Jesi li zabrinuta što obuti na najromantičniji dan u godini? Već si odabrala savršen outfit, ali ne odgovara visokim čizmama koje imaš od prošle zime… Sama se jako volim lijepo obući, i make up je obično besprijekoran, košulja izglačana do ruba, hlače danas oprane; a onda dolazim do cipela… I već sam loše volje! Što obuti?

 

 

Ove godine želim izgledati elegantno i dotjerano! Pete otpadaju, jer su često razlog da dečko i ja katkad prerano odlazimo kući ili bosa hodam po pločniku. Nakon što sam već sve cipele izbacila iz ormara i snuždeno se osvrnula na taj nesretni nered, sinula mi je sjajna ideja! Trebam nove cipele! Takve koje će biti udobne, elegantne i otkačene!

Pronašla sam cipele koje će me ponijeti na spoj! Guess tenisice pravo su rješenje za mene! Ako i ti ove godine želiš izgledati šik, sigurna sam da su izvrsne i za tebe!

 

Možeš ih kombinirati s običnim trapericama, elegantnim hlačama, dugim pripijenim suknjama ili lijepom haljinicom; i s cipelama ćeš u svemu izgledati odlično! A znaš li što je najbolje? Moći ću plesati, šetati, trčati, skakati; do noći i još dulje; i još me uvijek neće natjerati doma.

 

GUESS 999 kn

GUESS 1159 kn

GUESS 999 kn

GUESS 859 kn

2 komentara
Nela
Velj 25, 2019 08:54
Vrlo prihvatljivo za svaku prigodu: casual i skockana... Neutralne boje uz raznu odjeću, najbolje jednostavnu da obuća zasija!!
Katarina Stišćak
Velj 18, 2019 10:16
Igram za prijateljicu Tanja Jurčević, koja je mama dvoje djece, non stop u pokretu, mislim da će joj ove predivne Guess tenisice super pristajati i pridonijeti da se ovo proljeće u šetnjama s djecom osjeća udobno i trendi, a definitivno neće imati problem s odlukama što obuti jer Guess pristaje na sve kombinacije.