Cipele za vodu neizostavna su obuća za žene, muškarce i djecu na odmoru, a zasigurno ćete se sjetiti vremena kada smo kročili u more noseći plastične i neudobne sandale. One su nerijetko znale ostaviti žuljeve na stopalima. Srećom, ta  su vremena davno prošla! Na mass-shoes.com očekuje vas izbor kvalitetnih i udobnih ljetnih cipela u kojima ćete vi i vaša obitelj moći bezbrižno uživati ​​u aktivnostima na vodi, u vodi i pored vode.

Jedan od bitnijih elemenata koji ne smije nedostajati cipelama za vodu odnosi se na proklizavanje – one ne smiju skliznuti sa stopala. Obuća Getwet savršeno udovoljava ovom standardu, pa je zato idelan odabir za ljetne avanture. Cipele za vodu također ne bi trebale biti uske i preporučujemo da odaberete neoprenske cipele. To je vrlo fleksibilan materijal, osim toga otporan je na slanu vodu i vrlo je izdržljiv.

Prilikom šetnje pješčanom obalom, na kojoj nikada ne znate što se skriva ispod pijeska, dok jurite za svojim mališanom po vrućoj betonskoj plaži ili pijesku, dok ronite s maskom i istražujte morsko dno, veslate u kajaku ili dok uživate u prekrasnom pogledu sa svog SUP-a rano ujutro, predlažemo da nosite ovu obuću i vaša će vam stopala biti zahvalna. Noge i stopala vaše djece u ovim ljetnim cipelama bit će zaštićeni od oštrih stijena, školjaka, morskih ježeva i skliskih molova u bilo kojem trenutku tijekom vašeg odmora.

Prilikom pregledavanja web stranice mass-shoes.com, mogli ste primijetiti da cipele za vodu nisu daleko od običnih plastičnih sandala koje ponekad želite skinuti što prije. Osim udobnih i korisnih Getweta, ovog ljeta noge možete »uroniti« i u Teva sandale, japanke Ipanema i Havaians, Nike, Adidas i Rider natikače.

Post nema komentara.