Nije li jesen najzbunjujuće doba.

 

 

Ujutro obučeš debelu vestu i čizme, popodne skineš hlače, navečer se opet oblačiš. Meni je jesen, iskreno, najdraže godišnje doba, jer, što god da obučeš, ne možeš pogriješiti. Uvijek postoji vrijeme u danu kad možeš obući jaknu, ali i kada je možeš skinuti. Obožavam slojevito oblačenje, daje mi mogućnost da se zaista izrazim kako ja želim. U jednom danu mogu nositi i sandale i zimske čizme - i dati svom outfitu neku totalno drugu dimenziju.

 

 

U prošlim sam se postovima više fokusirala na pete, pa sam vam u ovom novom jesenskom postu odlučila vizualno dočarati koliko je jesen svima nama zbunjujuća, upravo s ovim outfitom. Outfit sam ovaj put slagala prema ovim čizmama.

 

Art 1299 kn

 

Možete primijetiti da je potplat na čizmi istih boja poput moje veste. Najzbunjujući dio ovoga svega je što su mi noge gole, a sve ostalo je kao da je vani -20. Upravo vam o tome govorim. Čak ni u proljeće ovo nije moguće. Ove su glomazne čizme popriličan hit ove sezone, i meni to nimalo ne smeta jer me jako podsjeća na srednju školu kad smo ih svi nosili.

Jedva čekam vidjeti kako će sve cure ove čizme isfurati ove jeseni i zime.

 

 

2 komentara
Marta
Lis 04, 2018 09:33
Ljepe cizmice, ali ih nemoze svatko priustit. Svida mi se nova kolekcija za jesen i zimu. Jako mi se svidaju sto Ela ima na nogama, voljela bih imati takve.
Marta
Lis 04, 2018 09:30
Ljepe cizmice, ali ih nemoze svatko priustit. Svida mi se nova kolekcija za jesen i zimu.