Ljubiteljice trendova i udobnosti oduševit će izbor upravo takvih gležnjača u Massu jer je ponuda obogaćena raznolikim modelima sportskih gležnjača koje se izvrsno mogu uklopiti u poigravanje s raznim modnim kombinacijama. Ako mislite da u svojoj garderobi imate dovoljno cipela, nakon ovakve ponude zasigurno ćete o tome još jednom razmisliti!

Sportske gležnjače su obuća koja će nadopuniti svaki stil odijevanja. Od sportskog do casual, a uz par maštovitih ideja izvrsno će se uklopiti i u nešto elegantniji stil, kao što je primjerice kombinacija  maksi haljine, dugog zimskog kaputa i jednobojnih tenisica sa čarapicom.

Svojoj modnoj kombinaciji ove ćete jeseni dodati  „točku na i“  s modelom visokih modnih tenisica, te ćete tako modno usklađeni zakoračiti u hladne jesenske dane. Naglasak kod  svih kolekcija je na zanimljivim detaljima koji svaku sportsku gležnjaču čine zanimljivijom. Ove godine oduševljavaju modeli u metalnim nijansama, a u trendu i dalje ostaju modeli s naglašenim znakom logotipa.

Post nema komentara.