Zatvorena obuća i dalje je prvi izbor kada zima prelazi u proljeće.

Nove kolekcije cipela za ovu sezonu u Mass trgovine donose modele koji su oličenje stajlinga za prijelazno godišnje doba. Prijelaz iz sezone hladnog vremena u proljeće uvijek je nešto posebno, jer se priroda budi iz zimskog sna, a na nama je da tome prilagodimo svoju garderobu i izbor obuće. No, odabir obuće koju ćete nositi u ovo ponekad nepredvidivo doba godine nije uvijek lagan zadatak. Dani postaju malo topliji, ali još uvijek nas može iznenaditi nalet hladnog zraka.

Sigurno se i vi često pitate koliko brzo možete konačno reći zbogom zimskim čizmama i toplim podstavljenim gležnjačama i je li prerano ako već gledate nove kolekcije prekrasnih salonki? Ove godine su trendovi obuće za nadolazeću sezonu apsolutno savršeni za vrijeme "između". Dizajnerske tenisice, klasične mokasine i da, čak i loaferice već su krenule u svoj modni pohod, a najmodernije modele ovog proljeća već možete pronaći na policama trgovina i u MASS online trgovini. I boje obuće koje će ove godine vladati modnim kombinacijama savršene su za prijelazno doba i najavljuju dolazak proljeća. Fuksija, ljubičasta ili boja lavande, žuta, zelena, narančasta, baby plava te neutralne boje poput bijele, bež i prljavo bijele imat će glavnu riječ u stylingu za svaku priliku.

 

Za svaki dan i za slobodno vrijeme 

Kao i prošle sezone, i ova će biti poznata po velikom izboru modernih, dizajnerskih tenisica koje su i dalje najpopularnija obuća. Ženske i muške tenisice posljednjih su godina sve popularnije, ponajviše zbog svoje udobnosti jer svojom mekanom unutrašnjosti i dobrom amortizacijom osiguravaju kompaktnost, te bezbrižno i jednostavno nošenje tijekom cijelog dana. Također, savršeno se mogu kombinirati uz različitu odjeću, mogu se nositi uz traperice, sportsku i elegantnu odjeću, a dobro se slažu i uz suknje i haljine. U kolekcijama tenisica Guess, Steve Madden, Replay, Liu Jo (sada su dostupni i muški modeli ovog brenda), Camper i New Balance možete pronaći uistinu prekrasne modele tenisica koje su apsolutno savršene za prijelaz iz zimskog razdoblja u proljeće.

Ako ste ljubitelj stoprtskih cipela jednostavnog dizajna, ove bi vas godine još više mogle impresionirati legendarne Converse All Star tenisice s platnenim gornjištem i ikoničnom grafikom zvijezda sa strane. Možete ih pronaći u tipičnoj crnoj, bijeloj, zelenoj i crvenoj boji, ali također možete birati između bež, nježno ružičaste, baby plave, sive i smeđe boje. Završnu točku stajlingu daju neizostavni gumeni potplati koji su poznato obilježje All Star tenisica, a možete birati između klasičnih, tankih i robusnih gumenih potplata.

Za sve one koji dan ne mogu zamisliti bez sportskih aktivnosti, kvalitetne tenisice su naravno obavezna oprema, a ove godine u ponudu smo uvrstili nove brendove, ženske i muške tenisice Under Armour i On Cloud. U kolekcijama možete pronaći i modele koji su odličan izbor za uživanje u kretanju na otvorenom.

                             

 

Za odlazak na posao

Balerinke nikada ne izlaze iz mode pa će i ove godine svakodnevno pratiti širu generaciju jer su zbog svoje praktičnosti prikladne uz svaki outfit i svaku priliku, a posebno su zahvalna obuća za posao. Udobne su, a istovremeno dovoljno chic da ih možete nositi uz suknju, traperice, klasične hlače, na posao, u trgovinu. Ako niste ljubiteljica potpetica balerinke će biti vaša idelana obuća i za neke svečanije događaje. Možete ih pronaći u različitim oblicima: špicasti i okrugli vrhovi, balerinke s tankim ravnim potplatom ili četvrtastom petom. Ukrašene vrpcama, remenčićima, mašnama i većim kopčama. S obzirom na njihovu svestranost, dominira klasična crna boja, ali ih možete pronaći i u bež, sivoj, zlatnoj i srebrnoj boji. Brendovi Nine West, Tommy Hilfiger, Ara, Caprice i Gioseppo ovog su se puta pobrinuli za prekrasne balerinke.

Mokasine ostaju jedna od najpraktičnijih i najsvestranijih cipela za žene i muškarce. Možete ih nositi kao elegantnu poslovnu obuću ili modernu obuću uz casual outfit. Budući da su izrađene od vrlo laganih materijala, smatraju se iznimno mekim cipelama, pa su nosive cijeli dan jer pružaju lakoću i udobnost. Svojim minimalističkim detaljima na prednjem dijelu, koji izgled cipele čine još šarenijim, daju mogućnost da ih možete nositi u svim prilikama. Ženske mokasine dolaze ukrašene raznim kopčama, muške kožne mokasine izvrstan su odabir za svečaniju odjeću, dok će cipele od brušene kože lijepo nadopuniti muški casual look. Najklasičnije boje mokasina ostaju crna i smeđa.

Kod potplata ženskih mokasina odabir može biti između ravnih i tankih potplata ili s debljim i robusnijim potplatom. Moderne mokasine potražite u kolekcijama Tamaris, S. Oliver, Liu Jo, Upcollection, Creator i Sherlock Soon za žensku kolekciju te TBS, Tommy Hilfiger, Bugatti i Mustang za mušku kolekciju.

Salonke su također klasična obuća koja poslovnu modu u trenu podiže na višu razinu. Čak i ako više volite opušteniji način odijevanja, uz elegantne salonke Guess ili Nero Giardini u trenu ćete postići sofisticiraniji izgled. Možete birati između zaista ogromne palete boja, od žute i zelene do vječno moderne crne i bež. Kakve ćete salonke ponijeti iz Mass-a svakako ovisi o tome što želite poručiti izborom outfita na poslovnom sastanku.

                                

 

Gležnjače za stajling za hladna jutra

Hladnija proljetna jutra ponekad zahtijevaju nešto topliju obuću, stoga smo i ove sezone u ponudu uvrstili vječno popularne Creator gležnjače koje možete pronaći u čak 6 različitih nijansi boja. Ako vam se sviđaju, možete kupiti dvije u različitim bojama i riješiti se problema s kombiniranjem.

   

Za elegantne prilike

Ako volite ići na svečana događanja kao što su vjenčanja, maturalne večeri, posjeti operi i kazalištu, rado se odazivate na pozive na gala večere ili večernja druženja, onda znate da su sve to prilike za elegantne outfite koji zahtijevaju i odgovarajuću obuću. U trgovinama Mass možete birati između brojnih modela prekrasnih salonki s različitim stilovima potpetica, ukrašenih trakama, mašnama, kopčama, šljokicama, remenčićima i slično. Brendovi Steve Madden, UPCollection i Tamaris pobrinuli su se da svaka žena pronađe svoj pravi par salonki.

                                

 

Modno i udobno, za u vrtić i za u školu

Djeca su definitivno najzahvalniji korisnici tenisica. U njima trče po igralištu, voze bicikl, igraju se i šeću s roditeljima. No, budući da su njihova stopala još u razvoju, još više pažnje moramo posvetiti pravilnom odabiru cipela koje će pomoći u održavanju pravilnog oblika stopala i osigurati maksimalnu udobnost. Za sve to pobrinuli smo se i u Mass trgovinama u kojima možete pronaći brojne modele dječjih tenisica. Osim šarenih boja koje će mališani prvo izabrati, na raspolaganju su i Adidas i Skechers tenisice koje su se pobrinule da najmlađi posjetitelji vrtića što brže obuju tenisice na čičak.

Svake godine među mališanima i školarcima pravi su hit Skechers tenisice s lampicama na potplatu, koje ne služe samo kao izvrstan modni dodatak, već osiguravaju i sigurnost jer su lakše uočljive na cesti. Ne smijemo zaboraviti ni prekrasnu ponudu za djevojčice. Za njih su na raspolaganju brojni modeli tenisica s posebnom kombinacijom bijele, ružičaste i ljubičaste boje, koje njihove stajlinge čine još simpatičnijim. Za malo stariju djecu pobrinuo se brend Converse zahvaljujući legendarnim All Star tenisicama koje imaju nešto viši potplat čime osiguravaju chic izgled.

Za proljetne kišne dane na policama ćete pronaći široki izbor gumenih čizama u kojima će djeca bezbrižno i veselo skakati po lokvama i blatu.

                                

 

 

Post nema komentara.