Jesen donosi mnoge uzbudljive modne novosti među kojima posebno mjesto zauzimaju salonke. Osim klasike, ova bezvremenska obuća ove je godine dobila i osvježenje koje spaja tradiciju s inovativnošću, eleganciju s razigranošću. Klasične salonke ostaju neizostavne u ormaru svake žene jer odjeći daju eleganciju i sofisticiranost, nešto što nikada ne izlazi iz mode. No, ovogodišnje kolekcije salonki koje možete pronaći u Mass trgovinama idu i korak dalje. U njima ćete ove jeseni pronaći cipele koje ne samo da simboliziraju vječnu eleganciju, već mogu biti i inspiracija za zanimljive i nezaboravne jesenske stajlinge za svaki dan ili za posebne prilike. Uz pomoć zanimljivih detalja poput elegantnih nitni, kamenčića i kristala, privlačnih uzoraka i jedinstvenih oblika potpetica, salonke više nisu samo obuća, već središnji modni komad. One će zasigurno postati vaš vjerni modni pratitelj ove jeseni. Pozvani ste da na mass-shoes.com otkrijete glamurozni svijet salona i pronađete inspiraciju kako možete osvježiti svoju jesensku garderobu različitim modelima salonki. Jeste li spremni za putovanje koje će vas odvesti od klasičnih crnih salonki do najhrabrijih modela ove obuće koju donosi nova modna sezona? Podijelit ćemo s vama i savjete kako ove prekrasne ženske elegantne cipele na petu možete kombinirati uz odjeću.

 

Kad se sretnu smjelost i elegancija

Pozor ljubiteljice upečatljivih uzoraka! Ova jesen donosi salonke s kultnim pepita i leopard printom koji se nalaze u kolekcijama obuće UPcollection i mogu se nositi svaki dan ili samo za posebne prilike. Prilikom stiliziranja za svaki dan neka vaša odjeća uz koju ćete kombinirati salonke bude jednostavna. Pepita salonke savršeno pristaju uz jednobojnu odjeću u neutralnim tonovima poput crne, sive ili bijele. S njima možete stvoriti sofisticirani look koji možete nadograditi dodacima u srebrnoj ili zlatnoj boji. Uz crvenu odjeću savršeno pristaju, primjerice, cipele na petu s uzorkom leoparda. No, kada ih stilizirate za večernja događanja, ključno je pronaći pravu mjeru, no ako ste odvažniji, nemojte se bojati kombinirati leopard print s cvjetnim ili geometrijskim uzorcima. Nešto je posebno i u lakiranim salonkama s jednobojnim zmijskim uzorkom Tamaris, koje će vam nedvojbeno otvoriti brojne mogućnosti za kreiranje jedinstvenih stilova!

                                     

 

Klasika s daškom modernog

Klasične salonke neizostavni su dio ormara svake žene. Bilo da su u crnoj ili bež boji, one su simbol minimalističke elegancije. No, u svijetu mode nema odmora, pa tako i u kolekcijama klasičnih salonki svake sezone nalazimo nešto novo, svježinu koja daje završnicu svakom stylingu. Ove sezone u modi su piramidalne potpetice koje klasičnim salonkama daju dinamiku, ali ne smijemo zaboraviti ni tanku visoku petu koja ostaje simbol elegantne i sofisticirane obuće. Debela potpetica ove će godine klasičnim salonkama unijeti dašak mladenačke svježine. Klasične salonke preporučamo kombinirati s haljinama za poslovne prilike ili elegantnim večernjim toaletama. No, izvrstan su i dodatak trapericama za opušteniji, ali i dalje uredan izgled. Ne zaboravite, prava dama zna snagu klasičnih salonki koje svakom looku dodaju dašak elegancije. Bež salonke savršene su za svečana događanja tijekom dana, gdje zablistaju u kombinaciji s romantičnim haljinama. Najljepše salonke ove sezone možete pronaći na mass-shoes.com u kolekcijama renomiranih brendova obuće kao što su Guess, Steve Madden, Liu Jo i Tommy Hilfiger.

                                 

 

Glamur na svakom koraku

U modnom svijetu cijeni se odvažnost, a ukrašene salonke trend su koji sve više dolazi do izražaja. Kolekcije elegantne obuće s luksuznim dodacima kao što su kamenčići, kristali, nitne i narukvice svakoj modnoj kombinaciji dodaju dašak glamura i luksuza. Iako možda mislite da su ukrašene salonke rezervirane samo za posebne prilike, uz malo mašte mogu postati dio vašeg svakodnevnog stajlinga. Spajajte ih uz jednostavne, ali elegantne odjevne komade poput bijelih košulja i traperica, ali naravno ove su salonke idealna obuća za večernja događanja na kojima želite zablistati. Pogotovo ako odaberete lakirane crne salonke s mašnicom Liu Jo, koje su dobar primjer klasične elegancije, a one među vama koje niste ljubiteljice vijugavih potpetica svakako će privući tamnozelene cipele Alma En Pena s četvrtastom kopčom optočenom kamenčićima. Čak i kod stiliziranja za gala događanja nemojte se bojati poigrati se bojama i teksturama jer tako možete stvoriti dinamičan i zanimljiv look, a klasična crna haljina poprimit će sasvim novu dimenziju s ukrašenim salonkama.

                                    

 

Robusna elegancija

Salonke s platformom posljednjih su sezona doživjele pravu renesansu. Svojim robusnim, ali elegantnim dizajnom unose dašak svježine u jesenske kolekcije elegantne ženske obuće. Uz njihovu pomoć svaka će jesenska modna kombinacija dobiti jedinstven, odvažan štih. Svi koji žele još više istaknuti svoj stil oduševit će se srebrnim Tamaris salonkama s platformom koje itekako upadaju u oči, dok će lak modeli salonki s remenom oko gležnja vašem outfitu dodati retro štih koji se lako može kombinirati s modernim trendovima.

Za svakodnevne kombinacije možete odabrati salonke s platformom u neutralnim bojama koje će se dobro uklopiti uz različite stilove i palete boja vaše odjeće. Za posebne prilike odlučite se za hrabrije kombinacije i odaberite salonke s platformom posute kamenčićima.

                                                               

Post nema komentara.