U dugim i vrućim ljetnim danima, kombiniranje odjeće i obuće može biti prava modna zabava. Pogotovo ove sezone, jer kolekcije obuće u web trgovini mass-shoes.com donose zaista prekrasne modele. Ove godine veliki je naglasak na bojama, pa nas tako fasciniraju sandale i natikače u svim najpoželjnijim bojama ove sezone, od ružičaste, svijetlo zelene do žute i neizostavne ‘nude’ boje. Potonja se zaista može kombinirati sa svime. Kod stajlinga za ovo ljeto možemo se poigrati s cipelama s ukrasima i detaljima, a ako želimo naglasiti visinu najbolje je poslužiti se cipelama s platformom. One su trend već nekoliko sezona, a čini se da će još neko vrijeme ostati među najpopularnijim cipelama.

Svatko od nas ima svoj jedinstveni stil, imamo i različite ukuse za cipele. Bilo da se striktno pridržavamo modnih smjernica ili se oslanjamo na osjećaj za modu, ponekad nam ponestane inspiracije kako svoj omiljeni par cipela kombinirati s odjećom. ‘Styling’ s cipelama, koje su top trend ovog ljeta, modne influencerice savršeno svladavaju pa su izvrstan izvor ideja. Neke od njih su sa svojim hrabrim 'stylinzima' pravi praznik za oči, dok druge briljiraju u minimalističkim i chic 'outfitima'. Najpoželjnije trendove obuće za ovo ljeto influencerice su pronašle u online trgovini Mass te su na društvenim mrežama pokazale kako ih možemo nositi.

 

Natikače s uzorkom bottega pletenice

Vodeći trend među uzorcima koji krase ovogodišnje kolekcije obuće nedvojbeno je bottega pletenica, koja je nezaobilazna kod ljetnih kombinacija. Modne influencerice natikače s ovim uzorkom kombiniraju u svoje ‘outfite’ za sve prilike. A znamo zašto ga toliko obožavaju. Cipela s ovim detaljem je toliko jedinstvena da čak i tako jednostavan look u trenutku učini posebnim, bez obzira nosimo li 'obične' traperice ili elegantan kostim. Za obje kombinacije odjeće bottega uzorak je izvrstan odabir. Uzorak će doći do izražaja još više ukoliko ga nosite u jednoj od boja sezone.  Svijetlo zelena i dječja plava vrlo su česti odabiri. Osim toga, bottega uzorak ovog je ljeta s elegantnih natikača “preselio” i na ‘casual’ obuću kao i na natikače s debelim potplatom.

                                 

 

Kvadratna peta

Posljednje dvije godine trendovima obuće dominiraju tenisice i cipele s ravnim potplatom, no njihovu su vladavinu ove godine prekinule štikle. Modne influencerice ovog ljeta posebnu pažnju posvećuju sandalama na četvrtastu petu. Udobne su i stoga popularne i među onima koji nisu navikli na potpetice, a izvrsno upotpunjuju ‘styling’. Savršeno se slažu s još jednim modnim hitom ove sezone – košulja haljinom.

Četvrtastu potpeticu nalazimo i kod natikača koje se na prvi pogled mogu činiti pomalo robusnim, no kasnije nećete moći zamisliti ljetne ‘stylinge’ bez njih. Riječ je o obući koju ćete ove godine svakako ponijeti sa sobom na odmor jer ćete s dnevnog lako "skočiti" u chic večernji look. Sandale i natikače s četvrtastom petom u kolekcijama renomiranih brendova obuće na mass-shoes.com dolaze u svim najpopularnijim bojama obuće za ovu sezonu, od ružičaste i svijetlo zelene do neutralne bež i crne boje. Pružit će svježinu i prikladne su za svaki dan kao i za posebne prilike. Izvrstan su izbor ako ste pozvani na vjenčanje ili zabavu jer ćete u njima s lakoćom provesti duže vrijeme i plesati nekoliko sati.

                               

 

Elegantne cipele

Ljeti se mnogo toga događa u modi, posebno u kolekcijama obuće. Toliko stilova, trendova, koliko ih možete pronaći na jednom mjestu, u Mass trgovinama, već dugo vremena nije bilo. Zato je vrijeme da si damo oduška! Ovog ljeta, primjerice, očekuje se eksplozija elegantne obuće. Ovo više nisu samo cipele za večernje prilike. Sandale na tanku petu, elegantne naramenice i natikače, ukrašene detaljima i kristalima, obuća su koju, ako je suditi po tome kako je kombiniraju modne influencerice, nosimo i tijekom dana. Vole se poigrati ‘outfitima’ s elegantnim cipelama koje kombiniraju i s ‘ležernom’ odjećom. Osvojile su ih i cipele s detaljima poput remenčića i pletenica.

Polusandale su ove godine pravi hit među elegantnim cipelama. Influencerice ih vole nositi uz mini suknje, a za klasičniji izgled mogu se kombinirati s midi suknjama i hlačama širokih nogavica. Za “edgy” izgled dovoljno je dodati kožnu jaknu. Na Instagramu u posljednje vrijeme često primijećujemo još jedan zanimljiv 'styling' sa sandalama. Podijelit ćemo ga s vama!  Riječ je o sandalama s remenčićima za gležnjeve koji se mogu vezati preko hlača.

                                 

 

“Platformice”

Posljednjih sezona više se ne mogu izbjeći ovi modeli obuće. Platforme se nalaze kod tenisica, sandala i natikača, postale su neizostavan dio ‘stylinga’ za svako godišnje doba. Modne influencerice itekako su svjesne da s njima na jednostavan način mogu stvoriti nezaboravan izgled. Vole se igrati kontrastima, poput natikača s debelim potplatom i suknje od tila ili čipke. Robusne sandale s platformom kombiniraju se s platnenim hlačama i ljetnim haljinama u boho stilu.

                                 

 

 

 

 

Post nema komentara.