Što se tiče mode, moja najdraža razdoblja su 50-e, 80-e i početak 90-ih. Kao velika ljubiteljica visokih peta i ludih cipela, iskreno, ne mogu reći da mi se cipele iz tih perioda posebno sviđaju. Zato uvijek volim dobar modni revival koji starim modelima daju dašak suvremenosti. Prve su mi za oko zapale ove Replay sandale.

 

Svojim dezenom s trokutima i kombinacijom boja me asociraju na kraj osamdesetih godina, kad je zelene, ljubičaste, žute i narančaste nijanse bilo moderno međusobno kombinirati. I taman što sam mislila da ću uz ovakve cipele složiti neki "lude osamdesete" styling, odlučila sam ipak spojiti ih sa ovim otkačenim unikatnim kupaćim kostimom koji sam dobila na poklon od jedne dizajnerice iz New Yorka. Pošto se ovaj komad skrivao u mom ormaru cijele dvije godine i strpljivo čekao da povratim svoje tijelo prije nego što sam postala mama, ovo je idealna prilika da pokažem oboje — i cipele i stas. Dok ćete kod nas rijetko videti da se uz kupaći nose visoke pete, u ostatku Europe u većini beach-barova vidjet ćete upravo ovakve kombinacije.

 

Replay 809 kn

A kad imate ovako dobar model cipela i vitko tijelo, tko vam može zamjeriti! :) Cipele su trenutno dostupne u svim Mass trgovinama. Požurite, ove sezone totalno su MASS-t have!

 

Post nema komentara.