Postoji samo jedno pravilo za ovo ljeto! Što odvažnije i upadljivije, to bolje! Nije važno hoćete li ih zvati chunky, ružne, robustne ili sandale koje vas podsjećaju na cipele vašeg djeda ili oca. Sandale s platformom moderna su obuća koja će ovog ljeta biti glavni hit u Mass webshopu.

To je obuća kojom ćete izraziti svoj modni stil i dati do znanja da imate hrabrosti slijediti modne trendove. Do prije nekoliko godina nosili su ih samo oni najhrabriji modni entuzijasti, no sada je to trend koji će ovo ljeto biti broj jedan.

 

 

Sandale s platformom mogu se pronaći i u kolekcijama prestižnih brendova kao što su Chanel i Prada. Ali nećete morati potrošiti bogatstvo da biste se odjenuli po posljednjoj modi. U Mass Webshopu pronaći ćete najcool modele renomiranih marki po pristupačnim cijenama. Pogledajte nove kolekcije "strappy" sandala Buffalo, Tommy Hilfiger, Steve Madden, Liu Jo, Replay, Gioseppo i Bugatti. Sigurni smo da nećete moći odabrati samo jedan par.

Najbolji efekt sa sandalama s platformom definitivno ćete postići ako se poigrate kontrastima. Primjerice, sandale Replay sa šljokicama mogu se kombinirati s elegantnijom ljetnom haljinom i cross body torbicom.

 

 

Najuočljivija kombinacija ovog proljeća, uske traperice, chunky tenisice i baloner, sada će dobiti i ljetnu verziju. Steve Madden chunky sandale upravo su savršene za takav styling.

 

Lanene kratke hlače i košulja neizostavan su modni par u vrućim ljetnim danima. Nadogradite ovaj klasik LiuJo sandalama s platformom i uzorkom životinjskog printa.

 

Post nema komentara.