Nema sumnje da je konjak jedna od najtraženijih boja cipela ovog proljeća.

Ova nijansa smeđe je već desetljećima jedna od najpopularnijih boja ženske i muške obuće, no ove godine su joj svi modni brendovi obuće posvetili posebnu pažnju. Mokasine i loafers cipele u konjak boji smatraju se bezvremenskim klasicima koji se mogu lako kombinirati sa svime. I s ležernom i s elegantnom odjećom, a savršeno se slažu i sa svim ostalim bojama. I još nešto. Ako ste se do sada uvjerili da su smeđe cipele prikladne samo za jesen, zaprepastit ćete se koliko je to sjajna i svestrana obuća za proljeće i ljeto.

No, kako bismo u potpunosti osvojili trend konjaka, pripremili smo odgovore na 5 najčešćih pitanja o tome kako kombinirati obuću konjak boje s odjećom i modnim dodacima. Pregledajte naš novi par svijetlosmeđe ženske ili muške obuće u našoj online trgovini i neka zabava počne!

 

Koje boje najbolje pristaju uz smeđe cipele?

Vjerojatno bi bilo lakše odgovoriti na pitanje s kojim ih bojama ne možemo kombinirati, jer one zapravo pristaju svim bojama. Ovog proljeća postoje vrlo moderne boje odjeće koje savršeno odgovaraju mokasinima i smeđim loafersicama. To su baby roza, žuta, narančasta, baby plava, bež i zelena.

Naravno, sve ovisi o tome koliko snažan dojam želite ostaviti sa svojom odjećom. Kombinirate li ih uz bež odijelo ili muško odijelo komunicirate mirnu eleganciju, žuta haljina i smeđe mokasine čine razigrani i mladenački outfit, dok provjereno jednu od najljepših kombinacija boja čini miks smeđe boje s bijelom odjećom. I nema problema ako ste ljubitelj crne odjeće. Lako ih možete kombinirati s cipelama u boji konjaka, jer vaš će izgled i dalje biti poseban.

mokasinke Creator                                                    polusandale Les Autres

 

Koju boju torbe trebam imati uz mokasine boje konjaka?

Trendovi uvijek idu ruku pod ruku i tako su ovog proljeća i ljeta moderne torbice i ruksaci koji savršeno pristaju smeđim cipelama. Kao i kod ormara, obuća u nijansi konjaka odgovara svim bojama i uzorcima torbica. Ako ste za ležernije modne kombinacije, onda svoje smeđe mokasine možete kombinirati s bijelom crossbody torbom s narančastim detaljima (https://www.mass.si/desigual-torbica-20140-10), ili oversize šarenim Gioseppo cekerima. Uz traperice i bijelu jaknu, ovo je savršen outfit za subotnju šetnju gradom.

Sa smeđim cipelama također možete kreirati izgled za elegantnije prilike i događaje te ih možete nadograditi tako da odgovaraju detaljima na vašoj obući i torbici. Ove godine vrlo su moderne mokasine sa zlatnim resicama i ukosnicama, a uz to možete kombinirati i elegantnu torbicu sa zlatnim detaljima. Možete se poigrati kontrastima, odabrati primjerice narančastu haljinu, crvenu torbicu i cipele u konjak nijansi.

 

Mogu li kombinirati smeđe mokasine s plavom haljinom?

Da. Smeđe cipele u nijansi konjaka žene i muškarci mogu kombinirati s odjećom u plavoj boji. Zapravo, to je jedna od ljepših kombinacija boja obuće i odjeće. Muškarci u tamnoplavim odijelima i smeđim cipelama mogu izgledati vrlo šik i moderno. Jedan od najklasičnijih muških outfita, s kojim nikada nećete pogriješiti, su oksford cipele i plavo odijelo. Isto vrijedi i za žensko odijelo i elegantne mokasine. Plava čipkasta haljina i smeđe sandale čine sofisticirani i profinjeni stajling koji je prikladan za različite prilike.

 

Jesu li cipele od konjaka prikladne i za casual odjevne kombinacije?

Smeđe cipele možete jednostavno stilizirati uz ležerne odjevne kombinacije. Ove godine moderni su svi stilovi cipela u konjak boji, od elegantnih cipela na vezice, do mokasina, tenisica i sandala. Za opušteni izgled predlažemo da ih nosite uz svijetle traperice ili uz traper suknju, a nešto ozbiljniji izgled postići ćete odabirom tamnih traperica. Vaše nove smeđe cipele također će doći do izražaja ako ih kombinirate s odjećom u svijetlosivim nijansama kako biste stvorili zaista poseban casual outfit.

.                                           

 

Hoće li smeđe cipele biti moderne i ljeti?

Smeđa boja cipela je uvijek moderna, samo se mijenjaju trendovi nijansi i modela. Ovo ljeto će biti popularne i svjetlije, konjak nijanse smeđe, a naravno pronaći ćete je i u kolekcijama sandala i natikača u našim trgovinama. Ovo ljeto modne zaljubljenice kombinirat će ih s odjećom u bijeloj boji i u nijansama žute, ružičaste i plave boje.

 

                                            

 

 

 

 

 

 

Post nema komentara.