Ovogodišnje kolekcije salonki odvest će vas u toplije i sunčane proljetne dane zahvaljujući svojim prekrasnim bojama. Modni svijet probudio se u novoj sezoni u eksploziji boja koje nas momentalno osvajaju i bude našu maštu za kreiranje outfita za baš svaku priliku. Trend jakih boja zaludio je brojne poznate osobe koje su ih naravno već uvrstile u svoje stajlinge za šetnju crvenim tepisima raznih dodjela nagrada i filmskih premijera. Vole ih i modne influencerice koje služe kao inspiracija kako nositi salonke u najtrendi bojama uz različite stilove odijevanja.

Prošlogodišnja boja godine bila je boja lavande, a ove godine to je Viva Magenta, koja se najbolje može opisati kao boja fuksije, svojevrsna mješavina crvene i ružičaste. To je snažna, odvažna boja koja potiče eksperimentiranje i nesputano samoizražavanje, rekli su na najavi. A isto bi se moglo reći i za loaferice u ovoj boji koje su ove godine pravi hit u ženskoj obući, a u svoje su ih kolekcije uvrstili brojni renomirani brendovi.

Viva Magenta nije jedina jarka boja ovog proljeća koja će udahnuti novu radost u stiliziranju i slaganju modnih kombinacija. Salonke u bojama poput jake plave, zelene, žute, ružičaste ili zlatne, same po sebi vrlo su upečatljive, ali i ovogodišnji modni trendovi skloni su pretjerivanju. Više je više, moglo bi se reći, pa se nemojte iznenaditi ako se zaljubite u salonke u jednoj od najtoplijih boja ove sezone, dorađene detaljima poput lančića oko gležnja, četvrtaste kopče, posute kristalima, dok će najsvjetlucaviji dio ove godine u vašem ormaru biti salonke koje su potpuno posute kamenčićima. Također, jamčimo da nećete moći propustiti i tzv. "multicolor" salonke, koje su otisnute uzorcima u svim najmodernijim bojama.

Možete se poigrati i s kombiniranjem različitih materijala pa možete odabrati salonke od kože, antilopa ili satena. Odahnite, poigrajte se stajlingom i uživajte u pogledima koje će privlačiti vaše nove cipele s petom. Samo jednom se živi, ​​stoga brzo u akciju i u upoznavanje kolekcije šarenih salonki renomiranih brendova kao što su Tamaris, Guess, Nine West i UPCollection.

Da vidimo, kakve će vas zabavne i razigrane salonke odvesti u novu sezonu?!

                                        

 

Sve nijanse roze

Želite li ove godine biti u trendu, razmislite o salonkama u barem jednoj nijansi ružičaste boje. To neće biti teško jer ćete u većini kolekcija elegantne ženske obuće na mass.si pronaći prekrasne cipele u bojama fuksije, baby pink i jarko roze boje. Očarat će vas i dodaci poput sofisticiranog remenčića oko gležnja. Riječ je o cipelama koje su prikladne kako za elegantne tako i za svečane prilike, primjerice savršene su cipele za vjenčanje ili za maturalnu večeru, a lako ih možete uvrstiti u tzv. ulični stil. To znači da ih lako možete kombinirati uz traperice, cargo hlače, plisirane suknje ili uz obične majice…

                                     

 

Zelene salonke

Apsolutno savršena prilika da postanete odvažniji u svojim modnim kombinacijama je kupnja zelenih salonki. Ova prekrasna boja već je nekoliko sezona na vrhuncu popularnosti u modi, a modni stilovi koji je uključuju, uvijek su nešto posebno. Zelene salonke s mašnom od brušene kože izvrstan su izbor za cipele za posao, uljepšat će odjeću u bež nijansama, no želite li ih istaknuti, predlažemo da ih spojite  s odjećom u boji fuksije, pobjedničkoj boji ove godine.

                                     

 

Elegantne cipele u kraljevsko plavoj boji

Ako ste inače zaljubljeni u crne salonke, koje u vašem ormaru predstavljaju must have obuću, a istovremeno ozbiljno razmišljate o pronalasku odgovarajuće zamjene za njih, imamo rješenje za vas. Salonke u kraljevsko plavoj boji! Savršen su spoj obuće za ozbiljne prigode, a istovremeno i dovoljno zabavne da se dobro slažu s proljetnim stajlinzima. Plava je općenito boja koja se posljednjih sezona vratila u kolekcije obuće. Dakle, volite li prigušenije tonove, svijetlo plave salonke zasigurno će vas osvojiti. Bez sumnje, jedan od najrazigranijih modnih komada koje možete smisliti su elegantne štikle u tirkiznoj boji.

 

Žuta kao sunce

Može li neki drugi modni komad tako lijepo zaokružiti stajling za toplije dane kao žute salonke? One su sve što ovogodišnje modne zapovijedi nalažu - razigranost, opuštenost, smjelost i hrabrost da se bude drugačiji. Svestrane su jer su super moderan spoj uz ležernu odjeću, uz jeans i bijele traperice. Završni su dodir sportsko-elegantnoga stajlinga, pogotovo ako s njima kreirate kontrastni look. Ali svakako su savršene za nošenje uz romantične haljine.

 

 

 

 

Post nema komentara.