Uzorci gmazova u modu su dopuzali još prošle jeseni kad su modni svijet oduševljavali prije svega u obliku zmijskih motiva na odjeći i cipelama. Uzorak se očekivano preselio i u ljeto, da bi ga sad posve suvereno mogli nositi i u jesen. U ovoj modnoj priči uloga najmodnijeg komada s potpisom zmijskog uzorka pripada gležnjačama.

 

Les Autres 1099,00KN

Kako nositi gležnjače sa zmijskim uzorkom?

1. NEUTRALNE NIJANSE BOJA

Zmijski uzorak na vaš stil ima sličan učinak kao crveni ruž. Odvažan je i upadljiv, ali istovremeno i vrlo šik i ženstven. U najuniverzalnijoj kombinaciji koja će zadovoljiti kriterije dobrog stila, gležnjače sa zmijskim uzorkom nosimo s odjećom u neutralnim nijansama boja. Bijela, crna, siva i boja kože oni su tonovi boja kojima zmijski uzorak dodaje onu posebnu modnu točku na „i“. Priču trendovski začinimo različitom teksturom odjeće i modnih dodataka.

 

Les Autres 1099,00KN

2. KOŽA

Ove će zime gležnjače sa zmijskim uzorkom biti savršen modni partner kožne odjeće. Kožne hlače, suknja ili haljina? Izbor je vaš. Ako se odlučite za hlače, neka budu dovoljno kratke da se gležnjače i donji rub hlača ne dodiruju. Isto tako preporučujemo model kožnih hlača koji nije pripijen. Ako odaberete suknju ili haljinu, onda u one hladnije dane obucite i najlonke u boji kože.

 

Les Autres 1099,00KN

3. KLASIKA

Gležnjače sa zmijskim uzorkom također pristaju elegantnijoj odjeći s dodirom klasike. Razmišljajte o 7/8 hlačama cigareta kroja u boji pješčanih tonova, elegantno krojenom kaputu umirenog karo uzorka i dolčevita puloveru u smeđoj boji. Dok vam kombinacija gležnjača sa zmijskim uzorkom i traperica, bijele košulje i lijepog, elegantnog sakoa može poslužiti kao primjer kako te iste gležnjače pretvoriti u vječnu klasiku dobrog stila.

 

Les Autres 1099,00KN

1 komentar
Marija
Stu 06, 2019 20:42
Jako lijepe i podignu svaku jednostavnu kombinaciju!