U Mass trgovine i na Mass web shop stigla je kolekcija kojoj nijedan modni entuzijast neće moći odoljeti.

LiuJo je sinonim za ženstveno, moderno i glamurozno. Brend obuće LiuJo predstavlja vrhunac u kombiniranju različitih uzoraka, materijala, stilova i udobnosti. Tenisice su izvrstan izbor za sve koji imaju hrabrosti nositi upadljivu obuću i koji se vole poigrati s raznim stilskim kombinacijama obuće i odjeće, baš kao i gležnjače koje su „točka na i“ svakodnevnom odjevnom stilu. LiuJo je obuća koja uvijek impresionira, bez obzira na prigodu.

Kolekcija najmodernijih tenisica ove sezone zaista je raznolika. Koliko postoji modnih stilova i načina odijevanja, toliko postoji i LiuJo tenisica, sportskih i kožnih gležnjača.

Ove jeseni na tenisicama su u prvom planu svjetlucavi, debeli potplati s utisnutim logotipom, klasične tenisice, rebrasti gumeni potplati koji podsjećaju na alpinističke cipele u vrlo modernom, urbanom dizajnu, te mnogi drugi upadljivi detalji. Sasvim je izvjesno da će ove godine na svoje doći ljubiteljice bijele i crne boje, iako u jesenskoj kolekciji postoji LiuJo obuća i za svaki drugi modni ukus.

Jesen je ujedno i sezona u kojoj gležnjače kraljuju - klasične, kožne s robusnim potplatom ili pak sportske gležnjače, odnosno visoke tenisice. LiuJo tenisice sa čarapicom, koje se vrlo praktično zakopčavaju patentnim zatvaračem, već su nekoliko sezona među najpopularnijim modelima, a gležnjače s debelim gumenim potplatom također su i dalje neizostavni modni jesenski predmet.

Bez obzira koliko šarene i svjetlucave LiuJo tenisice ili upadljive gležnjače odabrali, jedno je sigurno -  jesen u novom paru ove modne obuće definitivno neće biti dosadna!

Post nema komentara.