održava izvlačenje nagrada?

Izvlačenje će se održati nakon završetka nagradne igre u sjedištu Mass Shoes d.o.o. Tijek izvlačenja vodit će i nadzirati komisija koju čine djelatnici Mass Shoes d.o.o. Nakon izvlačenja komisija će sastaviti zapisnik o izvlačenju. Rezultati izvlačenja su konačni.

Kada i gdje će biti objavljeni dobitnici?
Objava dobitnika očekuje se 24. travnja 2022. na Facebook i Instagram profilima te na web stranici Mass Shoes. Dobitnici će biti objavljeni s njihovim imenima profila i ispod njihovih komentara na dotični post. Dobitnici će biti objavljeni s njihovim imenima i prezimenima na www.mass-shoes.com.

Što kada nagrada nije podijeljena?
Prilikom preuzimanja, dobitnik mora predočiti osobni dokument. Ukoliko se pokaže da je sudionik unio lažne osobne podatke, nagrada se neće dodijeliti. Ako pobjednik ne odgovori putem Facebook/Instagram poruke ili ne nazove u roku od 48 sati od objave pobjednika na Mass Facebook stranici, nagrada će se smatrati nepodijeljenom. Isto vrijedi i ako dobitnik ne pošalje sve potrebne podatke u roku od 48 sati od prvog kontakta s Mass-om. Nagrada se ne može zamijeniti za drugu nagradu ili gotovinu.

Tko plaća porez?
Sve troškove pokriva organizator nagradne igre Mass Shoes d.o.o.

Privatnost i sigurnost podataka
Sudjelovanjem u nagradnoj igri sudionik nagradne igre omogućuje organizatoru prikupljanje, obradu i pohranu dostavljenih osobnih podataka. Organizator nagradne igre zadržava pravo korištenja podataka dobivenih nagradnom igrom u marketinške svrhe. Organizator nagradne igre obvezuje se s podacima sudionika postupati pažljivo i sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka. Sudionici u nagradnoj igri mogu u svakom trenutku zatražiti pristup, prijepis, kopiranje, dopunu, ispravak, blokiranje ili brisanje svojih osobnih podataka ili prekid obrade osobnih podataka u promotivne svrhe, sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka. Nagradna igra ni na koji način nije sponzorirana niti povezana s Facebookom. Sudionici nagradne igre razumiju da je organizator nagradne igre vlasnik Facebook MASS profila. Facebook se koristi kao platforma za komuniciranje nagradne igre.

Klanjec, 18.4.2022

Mass Shoes d.o.o.

 

Post nema komentara.