Prije malo više od tjedan dana, svoju sam zimsku garderobu izvadila iz ormara i spremila ispod kreveta. Zbogom pernate jakne i šalovi, zbogom kape i debeli puloveri, zbogom gležnjače! Vidimo se iduće zime!

Garderobu sam opremila kolekcijom proljeće/ljeto. Kako dobar osjećaj! Jesam li jedina koja oživi čim umjesto snijega vani zasja sunce Za ovo proljeće i ljeto tražila sam nešto udobno i elegantno. Nešto što ću moći obuti na sve predstojeće koncerte, zabave s prijateljicama te uzbudljiva fotografiranja, i pritom ne biti prva koja će napustiti mjesto događaja. Ove sam godine svoje avanture odlučila doživjeti na visokim petama koje mogu biti izvrstan izbor za svaku prigodu. Dugo sam tražila i razgledavala, dok na kraju nisam ugledala upravo OVE, kao za mene stvorene visoke cipele!

 

Otkrit ću ti tajnu, ali neka ostane među nama... Kako pronaći “perfektne” cipele za sebe? Jednostavno! Napraviš popis i samo stavljaš kvačice — čak i ako to radiš samo naizgled, na popisu koji imaš u glavi. I tako sam i sama stajala ispred ovih cipela i radila kvačice:

- Peta nije previsoka (check — gležnjevi će ostati u jednom komadu).

- Noga je gotovo u potpunosti otvorena (check — da zadiše bez nepotrebnog stiskanja i žuljanja).

- Dodatni remenčić (check — nudi dodatni oslonac).

- Modni dodatak (check — perlice, upravo ona točka na i koju sam tražila).

UPcollection 299 kn

Kad cipele odgovaraju tvom popisu i imaš sve kvačice, samo ih vratiš u kutiju, odeš do prodajnog pulta i voilà!! A sad uživaj u nošenju!

Post nema komentara.