U posljednje dvije godine zasigurno je svatko od nas postao ponosni vlasnik više od jednog para modernih ili sportskih tenisica. Nosili smo ih za sve prilike, za slobodno vrijeme, u situacijama kada je trebalo brzo obaviti razne zadatke, a nikome nije smetalo ako smo u njima ušetali i na poslovni sastanak. Nema sumnje da su posljednje dvije godine promijenile modu cipela. Iako smo promjene prihvatili raširenih ruku, posebno je nama ženama nedostajao dašak elegancije u obući i činjenica da naši modni stilovi mogu biti i ženstveniji. Ali ovog proljeća i ljeta sve će biti drugačije! Napokon ćemo doći na svoje! Elegancija dolazi do izražaja, a ovako velikog izbora i ponude ovog stila obuće na policama trgovina cipelama odavno nije bilo. Veselimo se elegantinim polusandalama, sandalama, natikačama, kombinacijama ove obuće sa suknjama, haljinama, čipkom i bojama poput ‘baby pink’, ‘baby’ plave, svijetlozelene, žute i uvijek moderne – bijele.

Dolazi proljeće, počinju topli dani, nećemo se više skrivati ​​ispod toplih kaputa, u debelim čarapama i čizmama. Vrijeme je da pokažete svoje noge, privučete pozornost na svoj jedinstveni stil i zablistate u elegantnim cipelama. Tenisice su, naravno, i dalje važan dio našeg ‘outfita’ i naše svakodnevice, no drago nam je da su cipele koje se mogu nositi i za elegantnije prilike ponovno dobile priliku.

Čini se kao da smo svi čeznuli za daškom glamura i chic 'stylinga'. Uz cipele iz novih kolekcija, koje možete pronaći u Mass-u, moći ćemo vam u trenu dočarati stara dobra vremena. Vjerojatno se svi slažemo da je par udobnih ‘must-have’ tenisica modni komad koji se zahvalno kombinira s različitim stilovima odijevanja. No, žene posebno znaju da nas gotovo ništa ne razveseli više od pronalaska savršenog para prekrasnih sandala s potpeticom.

 

Elegancija i udobnost u jednome

Ovo je obuća koju možemo nositi za večeru u najmoderniji restoran u gradu, za večernji događaj, na vjenčanje, ili kao mladenka ili kao gošća, na maturalnu večeru ili samo zato što nam pristaje. Jer, dopuštamo si biti elegantne i chic! Ovog proljeća na svoje će doći sve ljubiteljice elegantnih cipela, bez obzira jeste li više ljubiteljica niskih ili visokih peta. Najpopularniji modni brendovi cipela u Massu, kao što su Steve Madden, Guess, LiuJo, Tamaris, Les Autres i Lauren, u svojim kolekcijama imaju zaista prekrasnu obuću koja će vas osvojiti ne samo svojim izgledom, već i udobnošću koju pružaju.

Oduševit ćete se ugodnim osjećajem stopala u sandalama ili salonkama, bez obzira na visinu potpetice. Više ne moramo patiti za elegantnim izgledom, jer su dani u kojima su žene morale raditi kompromise između izgleda i udobnosti, srećom, davno prošli. Ona vremena kada smo izgledali chic i elegantno u našim salonkama ili sandalama na visoku petu, ali smo pritom već odbrojavali minute do trenutka kada ćemo se moći presvući u udobnije papuče ili balerinke.

Glavna obilježja ovogodišnjih kolekcija elegantne obuće su trendi boje. A to su one koje, uz elegantni i sofisticirani oblik,  dodatnu naglašavaju izgled cipele. Izuzetno su popularni detalji poput ukosnica, lančića, kristala i minimalističkih logotipa. Tanki potplat i zanimljive potpetice, od tankih, četvrtastih do stiliziranih, daju dodatnu profinjenost. Ova ženska obuća kreirana je za stvaranje lookova prema vašem raspoloženju i za stvaranje idealnih kombinacija s modernom ili klasičnom odjećom. Više nema sumnje da je ovogodišnja elegancija svestrana, fleksibilna i nosiva.

 

Klasično ili odvažno? Nije bitno! Važno da je elegantno!

Vrhunac svakog elegantnog ‘outfita’ su cipele, koje više nisu ograničene na klasičan pojam ovog stila – suknju, košulju i štikle. Elegantni izgled može biti hrabar, može uključivati ​​i traperice i cipele s niskom petom, ali s pravom dozom ukusa. Igramo se bojama, uzorcima i modnim dodacima. No, svoj stil možete zadržati klasičnim, jednobojnim, sa samo nekoliko naglašenih detalja. Ovogodišnja modna obuća donosi slobodu. I sve je moderno! Odahnite i izađite iz svojih okvira. Dijelimo s vama nekoliko savjeta koju obuću odabrati za elegantne, ali odvažnije, a koja za klasičnije ‘stylinge’.

 

Salonke

Klasično: Ništa ne uljepšava žensku nogu više od elegantnih salonki. Za klasičan izgled prelistajte kolekcije cipela na potpeticu brendova Ralph Lauren, s.Oliver i Tommy Hilfiger.

Odvažno: Mladenački, naizgled neposlušan ‘look’, a zapravo sofisticiran i elegantan. Želite li to iskomunicirati svojim 'outfitom', cipele Liu Jo savršene su za vas. Za blistave 'stylinge' savršeni su Tamaris salonke. 

                                        

 

Polusandale

Klasično: Klasičan, elegantan monokromatski izgled savršeno nadopunjuju crne ili bijele Gabor polusandale. Odlično se slažu s hlačama i midi suknjama. Ako želite još više nglasiti svoj stil, odaberite torbicu u ružičastoj ili žutoj boji.

Odvažno: ‘Ležerni’ look uz traperice ili, primjerice, uz haljinu košulja stila, ove se godine brzo može nadograditi parom iznimno modernih polusandala. Ova obuća je šik upravo zbog svog elegantnog oblika i remenčića oko gležnjeva. Za hrabre elegantne modne kombinacije predlažemo polusandale Steve Madden sa zlatnim šiljcima, Les Autres polusandale od rafije te jarko zelene i ružičaste polusandale sa špagom vezanom oko gležnjeva.

                            

 

Sandale

Klasično: Sandale Upcollection i Tamaris prikladne su za sofisticirani izgled.

Odvažno: Udobnost se nikako ne smije zanemariti. U online Mass trgovini pobrinuli smo se da udobnost, visoke potpetice i odvažni modni stil, idu »ruku pod ruku«. Liu Jo, Guess i Steve Madden brendovi su koji nas neće ostaviti ravnodušnima.

         

 

Natikače

Klasično: To više nije samo obuća za slobodno vrijeme. Postale su klasična obuća, tzv. 'mules'. Mogu se nositi na sličan način kao i mokasine.

Odvažno: Ove godine je jako vrući trend Bottega mrežastih cipela, koje se, primjerice, mogu pronaći i kod popularnog brenda obuće Steve Madden.

                            

 

I influencerice nose elegantne cipele!

Klasične salonke, polusandale sa šljokicama, sandale i natikače s petom te chic mokasine s remenčićima, također su osvojile mlade i utjecajne osobe s Instagrama. S njima već stvaraju zanimljive modne kombinacije, a inspiraciju kako ćemo nositi elegantnu obuću ovog proljeća i ljeta možete pogledati na našem Instagram profilu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Post nema komentara.